Benim de 4. Hamileliğim bu ve sevinç hissedemiyorum stresten. Allah kimseye yaşatmasin gerçekten çok zor. Başladım iğnelere önce Allaha sonra doktora emanet bebegimBence kullan canım sen yinede benimde iğne kullanamama ragmen kalbi durdu ama dördüncüye hamile olunca inşallah kullanmayı düşüyorum bu şekilde riske atma bence canım yinede senin kararın ama pişman olma olurmu
Clexane doğum sırasında en güvenlisi ,ne gerek vardı değiştirmesine anlamadım bende.sormadın mı doktora neden die? Ben baştan sona clexan kullandm doğuma 1 gün kalana kadar.hatta sonrasında da 1 ay kullandımMerhaba kızlar
Bende 33+4 günlük hamileyim öncesinde 2 düşüğüm oldu bugun kontrolumuz vardı bugüne kadar hep cleaxne kullandım ama Dr bugun cleaxne o bıraktırıp hibor denilen iğneye başlattı önce cleaxne sonra hibora devam edeb var mı aranızda niye böyle bi değişikliğe gitti Dr
Kanamayı durdurma bakımından en iyisi hıbor defi ben her kontrolde heyecandan soracağım seylrtı unutuyorum üns hastanesındeki Dr dolundan 2 hın önce dedi bi değişikliğide gitmedi onu dinleicemClexane doğum sırasında en güvenlisi ,ne gerek vardı değiştirmesine anlamadım bende.sormadın mı doktora neden die? Ben baştan sona clexan kullandm doğuma 1 gün kalana kadar.hatta sonrasında da 1 ay kullandım
Clexane doğum sırasında en güvenlisi ,ne gerek vardı değiştirmesine anlamadım bende.sormadın mı doktora neden die? Ben baştan sona clexan kullandm doğuma 1 gün kalana kadar.hatta sonrasında da 1 ay kullandım[/
Canım bişey daha soracsktım sana 37 haftalık olduk biz cleaxne iğne kullanıyorum hep göbeğimin yanlarına yapıyodum ama beZeler olduğunu farkettım O yüzden 2 gündür koldan yapıyorum koldan bu iğne vuruluyor mu
Göbeğimden atarken aynı korkuyu hep yaşadım.bebeğime bişe olurmu die.sezeryandan 1gün önceye kadar göbekten vurdum.doktorum bebeğe gelmesi için iğne ucu 10cm falan olmalı dedi :) annelik işte korkuosun.çnkü son haftalarda iğne attarken alttan çok kıpırdıyo korkuosun :)bende hibor 3500 kullanıcılarındanım, ilk bebeğim olucak inşallah 80 tane nin bitmesine son 10 kaldı ve tabi başka vermez ise. Bana dr um başlama nedeni detaylı ultrasonda gorulen suyumun azalma durumu , ama çok şükür şimdilik herşey yolunda .Kolumdan başta vuruluyordum hastaneye gidip ama yaklaşık 1 aydır kendim gbüşümden yapıyorum, geçen ay kontrolde sordum karnım büyüdü acaba bebeğe zararı olur mu diye . hiç bir sakıncası yok devam et dedi . bakalım ne zaman bırakacağız iğneyi.
Bana doğumdan 2 gun önce bırakacaksın dediler sağ salim alalım bebişleri kucağımıza inşallahbende hibor 3500 kullanıcılarındanım, ilk bebeğim olucak inşallah 80 tane nin bitmesine son 10 kaldı ve tabi başka vermez ise. Bana dr um başlama nedeni detaylı ultrasonda gorulen suyumun azalma durumu , ama çok şükür şimdilik herşey yolunda .Kolumdan başta vuruluyordum hastaneye gidip ama yaklaşık 1 aydır kendim gbüşümden yapıyorum, geçen ay kontrolde sordum karnım büyüdü acaba bebeğe zararı olur mu diye . hiç bir sakıncası yok devam et dedi . bakalım ne zaman bırakacağız iğneyi.
