Kan sulandırıcı clexane veya hibor tarzı iğne kullananlar

cnm bende tedbir amaçlı içiyoru ve iğne yaptırıyordum.fakat geçen azıcık kanamam olunca doktorum coraspini kesti korkuyorum ya bişey olursa diye çok tereddüt ediyorum

Korkma canım coraspirin kanı sulandirir ve kanaması arttirir iyi biraktirdi. Allahın izniyle inşallah bişey olmaz bebeğin hayırlı olsun inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

KIZLARRR NOLUR YARDIM EDİN, BEN FAKTÖR 5 TAŞIYICISI OLDUĞUM İÇİN doktor hibor iğne verdi ayrıca coraspin ve folbiol de kullanıyorum, size sormak istediğim sizce hangi igne daha az morartıyo ve acıtıyodur bir fikri olan var mı ???? ablam clexan kullanmıştı her tarafı mosmor olmuştu ben iki gündir hibor kullanıyorum bir morarma olmadı acaba zamanla mı morarıyo ???bir de bu ilacı sağlık ocağındaki aile hekimi yazabilir mi acabaaa?????????

Ben de hibor 3500kullanıyorum. Bacaklarım mosmor. Artık iğne yapacak yer bulamıyorum nerdeyse 🙈 senin nasıl morarmadı anlamadım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de hibor 3500kullanıyorum. Bacaklarım mosmor. Artık iğne yapacak yer bulamıyorum nerdeyse 🙈 senin nasıl morarmadı anlamadım?

ben de 3500 vuruorum gunde bi tane artı coraspin ve folbiol, sen de faktör 5 misin:) ya ben daha yeni başladım daha dört kez vurdum hiç biri de morarmadı, seninki ilk günden itibaren mi morarmaya başlamıştı belki benimki de morarır ilerleyen günlerde,

Ben de aynen hergün 1 hibor + coraspin + folik asit. Haftada 1 de proluton iğne yaptırıyorum. Ben ilk günlerde kolumdan vurduruyordum hiboru, baktım önümüz yaz kollarım mosmor oldu, bacaktan kendim vurmaya başladım. Ama sonuç aynı her iğne yeri morarıyor, kimi az kimi çok 😊 faktör 5 dediğin nedir bilmiyorum ama ben o değilim. 2 kez bebeğimin kalbi durdu, kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu 3. Gebeliğim. Ve yapılan testler sonucu hiçbişii çıkmadı, herşey normal ötesi. O yüzden dr tedbir amaçlı kullandırıyor. 12. Haftada detaylı ultrasona gireceğim perinataloji uzmanına ondan sonra iğne ve coraspinin devamına bakacaklar artık 🙏

bizim de bir akraba senin gibiydi sonucları hep normal cıkıyordu, ama 3 kez cocugunun kalbi durdu , sonra genetik test yapıldı faktör bes cıktı, yani kan pıhtılaştığı için cocuga kan gitmiyor. ben de onun taşıyıcıyısıyım, yapılan testler normal cıkıp cocuk sağlıklı olmuyorsa genetik test yapıyor doktorlar, bende de genetik testte çıktı. eğer imkanın varsa genetik testi yaptır derim. simdi kac haftalık ben altı haftayı bitirmek üzereyim, insallah ikimizde sağ sağlim alırız kucağımıza.

Ben ilkinden sonra yaptırdım zaten canım tüm testlerimi. Kromozom analizi, kan pıhtılaşması vs hepsi yapıldı, hatta 2. Kürtajdan sonra cenini genetik laboratuarda incelettik ama yine herşey normal çıktı. Kısmet diilmiş dedik. Çünkü tıp ilk 3 aydaki kayıplara net bi sebep bulamıyor biliyorsun. Şuan 11. Haftadayım çok şükür 🙏

ben daha beş kez vurdum o yüzden morarmıyor heralde seninki ilk günden itibaren morarmaya baslamıs mıydı. galiba zamanla moraracak cevabın icin cok saol bos yere sağlık ocağına gitmeyim o zaman

5 ciddi bir rakam 😊 tabii ki ilk günden itibaren morarmıştı. Benim tenim biraz hassas ondan diicem ama herkesin morarıyormuş sanırım. İlaç çok kuvvetli çünkü. Yavaş yavaş zerkediyorum artık ama sonuç aynı. Sen de dikkatli ol, pek güneşe fln çıkma, ani hareketler yapma, mümkün olduğunca dikkatli ol ki mutfakta fln kazara kesme bi yerini, çünkü kanı anında inceltiyor.allah korusun 🙏

