Kan şekerim düşmüş durumda şuanda. Çıldırdım.

Ohoo ben terlikle akrep bile oldurdum
Bizim yayla jurasic park gibidirde bir dinazor eksik
O yuzden hamam boceginden korkmak bana komik geldiyapistir terligi arkana bile bakmadan olay mahalini terket
hamam böceğine terlikle vuracak kadar yaklaşıp bakabildiğim ve harekete geçebildiğim gün kesin uyanır gördüğüm kabusun etkisinden kurtulmaya çalışırım

Kız sen beni anlatmışsın baya baya
Sen şu beyaz kutu gibi olan tabletleri diyon dimi 3 aylık olanlar ? Valla onlar çok işe yarıyor. Ben onu yazlıkta keşfettim aynen anlattığın gibi girişti ve kıyamet gibi tırmanıyorlardı. Buarada kumburgazda sanırım yazlık neyse geçen evede aldım koltukların altına bile koydum. Burasıda giriş sıcakta çok oluyorlar. Valla gece tıkır tıkır yemleri yeme seslerini bile duyuyorum gerisini sen düşün ama işe yarıyor.
Tek sorun ters bayılıyorlar onları almak problem ben hiç elleyemem. Ki ben onları görünce soyunan biriyim öyle işte gece gece sağol

Ya kızlar bide onlara terlikle vurunca çıt sesi çıkıyor ya Allahım dünyanın en korkunç sesi bence

Ya kızlar bide onlara terlikle vurunca çıt sesi çıkıyor ya Allahım dünyanın en korkunç sesi bence
Tıkır tıkır yemleri yeme sesi, vurunca gelen çıt sesi... Öldürdün beni
Bi keresinde odamın kapısına tırmanmış kocaman simsiyah. Bende onun yere düşünce çıkardığı şıp sesini unutamıyorum
Evet o tabletlerden yerleştirdim işte bugün. Bide dip köşelere ilaç sıktım, oralardan geçerlerse işleri bitti
Biraz daha rahat şimdi içim

Evi ilaçlatmak çözüm değil, kaynağı ev değil çünkü.. Belediyenin bi ilaçlatma yapması lazım ki dışardan giremesinler apartmanlara ve evlere.

Evi dip köşe temizleyip ilaçlasanız sineklik taktırsanız bana çözülür gibi geliyor. eve girdikleri yerleri tespit edin oraları ilaçlayın. Böcek yemi koyarsanız dışardan geliyolarsa eve daha çok çekersiniz.

Ayyy

Geçen sene bitanesi tuvaletteyken bacağıma tırmanmıştı uyku sersemi görmemişim bir de yanıma ters düşünce farkına vardım

Kıyıp öldüremiyorum ben ay aman çok korkunçlar terliksiz evde adım atamıyorum (

Bocek fobinu anliyorum,cok da haklisin.korkan icin can sıkıcı bir durum. Ama korkunca kan sekerinin dustugunu nasil tespit ettiniz?tansiyon olsa anlarim da,seker diyince ben oraya takildim...
Kan şekerin düşünce elin ayağın titrer kesilir ya. Onu demek istedim, gerçekten kan şekerim düştü demek istemedim. Kastettiğim şey elimin ayağımın titremesiydi.

İşaçlama yaptır evi pencerelere sineklik taktır bende sırf onlar için taktırdım görünce çok kötü oluyorum

Camlarda tel yok mu acaba. Gerçi annem hamamböceği duvardan bile girer derdi aöa gerçek mi hayal ürünü mü bilemem. İlaçlama yatırın 3 gün silmeyin evi. En azından eve girse bile gördüğünüzde ölmüş ve ters dönmüş olur

Bocek fobinu anliyorum,cok da haklisin.korkan icin can sıkıcı bir durum. Ama korkunca kan sekerinin dustugunu nasil tespit ettiniz?tansiyon olsa anlarim da,seker diyince ben oraya takildim...
Bende hep korkunca, yorulunca, sinirlenince falan kan şekerim düştü derim kimide tansiyon der.
Özel olarak bu ayrıntıya takılmanız çok manasız geldi bana şimdi özellikle hangi düştü ölçtürmemiş ki bazı yorumlarda gerçekten saçmalanıyor

Ben sana söyliyim bak o yemlerden sonra küt diye ölmüyolar bi kaç gün kan şekerleri düşük geziyorlar
Tansiyonda olabilir
Yani yanına yaklaşıyorsun görünce kaçmaya mecali yok yani öyle
Bizim evde durumlar böyle

O günden beri tuvalete girerken önce ayağımın ucuyla terlikleri dürtüyorum içinde varsa çıksın diye, çıkınca napıcaksam sanki

Bu sene kırtuluyoruz çok şükür bu eski evden
Senin bacağına tırmanmış ben geçen sene sahurda karanlıkta üstüne basmıştım parmaklarımın arasında kıpır kıpırdı
Kızlar bakın tuvalet banyoda oluyorsa yarım litre kadar suya bol domestos bol tuz koyun karıştırın yerlere dökün. Ben denedim ozaman hiç çıkmadı. İlaç yoktu o an öyle bişey denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…