- 6 Mayıs 2015
- 286
- 95
- 48
- 40
Canım ben doğana kadar vurundum Dr burakmıycaksın demiştiArkadaşlar Allah rızası için yardım edin kafayı yicem.Daha önce bir düşüğüm var.Yaptığımız tahlillerde sınıra yakın çıkmıştı değerler.Hibor 3500 -0,2mg ile 33 haftma kadar geldim.Yalnız doktorum artık bırakmam gerektiğini söyledi,güvenemedim başka doktora da gittim o da aynı şekilde söyledi.Şimdi çok korkuyorum... bunun için ben yine de 1gün iğneyi yapıyorum bir gün yapmıyorum.Bana bir akıl verin iğne bırakılır mı? Bu şekilde bırakanlar var mı?
Korkmanız gerek yok ki bende hamileyim kullanıyorum Doğuma kadarda kullanıp bırakacagım zaten bebeğin yaşaması için verilmişti sonran korkmanızı gerektirecek bişey olmayacaktır doktorunuz demiş zatenMerhaba konu acilali baya olmus ama cleaxne 0.4 kullamiyorum dr. dogumdan sonra kullanmana gerek yok dedi sizler kullandinizmi dogumdan sonra bise olur diye korktum acikcasi
korkmamim sebebi igneyi birden birakinca embolo atarmi korkusuKorkmanız gerek yok ki bende hamileyim kullanıyorum Doğuma kadarda kullanıp bırakacagım zaten bebeğin yaşaması için verilmişti sonran korkmanızı gerektirecek bişey olmayacaktır doktorunuz demiş zaten
Benım gibi bir kac arkadasım hamileliğinde iğne kullanıp bir anda bıraktılar hiç birinde sorun olmadı sanmıyorum bi sorun olacagını hem olsaydı faktörlerinde cıkardı ona gore bırkamanı soyelerdi o yuzden içini rahat tut bencekorkmamim sebebi igneyi birden birakinca embolo atarmi korkusu
Canım merhaba Bn dogumdan sonra Bı hafta kullandım doktor dedı ama sebebini sormadımMerhaba konu acilali baya olmus ama cleaxne 0.4 kullamiyorum dr. dogumdan sonra kullanmana gerek yok dedi sizler kullandinizmi dogumdan sonra bise olur diye korktum acikcasi
Canım iğne senın kanundaki pıhtılaşma derecene göre veriliyor mesela heterızıgot var birde hemozigot var farklı ıkısıde ıgne isimleri aynı ama oranları farklıbenı gibi sadece iğne kullanıp hap kullanmayan var mı?? doktorum bana sadece iğne yazdı. birdd kızlar bu iğne neye göre veriliyor?
cnm homozigot var bende mthr 1298 ben o sırada pıhtılaşma testimi kaybettim. kadın dogum doktorumada kaybettıgımı söyledim önemli ddgil dedi ve benden 4 tane test istedi ona göre ilaç yazdı. istediği testlerde su sekilde. sizlerdede bu testlere bakıldımı plt degerimde en fazla 380 oldu.Canım iğne senın kanundaki pıhtılaşma derecene göre veriliyor mesela heterızıgot var birde hemozigot var farklı ıkısıde ıgne isimleri aynı ama oranları farklı
ben homozigot ve heterozigotun farkını sordugumda bana heterozigotun daha tehlikeli oldugunu söyledi sağlık ocagındaki doktor.ama burdaki herkes homozigot daha tehlikeli diyorlar.dogum yaptın mı cnm??Canım benımkı heterızıgot Du yanı biraz daha düşük seviyede olan Bn sadece coraspin ve clexane 0.4 kullandım gunde Bı adet ama hemozigot olanın derecesini ınankı bilmiyorum yanlıs bilgi vermek istemem sana
senin hangi genınde vardı pıhtılaşmaCanım benımkı heterızıgot Du yanı biraz daha düşük seviyede olan Bn sadece coraspin ve clexane 0.4 kullandım gunde Bı adet ama hemozigot olanın derecesini ınankı bilmiyorum yanlıs bilgi vermek istemem sana
anladımm cnm sağlıkla büyüt bebeğini ❣benımde 1 genimde var homozigot.Canım benim 3 genımde vardı mthrt heterızıgot c677 Bn 3 ay önce dogum yaptım Bn
AMİNNNN cnm ya inşAllah Rabb'im banada almayı nasip eder bebeğimi kucagıma❣Saol canım Alah razı olsun sende ınsalah alırısn bebegini kucagına ama sakın stres yapma ıgne lerin gercekten cok faydası oluyor tabı once Rabbım nasıp etcek düzenli kullandıktan sonra genelde herkes alıyor bebegini kucagına
Ben yeni doğum yaptım artık kullanmıyorum ama son bir ay ben de bulmakta zorluk çektim nedense piyasada bulunmuyordu, ben takıntılı olduğum için başka marka kullanmadım ama epey semt semt gezdik resmen bulabilmek için diyebilirim. Doktorunuzla paylaşsanız belki o yerine geçen başka iğne tavsiye edebilir bundan sonrası için çünkü cidden piyasada zor bulunuyor.Arkadaslar bendr 16 haftalık hamileyim daha once 30 haftalik bi ölü dogum yaptim ve birde düşük yaptim kalp atimi hic olmadgi icin şimdi 0.4 clexane kullaniyorum fakat piyasada bulunmuyor onun yerine bugün eczaci enox verdi kac eczane dolastim clexane yok dr da sorma imkanim yok mecburen enox 0.4 aldim bi fikriniz var mi bu konuda yani bu sekilde farkli bi marka kullanan var mi clexane yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?