çok şükür riskli kısmı atlatmışsın inşallah inanıyorum ki bu sefer kucağına alıcan:) bu benim ilk gebeliğim tabi kan sulandırıcı falan kullandığım için ben de de düşük riski var heralde şu an altıncı haftadayım ne bi ağrım ne miğde bulantım var arada karnım hafif agrıyor sadece ani hareket ettiğimde, geçen hafta ultrasonda keseyi gördük bu cuma da gidicem kalp atışı için inşallah, ya sen bu konuda bilgilisin bana yardımcı olur musun, ben çok korkuyorum, düşük olmadan önce bir belirtisi falan oluyor mu senin diğer gebelikler nasıl geçmişti ilk üç ay,yani hiç bir belirti olmadan bir an wc ye gittiiğimde kan görücem diye korkudan tuvalete gidesim gelmiyor valla:S

ya hibor kullanan az insan var çoğu clexan kullanıyor belki ilacın dozundan falan da kaynaklı olabilir, ablam da clexan kullanıodu her yeri mosmordu mesela, bu arada ben nasıl vurduğumu söyleyim belki faydalı olur, üst kolumun etli kısımlarını siliyorum alkollu bişeyle sonra kolumu sıkıp çok hafif yan tutarak iğneyi batırıyorum yavaş yavaş, batırdıktan sonra 1 2 saniye bekleyip yavaş yavaş enjekte ediyorum yani ilk gün hızlı yaptım daha kötü oldu, ertesi gün sağlık ocağına gittim kadın biraz kızarttı kolumu, en sonunda dedimki kendim daha iyi yaparım:) benimki de hiç morarmıyo değil iğneyi vurduğum yer hafif morarıyo ama kan aldırırkenki morluk gibi, allah hepimize sabır guc ve sağlıklı evlat versin valla zor ya:S

Canım herşeyden önce pozitif düşün, Allahın izniyle inşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de 🙏 ilk gebeliğimde hiçbir sıkıntım yoktu, hamile olduğumun bile farkında değildim nerdeyse. Sadece tipik belirtiler vardı kasıklarda ara ara ağrı ve göğüslerde hassasiyet. Benden bir gün kahverengi leke geldi, doktora gittim birşey yok bebeğin kalbi atıyor dedi, aradan 3-5 gün geçti çok hafif pembemsi leke gördüm çamaşırımda ama sabah uyandığımda tüm hamilelik belirtilerim yok olmuştu. Ne kasıklarım ağrıyordu, göğüslerimi kontrol ettim hiçbir acı sızı yok, resmen bıçak gibi kesilmişti. Doktora gittim ve bebeğin kalbi durmuş, ertesi gün kürtaj oldum. Ardından bu genetik testleri vs yaptırdım, sonuçları bekledik ilk ay temiz çıkınca dr korunmana gerek yok dedi. Hemen o ay tekrar hamile kaldım zaten. İkinci gebeliğim çok kötüydü, mide bulantısı halsizlik iştahsızlık..yerimden kalkamıyordum adeta. Ama bunda d aynı şekilde kahverengi leke geldi ilk, ardından hafif pembe kanama. Doktora gittiğimde yine bebek yaşıyordu, düşük ihtimaline karşılın progestan tarzı bi fitil verdi ama sonuç değişmedi 1 hafta sonra gittiğimde bebeğin kalbi durmuştu, yine kürtaj oldum. Bunalıma girdim resmen, gitmedik dr bırakmadım ama hepsi aynı şeyi söylüyordu. Doktorumu değiştirdim, 6ay ara ver dedi dr.um, korunmayı bıraktığım ay yine hamile kaldım. Bu sefer dediğim gibi kan sulandırıcı iğne+coraspin+ haftada bir proluton iğneyle bugünlere geldik. Bu zaman zarfında genelde yattım, işten izin aldım evde istirahat ettim, beslenmeme çok dikkat ettim, iş fln yapmamaya çalıştım. 13. Haftada detaylı ultrasona gircem bakalım, ona göre iğnelere devam mı ona karar vericek dr. Benim yengem de 5 kez ardarda bebeğini kaybetti, 6. Da kanaması başladığında hastaneye koşuyor ve kan sulandırıcı iğne yapıyorlar, ardından da doğuma kadar devam ediyor ve sağ sağlim dünyaya getiriyor bebeğini. Yani bende kan pıhtılaşması çıkmadı ama testler %100 doğru sonuç vermiyormuş.

Canım ben de başta tıp merkezine yaptırıyordum, aynen senin tarif ettiğin gibi yapıyordu hemşire kolumdan, ama dayak yemiş gibi oluyordu, kollarım mosmor oldu ben de sonra kendim bacağımdan vurmaya başladım, önemli olan deri altına enjekte etmek zaten

verdiğin bilgiler için çok saol, dualarım seninle <3

Merhaba ...
ben clexane 0,4 kullanıyorum yaklaşık 5 haftalıkken başladık
her gün bir tane clexane bir tanede coraspirin
36+0 haftada coraspirini kesti doktor
bugünde ( 11.10.2014 ) doğuma 9 gün kala 37+2 hafta clexane iğneyi bıraktırdı doktor..
38+4 gün olduğunda sezeryan olacak
doğuma 9 gün kaldı...

bnde kullanıyorum doktorum 9 aylık rapor yazdı doguma kadar kullanıcam ama zaman gectikçe acıyo artık bide morardım resmn ya

Kızlar Merhaba. . Ben tüp bebek gebesiyim, 12. Haftaya kadar hibor 3.500 kullanacagım. Ben akşamları yapıyorum, ve yarım saat sonra sağ göğsümün altında ağrı hissediyorum. Sizde böyle birşey oldumu merak ediyorum ?

şuanda da mı hibor kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…