- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Evi ilaçlatmak çözüm olsa bi dakika durmam. Ama sokak bunlarla dolu. Belediyenin komple ilaçlatma yaptırması lazım.evi ilaclatin madem
Ya yemin ediyorum aynı durum. Çıldırtıyor beni. Şuan tedirgin ve diken üstündeyim. Göz yanılması yaşayıp duruyorum. Etkisi geçene kadar bu böyle. Refleks olarak sıçrıyorum falan göz yanılmalarında.Ay aynı ben.. Ben bayıldım bi de kaç kere. . Sabahlara kadar uyumaz ağlardım böcek gelip yatağa çıkar diye... Sonra evlendim kendi evimde de uzun sure bekledim ama hiç görmeyince rahatladım çok şükür... Ama bir tane görsem evde yine başlar sanırım...
Tabletler işe yarıyor ama at diğer odalara bir sürü ölsünler... Belki görmezsen geçer...
Evi ilaçlatmak çözüm değil, kaynağı ev değil çünkü.. Belediyenin bi ilaçlatma yapması lazım ki dışardan giremesinler apartmanlara ve evlere.Ben de hamamböceği görünce kendimi Dışarıya atıyorum bu böceğe zerre tahammülüm yok
Seni çok iyi Anlıyorum, evi ilaçlatın başka Çözümü yok gibi.
Belediyeye toplu halde dilekçe verin imkanınız varsa ilaçlama yapılmasını istiyoruz diyeEvi ilaçlatmak çözüm değil, kaynağı ev değil çünkü.. Belediyenin bi ilaçlatma yapması lazım ki dışardan giremesinler apartmanlara ve evlere.
Bende bakamıyorum. Bi yaz evi üstlerine yapıcam en sonundaAdnı yazmak istemediğim o şey benimde fobim. Ben bakamıyorum bile. İlaçlama yaptınız mı hiç. Ben kapıyı pencereyi gelebilceği duvarı bile ilaçlardım sanırım.
Keşke bahçeli falan tavuk beslenecek yer olsa burasıda yapsam.Böcek için en etkili yöntem tavuk ciddi diyorum...çiftlikte yapiyorum ecocuklarda sürekli girip cikiyor kapi pencere acik normalde çok böcek olur ama hiç yok tavuklarimiz var sogolsunlar hic böcek sokmaya müsaade etmiyorlar besleme imkanin varsa bahçede besleyin derim
Evet bende onu konuştum işte annemle. Yapsınlar yani bu rezillik çekilmez.Belediyeye toplu halde dilekçe verin imkanınız varsa ilaçlama yapılmasını istiyoruz diye
Of su an bile tüylerim diken diken oldu bu canlıya tahammülüm yok, inşallah kurtulursunuz bir an evvel.
Sen bide görseydin o kocaman şeyi...Ay sabah sabah benim de düştü şekerim gözümün önüne geldiler resmen
Eviniz müstakil değil değil mi apartman dairesi?Evet bende onu konuştum işte annemle. Yapsınlar yani bu rezillik çekilmez.
Evet apartman dairesi.Eviniz müstakil değil değil mi apartman dairesi?
Apartman yöneticinizde temasa geçip ilaçlama yapılmasını isteyin, üst katlarda oturanlar da rahatsızdır hayır yani aşağı iniyorsun her tarafta varlar sokakta falan Belediye dahil edilmeden çözümlenemez.Evet apartman dairesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?