siz de mi hibor kullanıyorsunuz?bnde kullanıyorum doktorum 9 aylık rapor yazdı doguma kadar kullanıcam ama zaman gectikçe acıyo artık bide morardım resmn ya
12.haftadan sonra ne kullanacaksınız?Kızlar Merhaba. . Ben tüp bebek gebesiyim, 12. Haftaya kadar hibor 3.500 kullanacagım. Ben akşamları yapıyorum, ve yarım saat sonra sağ göğsümün altında ağrı hissediyorum. Sizde böyle birşey oldumu merak ediyorum ?
hiborun kaçlık olanını kullanıyorsunuz acaba bir de dozu hep aynı mı kaldı yoksa belli bir haftadan sonra değiştirildi mi?KIZLARRR NOLUR YARDIM EDİN, BEN FAKTÖR 5 TAŞIYICISI OLDUĞUM İÇİN doktor hibor iğne verdi ayrıca coraspin ve folbiol de kullanıyorum, size sormak istediğim sizce hangi igne daha az morartıyo ve acıtıyodur bir fikri olan var mı ???? ablam clexan kullanmıştı her tarafı mosmor olmuştu ben iki gündir hibor kullanıyorum bir morarma olmadı acaba zamanla mı morarıyo ???bir de bu ilacı sağlık ocağındaki aile hekimi yazabilir mi acabaaa?????????
Claxsan bnimkisiz de mi hibor kullanıyorsunuz?
hıbor 3500 kullanıyorum çok sukur 30. haftam bıtmek uzere doz hep aynıydı ama bu hafta coraspin kullanmayı bırakıcm allah hepımızın yardımcısı olsun.hiborun kaçlık olanını kullanıyorsunuz acaba bir de dozu hep aynı mı kaldı yoksa belli bir haftadan sonra değiştirildi mi?
şuanda da mı hibor kullanıyorsunuz?
Bişey kullanamayacaksınız. . Coraspin ve folbiol12.haftadan sonra ne kullanacaksınız?
Herkese merhaba mthfr 677 heterozigot benim bir kere kurtaj oldum bebegim gelismedigi icin
Gunde iki kere benexol b12 bir kere folic trio hapları alıyorum ve Hibor 5000 kullaniyorum gunde 1 tane gobekten vuruluyorum 3 gun oldu 3 gundur cocuk gibi hungur hungur agliyorum o kadar cok yakiyo kiYarim saate anca geciyor
Hibor 5000 kullanan var mi benim gibi?
Moralim cok bozuk nasil dayanacagim bilmiyorum
Mutasyonu heterozigot olup da igne kullananlar var mi?
Benim bildigim homozigotlar heterozigotlara gore daha kotu mutasyonlarmis
Benimde öylebnde yanlış mi yapıyorum diye tekrar prospektusunu okudum , cildi sıkın iğneyi yapana kadar bırakmayin yazıyordu, ama yine morardi
Canım bende senin gibi heterozigot 677 ct hastasıyım aynı zamanda da paı-homozigot 4G/4G hastasıyım hergün bir adet claxane 0.4 kullanıyorum bunun dışında diğer gebelerin kullandığı rutin gebelik ilaçları kullanıyorum benimde iğneden sonra yanma ve morarma oluyor hatta deri altında bezede oluşabiliyor ama yanma süresi 5-10 DK falan sürüyor alıştım artık zaten bidr ben bacaktan vuruyorum göbek daha az az acır ama benim karnım artık büyüdüğü ve gerildiği için yapamıyorum.Alllah yardımcımız olsun canım sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.
Her gün aynı saatte vuruluyorum, İlk zamanlar öyle morarmiyordu, ne deyim Rabbim sağlıklı bir sekilde nasip etsin, bn mecbur vurulurumHayır doğru yapıyorsun canım ama illaki morarıyor korkma zamanla alışacaksın ben bi kaç kere ebeye bile yaptırdım kolumdan onun yaptıklarıda morardı yalnız benim ddoktorum hiç hergün aynı saatte vurul diye bir uyarıda bulunmadı ama ebe her gun aynı saatte vurul dedi sizin doktoru nuz böyle bir uyarıda bulundumu?
Öyle canım el mecbur vudulucaz çok şükür teşhis konulduda sorumumuz biliniyor diye seviniyorum çünkü benim 3 tane bebek kaybım var inşallah bunu almak nasip olur kucağıma.Her gün aynı saatte vuruluyorum, İlk zamanlar öyle morarmiyordu, ne deyim Rabbim sağlıklı bir sekilde nasip etsin, bn mecbur vurulurum
Amin canım bacaktan bir dene bakalım belki daha rahat edersin bir ggün sağ bir gün soldan yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?