merhaba normalde transferden sonra kullanılıyor ama bazen tedaviye başlamadan önceki 1 ay kan sulandırıcı ve aspirin kullandırıyorlar vucuttaki kan akışı normale dönsün diğe adet olup tedaviye başlayınca iğneleri kesiyorlar transferden sonra tekrar kullanmaya başlıyorsun
ben 4 kere tüp bebek yaptırdım ilk ikisinde pıhtılaşma problemimi bilmiyordum 2. tüp bebek denemem pozitifti bebeğim gelişmedi daha öncede düşüklerim olduğu için genetik testler yaptırdık ve mhftrc homozigot çıktı 3.tüp tevavimde 0.2lik claxan kullandım 4. tüp tedavimde fraxheparin 0.4 lük kullandım ikisindede negatifti ama ekimde 5. ye başka bir merkezde başlayacaktık ama dr um eylülde adet olunca ekime kadar 1 ay fraxheparin 0.4 lük ve coraspirin kullan dedi bende kullanacaktım ama allahıma şükürler olsun ki hamile olduğumu öğrendim şimdi 9 haftalık oldum ve öğrendiğim ilk günden beride fraxheparin 0. 4 lük kullanıyorum inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuştuğum günleride görürüm
sende dr una güven ve iğneni kullanmaya başla ve inşallah bebeğine kavuşursun...