- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Ay kahkaha attım ya aynı duyguları paylaşıyoruz. Ama korkma bizim alıp yediğimiz tavukları yemlerle büyütüveriyorlarmış 45 günde. Onların o şeyleri yicek vakitleri bile yok rahatlayabilirsin.Ay bu konu benim elimi ayağmı kesti hele tavuk kısmı oyyy tavuk yiyesim gelmedi bi dahaAllah yardımcın olsun. Kiraysa eviniz bi sn düşünmez ev arardım üst katlardan
Evet belediyenin dahil edilmesi şart. Belediye İlaçlama yapmazsa yandık.Apartman yöneticinizde temasa geçip ilaçlama yapılmasını isteyin, üst katlarda oturanlar da rahatsızdır hayır yani aşağı iniyorsun her tarafta varlar sokakta falan Belediye dahil edilmeden çözümlenemez.
BANA BUNU NEDEN YAPTIN NEDEN......O yaratığın kanatlisi girdi geçende bizim eve. 5. Katta oturuyoruz balkon cami açıkken girmiş içeri. Çığlık çığlığa kaçtım uçuyordu bide sonra bi ton ilac bastık şimdi de bulamiyoruz. Öldü kaldı bi yerde o kadar baktık hiç bi yerde yok
Burada yazları belediye ilaçlama arabası geçer. Onu bekliyoruz çözüm olsun diye. Sokakta cirit atıyorlar resmen özellikle akşamları.
Ay kuzum benim bilmiyomuydun, malesef uçabiliyolar. Allah.ım sen koru yarabbi. Ya öyle bişey görsem büyük konuşmuyorum ama psikolojik destek almak zorunda kalırım. Kızlar siz hangi şehirlerdesiniz ya ben o kadar görmüyorum gerçekten, eskişehirdeyim ben.BANA BUNU NEDEN YAPTIN NEDEN......
KANATLISINI UÇANINI İLK KEZ DUYDUM NİYE YAPTIN BANA BUNU........
Ne güzel onların varlığından haberdar olmayanlarda varmışBANA BUNU NEDEN YAPTIN NEDEN......
KANATLISINI UÇANINI İLK KEZ DUYDUM NİYE YAPTIN BANA BUNU........
Yapma bana bunun bi şaka olduğunu söyle. Uçuyor olamazlar.. Hiç uçtuklarını görmedim, Allah göstermesin. Ben bırak desteği direkt kliniğe kapatılacak kıvama gelirim.Ay kuzum benim bilmiyomuydun, malesef uçabiliyolar. Allah.ım sen koru yarabbi. Ya öyle bişey görsem büyük konuşmuyorum ama psikolojik destek almak zorunda kalırım. Kızlar siz hangi şehirlerdesiniz ya ben o kadar görmüyorum gerçekten, eskişehirdeyim ben.
Ben su an Ankaradayım, biz tayinciyiz hep kiralarda dolaştık durduk, kirada oturduğumuz evlerde hep rastladık Çığlık atıp kacardık çok kötüydü o günler, ev aldık da kurtulduk, şimdi evimizde bir tane bile görmedim.Ay kuzum benim bilmiyomuydun, malesef uçabiliyolar. Allah.ım sen koru yarabbi. Ya öyle bişey görsem büyük konuşmuyorum ama psikolojik destek almak zorunda kalırım. Kızlar siz hangi şehirlerdesiniz ya ben o kadar görmüyorum gerçekten, eskişehirdeyim ben.
Çok pişmanım daha iki hafta önceden belediye işini halletmek için uğraşmaya başlamadığıma.Ne güzel onların varlığından haberdar olmayanlarda varmış
Tedbir alın şimdiden bence.
Bunların belli bi yeri yok ya.Ben su an Ankaradayım, biz tayinciyiz hep kiralarda dolaştık durduk, kirada oturduğumuz evlerde hep rastladık Çığlık atıp kacardık çok kötüydü o günler, ev aldık da kurtulduk, şimdi evimizde bir tane bile görmedim.
Nemli Yerler banyo ve mutfak mesken yerleri en çok buraları severler banyoda giderin üstüne tas koyun bari oradan da gelmesinlerBunların belli bi yeri yok ya.
Yaz gelince her yerde ortaya çıkıyorlar işte
Okurken kriz geçiricektimYapma bana bunun bi şaka olduğunu söyle. Uçuyor olamazlar.. Hiç uçtuklarını görmedim, Allah göstermesin. Ben bırak desteği direkt kliniğe kapatılacak kıvama gelirim.
İstanbulda yaşıyorum.
Yok cidden ne cam açarım ne kapı bundan sonra. Onu uçarken göreceğime sıcaktan ölecek noktaya geleyim daha iyi.
Ay bu konu benim elimi ayağmı kesti hele tavuk kısmı oyyy tavuk yiyesim gelmedi bi dahaAllah yardımcın olsun. Kiraysa eviniz bi sn düşünmez ev arardım üst katlardan
Ay yapıştıramıyorum ki işteFazla abartmissiniz hamam bocegi nedir ki hani ayi,aslan,yilan olsa tamamda.yapistir terligi duvara fotokopisi cikar
Ohoo ben terlikle akrep bile oldurdumAy yapıştıramıyorum ki işte
Bakamıyorum bile. Üstüne ilaç sıkınca kaçmaya başlıyorlar ya. Aklım çıkıyo
Hiç benlik bi şey değil terlik yapıştırmak falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?