Göbeğimden atarken aynı korkuyu hep yaşadım.bebeğime bişe olurmu die.sezeryandan 1gün önceye kadar göbekten vurdum.doktorum bebeğe gelmesi için iğne ucu 10cm falan olmalı dedi :) annelik işte korkuosun.çnkü son haftalarda iğne attarken alttan çok kıpırdıyo korkuosun :)
Bana doğumdan 2 gun önce bırakacaksın dediler sağ salim alalım bebişleri kucağımıza inşallah
Bende göbekten yapıyorum hiboru. Bende morluk ve bezeler oluşuyor bunu nasıl engelleyebilirim?bende hibor 3500 kullanıcılarındanım, ilk bebeğim olucak inşallah 80 tane nin bitmesine son 10 kaldı ve tabi başka vermez ise. Bana dr um başlama nedeni detaylı ultrasonda gorulen suyumun azalma durumu , ama çok şükür şimdilik herşey yolunda .Kolumdan başta vuruluyordum hastaneye gidip ama yaklaşık 1 aydır kendim gbüşümden yapıyorum, geçen ay kontrolde sordum karnım büyüdü acaba bebeğe zararı olur mu diye . hiç bir sakıncası yok devam et dedi . bakalım ne zaman bırakacağız iğneyi.
Soğuk uygulama yapmak gerekiyormuş üzerlerine dağılması lazımBende göbekten yapıyorum hiboru. Bende morluk ve bezeler oluşuyor bunu nasıl engelleyebilirim?
Bende göbekten yapıyorum hiboru. Bende morluk ve bezeler oluşuyor bunu nasıl engelleyebilirim?
Dua arkadaşım beni hatirladin mi bilmiyorum ama bende hamileyim :)neredeyse 2 yildir bu igneleri kullaniyorum. kisacasi bu ignelerin ustasi gozlerinizin hastasiyim
hibor u da claxeni de kullandum. hibor daha cok yakiyor. ama claxene daha cok morartiyor.
dogumdan 12 saat obnce bile vurulmu olmaniz dogum icin yeterli hani olur da erken dogum.Allah korusun olursa diye soyluyorum.
hay masaallah suphanallah. Allahim tamamina erdirsin faktor v leiden mutasyonu var bende. bi faktor daha vardi ama onu onemsemediker onemli olan buymusDua arkadaşım beni hatirladin mi bilmiyorum ama bende hamileyim :)
Senin hangi genlerde vardi pıhtılaşmâ çoğu doktor bana igneye gerek yok dedi 1 doktor gerek var dedi sadece 3 gen heterozitgot benim
Benim kide mthrf ler ve 4g 5g heterozitgot bende yarin baslayacam igneyehay masaallah suphanallah. Allahim tamamina erdirsin faktor v leiden mutasyonu var bende. bi faktor daha vardi ama onu onemsemediker onemli olan buymus
Allahim esirgeesin iyi dusun iyi olsun. saglik ocaklarina git iyice ogren nasil vurulmasi gerektigini valla benim.kollarim mosmor oldu.Benim kide mthrf ler ve 4g 5g heterozitgot bende yarin baslayacam igneye
Allah tamamina erdirir insaalah çok korkuyorum bude düşecek diye
Ben olsam ertesi akşamdan devam ederdim bi geceden bişey olmaz sonuçta coraspin de var . Ben 0.4 lük kullanıyorum bide seninki 0.6Arkadaşlar Merhaba. Ben de 3 düşük sonrası şimdi çok şükür tekrar hamileyim. Clexane 0.6 ve coraspirin kullanıyorum her gun. Dün gece uyuyakalmışım iğneyi vurmadan. Sabah uyanır uyanmaz vurdum ama şimdi ben gece tekrar vurayım mı yoksa sabah mı vurayım. Çalıştığım için ve hep aynı saate denk gelmesi için gece yapıyorum iğneyi. Sabaha bırakırsam aksatmaktan korkuyorum. Ama aynı gün iki iğne zarar vermez mi acaba. Benzer bir durum yaşayıp doktoruna danışan oldu mu ki. Benim randevum carsamba günü o güne kadar beklemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?