- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
hamam böceğine terlikle vuracak kadar yaklaşıp bakabildiğim ve harekete geçebildiğim gün kesin uyanır gördüğüm kabusun etkisinden kurtulmaya çalışırımOhoo ben terlikle akrep bile oldurdum
Bizim yayla jurasic park gibidirde bir dinazor eksik
O yuzden hamam boceginden korkmak bana komik geldiyapistir terligi arkana bile bakmadan olay mahalini terket
Tıkır tıkır yemleri yeme sesi, vurunca gelen çıt sesi... Öldürdün beniYa kızlar bide onlara terlikle vurunca çıt sesi çıkıyor ya Allahım dünyanın en korkunç sesi bence
Evi ilaçlatmak çözüm değil, kaynağı ev değil çünkü.. Belediyenin bi ilaçlatma yapması lazım ki dışardan giremesinler apartmanlara ve evlere.
Kan şekerin düşünce elin ayağın titrer kesilir ya. Onu demek istedim, gerçekten kan şekerim düştü demek istemedim. Kastettiğim şey elimin ayağımın titremesiydi.Bocek fobinu anliyorum,cok da haklisin.korkan icin can sıkıcı bir durum. Ama korkunca kan sekerinin dustugunu nasil tespit ettiniz?tansiyon olsa anlarim da,seker diyince ben oraya takildim...
Bu gözler bunu görmemeliydi......Ayyy
Geçen sene bitanesi tuvaletteyken bacağıma tırmanmıştı(
O günden beri tuvalete girerken önce ayağımın ucuyla terlikleri dürtüyorum içinde varsa çıksın diye, çıkınca napıcaksam sankiBu gözler bunu görmemeliydi......
Camlarda tel yok mu acaba. Gerçi annem hamamböceği duvardan bile girer derdi aöa gerçek mi hayal ürünü mü bilemem. İlaçlama yatırın 3 gün silmeyin evi. En azından eve girse bile gördüğünüzde ölmüş ve ters dönmüş olurSinek dedik, böceklere geldik, artık sıradaki konum kader kısmet.
Kızlar benim ciddi anlamda bi böcek fobim var. Örümcekler olsun hamam böcekleri olsun dehşet derecede rahatsız ediyor beni. Size bunun tarifini dahi yapamam.
Ama hani örümceği gördüğümde olduğum yerden kaçar anneme babama hallettiririm durumu, hamam böceği etkisi yaratmaz ama hamam böceği gördüğümde kriz geçirme noktasına geliyorum ya. İstemsiz çığlık kıyamet gidiyorum, kan şekerim düşüyo, yatağa koltuğa çıkıyorum, ama yatakta koltukta dahi rahat edemiyorum, ya buraya tırmanmışsa ya buradada varsa kafasını yaşıyorum. Kendimi resmen evden dışarı atmak istiyorum, çığlık çığlığa kaçmak istiyorum evden. Çıldırıyorum resmen kızlar. Kelimenin tam anlamıyla bu yani..
Her yaz bu kriz yaşanıyor. 1. Katta oturuyoruz ve bu böcekler direkt bizim evde cam kapı açık bıraksak. Bide tırmanıyorlar tepelere. Şuan detay verdikçe fena oluyorum. O yüzden detay vermeyi keseceğim. Az önce komidinin üstünde bi rulo havlu kağıt vardı. Koskocaman bi hamam böceği ona çıkmış kızlar, anlatırken dahi çıldırıyorum. Yok aklımı kaçıracağım yemin ederim ki. Çığlık çığlığa kan şekerim düşmüş bi şekilde bas bas bağırarak annemi çağırdım. Üzerine böcek ilacı sıkarken hayvan hareket etti o hareket edince ben dahada çıldırdım. Ay şuan anlattıkça an ve an yaşıyorum. Uzatamayacağım.
Direkt şunu söyleyeceğim. Ben şimdi bunlara böcek yemi alacağım. Eve yayacağım bu yem tabletlerini. Geçen sene öyle yaptım işe yarıyor baya. Ama bu kezde aklımda hep yem var diye ya oralarda dolanıyorlarsa kafasına giriyorum buda beni çıldırtıyo. Yani bunların varlığını bilmek onu yediğini bilmek orda dolandığını onu aldığını bilmek beni mahvediyor.
Bana şu hayvanlar için kesin çözümler söyleyin. Napayım ben bunların tek bi tanesini evimde görmemek için. Nasıl önlemler alayım. Kendimi nasıl telkin edeyim. Biraz daha rahat ve sakin olmak istiyorum. Size şuan nasıl bi eziyet çektiğimi mümkün değil anlatamam. Gerçekten aklımı kaçırma noktası yani.
Bende hep korkunca, yorulunca, sinirlenince falan kan şekerim düştü derim kimide tansiyon der.Bocek fobinu anliyorum,cok da haklisin.korkan icin can sıkıcı bir durum. Ama korkunca kan sekerinin dustugunu nasil tespit ettiniz?tansiyon olsa anlarim da,seker diyince ben oraya takildim...
Ben sana söyliyim bak o yemlerden sonra küt diye ölmüyolar bi kaç gün kan şekerleri düşük geziyorlarTıkır tıkır yemleri yeme sesi, vurunca gelen çıt sesi... Öldürdün beni
Bi keresinde odamın kapısına tırmanmış kocaman simsiyah. Bende onun yere düşünce çıkardığı şıp sesini unutamıyorum
Evet o tabletlerden yerleştirdim işte bugün. Bide dip köşelere ilaç sıktım, oralardan geçerlerse işleri bitti
Biraz daha rahat şimdi içim
Senin bacağına tırmanmış ben geçen sene sahurda karanlıkta üstüne basmıştım parmaklarımın arasında kıpır kıpırdıO günden beri tuvalete girerken önce ayağımın ucuyla terlikleri dürtüyorum içinde varsa çıksın diye, çıkınca napıcaksam sanki
Bu sene kırtuluyoruz çok şükür bu eski evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?