Kan şekerim düşmüş durumda şuanda. Çıldırdım.

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Sinek dedik, böceklere geldik, artık sıradaki konum kader kısmet.
Kızlar benim ciddi anlamda bi böcek fobim var. Örümcekler olsun hamam böcekleri olsun dehşet derecede rahatsız ediyor beni. Size bunun tarifini dahi yapamam.
Ama hani örümceği gördüğümde olduğum yerden kaçar anneme babama hallettiririm durumu, hamam böceği etkisi yaratmaz ama hamam böceği gördüğümde kriz geçirme noktasına geliyorum ya. İstemsiz çığlık kıyamet gidiyorum, kan şekerim düşüyo, yatağa koltuğa çıkıyorum, ama yatakta koltukta dahi rahat edemiyorum, ya buraya tırmanmışsa ya buradada varsa kafasını yaşıyorum. Kendimi resmen evden dışarı atmak istiyorum, çığlık çığlığa kaçmak istiyorum evden. Çıldırıyorum resmen kızlar. Kelimenin tam anlamıyla bu yani..
Her yaz bu kriz yaşanıyor. 1. Katta oturuyoruz ve bu böcekler direkt bizim evde cam kapı açık bıraksak. Bide tırmanıyorlar tepelere. Şuan detay verdikçe fena oluyorum. O yüzden detay vermeyi keseceğim. Az önce komidinin üstünde bi rulo havlu kağıt vardı. Koskocaman bi hamam böceği ona çıkmış kızlar, anlatırken dahi çıldırıyorum. Yok aklımı kaçıracağım yemin ederim ki. Çığlık çığlığa kan şekerim düşmüş bi şekilde bas bas bağırarak annemi çağırdım. Üzerine böcek ilacı sıkarken hayvan hareket etti o hareket edince ben dahada çıldırdım. Ay şuan anlattıkça an ve an yaşıyorum. Uzatamayacağım.
Direkt şunu söyleyeceğim. Ben şimdi bunlara böcek yemi alacağım. Eve yayacağım bu yem tabletlerini. Geçen sene öyle yaptım işe yarıyor baya. Ama bu kezde aklımda hep yem var diye ya oralarda dolanıyorlarsa kafasına giriyorum buda beni çıldırtıyo. Yani bunların varlığını bilmek onu yediğini bilmek orda dolandığını onu aldığını bilmek beni mahvediyor.
Bana şu hayvanlar için kesin çözümler söyleyin. Napayım ben bunların tek bi tanesini evimde görmemek için. Nasıl önlemler alayım. Kendimi nasıl telkin edeyim. Biraz daha rahat ve sakin olmak istiyorum. Size şuan nasıl bi eziyet çektiğimi mümkün değil anlatamam. Gerçekten aklımı kaçırma noktası yani.
 
Ay aynı ben.. Ben bayıldım bi de kaç kere. . Sabahlara kadar uyumaz ağlardım böcek gelip yatağa çıkar diye... Sonra evlendim kendi evimde de uzun sure bekledim ama hiç görmeyince rahatladım çok şükür... Ama bir tane görsem evde yine başlar sanırım...
Tabletler işe yarıyor ama at diğer odalara bir sürü ölsünler... Belki görmezsen geçer...
 
Ben de hamamböceği görünce kendimi Dışarıya atıyorum bu böceğe zerre tahammülüm yok
Seni çok iyi Anlıyorum, evi ilaçlatın başka Çözümü yok gibi.
 
Ya yemin ediyorum aynı durum. Çıldırtıyor beni. Şuan tedirgin ve diken üstündeyim. Göz yanılması yaşayıp duruyorum. Etkisi geçene kadar bu böyle. Refleks olarak sıçrıyorum falan göz yanılmalarında.
 
Böcek için en etkili yöntem tavuk ciddi diyorum...çiftlikte yapiyorum ecocuklarda sürekli girip cikiyor kapi pencere acik normalde çok böcek olur ama hiç yok tavuklarimiz var sogolsunlar hic böcek sokmaya müsaade etmiyorlar besleme imkanin varsa bahçede besleyin derim
 
Ben de hamamböceği görünce kendimi Dışarıya atıyorum bu böceğe zerre tahammülüm yok
Seni çok iyi Anlıyorum, evi ilaçlatın başka Çözümü yok gibi.
Evi ilaçlatmak çözüm değil, kaynağı ev değil çünkü.. Belediyenin bi ilaçlatma yapması lazım ki dışardan giremesinler apartmanlara ve evlere.
 
Evi ilaçlatmak çözüm değil, kaynağı ev değil çünkü.. Belediyenin bi ilaçlatma yapması lazım ki dışardan giremesinler apartmanlara ve evlere.
Belediyeye toplu halde dilekçe verin imkanınız varsa ilaçlama yapılmasını istiyoruz diye
Of su an bile tüylerim diken diken oldu bu canlıya tahammülüm yok, inşallah kurtulursunuz bir an evvel.
 
Adnı yazmak istemediğim o şey benimde fobim. Ben bakamıyorum bile. İlaçlama yaptınız mı hiç. Ben kapıyı pencereyi gelebilceği duvarı bile ilaçlardım sanırım.
Bende bakamıyorum. Bi yaz evi üstlerine yapıcam en sonunda
Evi ilaçlatmak çözüm değil. Ama işte yemdir, kenara köşelere ilaçtır falan onları yapıyorum. Ama kesin çözüm olmuyor ya. Tek tük görüyorsun. Bazen ölmüş kalmış kenarda görüyorsun. Ay anlattıkça fena oluyorum.
 
Keşke bahçeli falan tavuk beslenecek yer olsa burasıda yapsam.
 
O yaratığın kanatlisi girdi geçende bizim eve. 5. Katta oturuyoruz balkon cami açıkken girmiş içeri. Çığlık çığlığa kaçtım uçuyordu bide sonra bi ton ilac bastık şimdi de bulamiyoruz. Öldü kaldı bi yerde o kadar baktık hiç bi yerde yok

Burada yazları belediye ilaçlama arabası geçer. Onu bekliyoruz çözüm olsun diye. Sokakta cirit atıyorlar resmen özellikle akşamları.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…