- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Eğer hap da kullanıyorsanız, aralarının çakışmaması için saat önemli.Bir sorum olacak her gun ayni saatte vurulmak gerekiyoe mu?
Ben anneme yaptiriyorum bazen 11de bazen 9da yaptiriyorum hepsi aksamdan sonra oluyor ama ille her gun ayni saatte olmali diye bir kural var mi acaba?
Eğer hap da kullanıyorsanız, aralarının çakışmaması için saat önemli.
Bana hap ile iğne arasında 8 saat olmalı dendi.
Ve etkisinin devamı için süre aşımı yapmamak lazım tabii.
Ama özellikle coraspin kullananlar için söylüyorum; bugün kesseniz etkisi 3 gün daha devam ediyor neredeyse, o yüzden antibiyotik gibi süresi geçti etkisi bitti olayı yok ama iğneler daha az süreli sulandırıcılık sağlıyor, bu yüzden çok savsaklamamak lazım.
Morartan arkadaşlar için şunu önerebilirim; ben 9 aydır göbekten vuruyorum. Önce iğnenin ucunu sokmaya planladığım yere dokunduruyorum, bazı bölümler çok hassas oluyor, bazı bölümler kalın deri gibi. Acımıyorsa eti sıkıştırıp çok yavaş sokuyorum ve yavaş yavaş enjekte ediyorum. Eğer damara denk getirmişsem zaten iğne çıkarken kan da çıkıyor, aha diyorum damarı patlattım gene ve orası morarıp altı top haline geliyor maalesef. 10 iğneden 1 tanesi maalesef damara geliyor çünkü çok ince ve deri altında göremiyorum.
Baştan beri bacağı denemedim çünkü uzun vadede bacaktan vuranlar ilerde yürümekte falan zorlanıyormuş, korktum.
Kol da bana çok hassas ince deri geldiğinden orayı da hiç denemedim.
İnşallah bir 20 gün daha yapıp, sonra bu ızdıraptan kurtulacağım.
Hepimize şifa olsun inşallah bu haplar iğneler.
Ben clexane ve hap kulllaniyorum.Ben coraspirin kullanmiyorum bana vermedi doktorum
Senin ignen ne? Benimki hibor 5000
Gobekten acimiyor mu? Benim igne felaket yakiyor gobekten vuruyodum biraktim artik bacaktan vuruyorum yuruyememeyi goze aldim o denli yakiyor gobekten cunku
Ben clexane ve hap kulllaniyorum.
Yakiyor tabii ama dayanilmayacak gibi degil ya da alistim ben artik.
6 kasimda zorunlu sezeryan olacagim insallah.Anladim cnm masallah az kalmis doguma normal mi sezaryen mi?
6 kasimda zorunlu sezeryan olacagim insallah.
Yuzde 99 sezeryan oluyoruz cunku kan her sekilde fazlaca sulu oldugundan normal dogumda kan akisini durdurmak ve kontrol altina almak zor oluyormus ama ameliyatta vakumlu araclarla fazla kan rahat toplanip tampon yapiliyormus.Bizlere normal dogum olmuyor mu?
Hayirli dogum diliyorum canim bebeginin cinsiyeti nedir? ALLAH bagislasin
Yuzde 99 sezeryan oluyoruz cunku kan her sekilde fazlaca sulu oldugundan normal dogumda kan akisini durdurmak ve kontrol altina almak zor oluyormus ama ameliyatta vakumlu araclarla fazla kan rahat toplanip tampon yapiliyormus.
Normal doguranlar da ender de olsa var ama bana doktorum ihtimal dahi sunmadi, ben de inat edip risk almayacagim.
Kizim olacak insallah.
Rabbim hepimize kucaklarimiza saglikla bebeklerimizi aldigimizi gormeyi nasip etsin insallah.
PembeLokum bende iki düsük oldu mthfr c677t heterozigot cıktı düşü sonucu ve doktor corap rın prgestan hibor 3.500 verdi senin gebelik nsl gdyor? Benim donucunda olupta dogum yapan varmı lütfenn
Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza şuan hamileyim hibor 3500 verdi Dr çok korkuyorum iğne çok yakıyor zamanla bu yanma geçer mi acaba
Mrb benimde 2 düşük oldu suan 5 haftalık hamileyim doktor hibor corap rin ve prgestan verdi bunları kullananvarmı ve dogum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?