yaptırdım canım.üç deger heterezigot çıktı. bi düşük bide ölü doğum oldu daha önceSen rapor için gerekli olan genetik test yaptırdın mı peki? Yoksa düşüğün için önlem amaçlı mı verdi? Kaç kaybın var?
Test sonucu olmadan bu tanı konmuyormuş çünkü
Geçmiş olsun canım, raporunda ki tanıyı değiştirebilirsin o vakit.. neden fazladan ücret ödeyesin ki iğnelere.yaptırdım canım.üç deger heterezigot çıktı. bi düşük bide ölü doğum oldu daha önce
I83.9 venoz yetmezlik ye gebelik tanısini ekliyolar raporu yazan sekreter arkadaşlarima sordum ama söyle illa bi tani olmasi gerekmiyo gebelikle birlikte pıhtilaşmayla ilgili bi tanıda girilebilir emboli ven trombozu ama gebelik belirtilmeli bu taniyla birlikte.Çok sevinirim canım
Histereskopi ve rahim filmi çektirdiniz mi hiçBenim de daha önce 3 düşüğüm var ve su an 5 haftalik hamileyim. Her gebeligim sorunlu olunca mecburen birçok doktora göründüm. Bazıları hamile kalır kalmaz igne ye başlamalisin ne kadar erken baslarsan o kadar iyi dedi. Bazıları da igne falan hikaye hiç kullanma çok gereksiz dedi. Ben ilk iki düşüğümde kan pihtilasmasi olduğumu bilmediğim için igne kullanmadım ama son gebeliğimde iki ay igne kullanmama rağmen yine düştü. Şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Benzer durumda olan ve igne sayesinde bebeğime kavuştum diyen var mi
3 farklı doktordan rahim filmi istedim gerek olmadığını söylediler. Umarım yoktur öyle bir şey çünkü şu an hamileyim ve tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum.Histereskopi ve rahim filmi çektirdiniz mi hiç
Miyom polipler düşük nedeni olabiliyor
Kanında pıhtilaşma varsa gebeligin saglıklıysa ve bu ilaçlari kullaazsan yine kaybedersin canm allah korusun sen önlemini al.kullandigim halde düştü diyosun saglıkli degildir belki gebeligin.bence sen iyi bi profsöre yada iyi dr a git bu kadar sıkintı yaşadıysan takibini daha güvenilir bi dr a yaptir canm3 farklı doktordan rahim filmi istedim gerek olmadığını söylediler. Umarım yoktur öyle bir şey çünkü şu an hamileyim ve tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
İğneler 2 ay değil doğumdan 1 gün önceye kadar kullanılmalı demişti doktorum.Benim de daha önce 3 düşüğüm var ve su an 5 haftalik hamileyim. Her gebeligim sorunlu olunca mecburen birçok doktora göründüm. Bazıları hamile kalır kalmaz igne ye başlamalisin ne kadar erken baslarsan o kadar iyi dedi. Bazıları da igne falan hikaye hiç kullanma çok gereksiz dedi. Ben ilk iki düşüğümde kan pihtilasmasi olduğumu bilmediğim için igne kullanmadım ama son gebeliğimde iki ay igne kullanmama rağmen yine düştü. Şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Benzer durumda olan ve igne sayesinde bebeğime kavuştum diyen var mi
Sezeryan dogummu yaptin peki?her doktor bu konuda farkli bişey soyluyo asprini 32 yada 34 te kesiyolar genelde igneyide 37 de dogumdan sonra neden kullandirdi dr un igneyi kanamali oldugun dönem sonuçta kanamayi daha fazla artirmadimi?İğneler 2 ay değil doğumdan 1 gün önceye kadar kullanılmalı demişti doktorum.
Risk alamayız ,nasıl olsa bi zararı yok faydası var demişti.
Bende 9 ay kullandım,doğumdan 1 gün önce kestim.doğumdan sonra 1 ay daha kullandım.yeni bitti hatta iğnelerim,bebeğim 1 aylık oldu.
Canım inan ben ne gebelikte ne doğum sonrasında kan ilacı bile kullanmadım.Sezeryan dogummu yaptin peki?her doktor bu konuda farkli bişey soyluyo asprini 32 yada 34 te kesiyolar genelde igneyide 37 de dogumdan sonra neden kullandirdi dr un igneyi kanamali oldugun dönem sonuçta kanamayi daha fazla artirmadimi?
Benim dr um 28de gecen hafta yani asprini kesti igne çok onemli degil aslinda etkisi 24 saat oldugu icin 1 gun onceden kesilebilir bencedeCanım inan ben ne gebelikte ne doğum sonrasında kan ilacı bile kullanmadım.
Hep bende korktum bu durumlardan.
Ama doktoruma inanılmaz güvenim vardı.
Sezeryandan 24saat önce kestik iğneyi.
Ki bana normal doğum yap diye ısrar etti,ben keyfi sezeryan seçtim.
Doğumdan sonra 1 ay genelde hareketsiz dönem diye doktorum kullandırdı.
Pıhtı atma riski oluyormuş çok düşükte olsa.
Asipirini genelde daha erken kesiyorlar evet.
Ama iğne zararsız.okadar erken kesmeye gerek yok.
İğneler 2 ay değil doğumdan 1 gün önceye kadar kullanılmalı demişti doktorum.
Bende 9 ay kullandım,doğumdan 1 gün önce kestim.doğumdan sonra 1 ay daha kullandım.yeni bitti hatta iğnelerim,bebeğim 1 aylık oldu.
Igne yi kullanırken düşük oldu onu kastetmistim 2 ay derken. Dusuk yaptığım için bıraktım yani ıgneleri. Yarin baslicam galiba yine igne ye bakalım hayırlısı artik hepimizin hakkındaİğneler 2 ay değil doğumdan 1 gün önceye kadar kullanılmalı demişti doktorum.
Hayırlısı canım,iğne tedbir demek zaten.Igne yi kullanırken düşük oldu onu kastetmistim 2 ay derken. Dusuk yaptığım için bıraktım yani ıgneleri. Yarin baslicam galiba yine igne ye bakalım hayırlısı artik hepimizin hakkında
Aynı şeykilde aynı şeyleri yaşamaısz bende bilemiyorumBenim de daha önce 3 düşüğüm var ve su an 5 haftalik hamileyim. Her gebeligim sorunlu olunca mecburen birçok doktora göründüm. Bazıları hamile kalır kalmaz igne ye başlamalisin ne kadar erken baslarsan o kadar iyi dedi. Bazıları da igne falan hikaye hiç kullanma çok gereksiz dedi. Ben ilk iki düşüğümde kan pihtilasmasi olduğumu bilmediğim için igne kullanmadım ama son gebeliğimde iki ay igne kullanmama rağmen yine düştü. Şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Benzer durumda olan ve igne sayesinde bebeğime kavuştum diyen var mi
Ben iğneleri kullanicam ya. Bir zararı yokmuş zaten riske atamamAynı şeykilde aynı şeyleri yaşamaısz bende bilemiyorum
Bence kullan canım sen yinede benimde iğne kullanamama ragmen kalbi durdu ama dördüncüye hamile olunca inşallah kullanmayı düşüyorum bu şekilde riske atma bence canım yinede senin kararın ama pişman olma olurmuBen iğneleri kullanicam ya. Bir zararı yokmuş zaten riske atamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?