Kan sulandırıcı clexane veya hibor tarzı iğne kullananlar

Bir sorum olacak her gun ayni saatte vurulmak gerekiyoe mu?
Ben anneme yaptiriyorum bazen 11de bazen 9da yaptiriyorum hepsi aksamdan sonra oluyor ama ille her gun ayni saatte olmali diye bir kural var mi acaba?

Bir sorum olacak her gun ayni saatte vurulmak gerekiyoe mu?
Ben anneme yaptiriyorum bazen 11de bazen 9da yaptiriyorum hepsi aksamdan sonra oluyor ama ille her gun ayni saatte olmali diye bir kural var mi acaba?
Eğer hap da kullanıyorsanız, aralarının çakışmaması için saat önemli.
Bana hap ile iğne arasında 8 saat olmalı dendi.
Ve etkisinin devamı için süre aşımı yapmamak lazım tabii.
Ama özellikle coraspin kullananlar için söylüyorum; bugün kesseniz etkisi 3 gün daha devam ediyor neredeyse, o yüzden antibiyotik gibi süresi geçti etkisi bitti olayı yok ama iğneler daha az süreli sulandırıcılık sağlıyor, bu yüzden çok savsaklamamak lazım.

Morartan arkadaşlar için şunu önerebilirim; ben 9 aydır göbekten vuruyorum. Önce iğnenin ucunu sokmaya planladığım yere dokunduruyorum, bazı bölümler çok hassas oluyor, bazı bölümler kalın deri gibi. Acımıyorsa eti sıkıştırıp çok yavaş sokuyorum ve yavaş yavaş enjekte ediyorum. Eğer damara denk getirmişsem zaten iğne çıkarken kan da çıkıyor, aha diyorum damarı patlattım gene ve orası morarıp altı top haline geliyor maalesef. 10 iğneden 1 tanesi maalesef damara geliyor çünkü çok ince ve deri altında göremiyorum.
Baştan beri bacağı denemedim çünkü uzun vadede bacaktan vuranlar ilerde yürümekte falan zorlanıyormuş, korktum.
Kol da bana çok hassas ince deri geldiğinden orayı da hiç denemedim.
İnşallah bir 20 gün daha yapıp, sonra bu ızdıraptan kurtulacağım.
Hepimize şifa olsun inşallah bu haplar iğneler.

Ben coraspirin kullanmiyorum bana vermedi doktorum
Senin ignen ne? Benimki hibor 5000
Gobekten acimiyor mu? Benim igne felaket yakiyor gobekten vuruyodum biraktim artik bacaktan vuruyorum yuruyememeyi goze aldim o denli yakiyor gobekten cunku

Ben coraspirin kullanmiyorum bana vermedi doktorum
Senin ignen ne? Benimki hibor 5000
Gobekten acimiyor mu? Benim igne felaket yakiyor gobekten vuruyodum biraktim artik bacaktan vuruyorum yuruyememeyi goze aldim o denli yakiyor gobekten cunku
Ben clexane ve hap kulllaniyorum.
Yakiyor tabii ama dayanilmayacak gibi degil ya da alistim ben artik.

Bizlere normal dogum olmuyor mu?
Hayirli dogum diliyorum canim bebeginin cinsiyeti nedir? ALLAH bagislasin
Yuzde 99 sezeryan oluyoruz cunku kan her sekilde fazlaca sulu oldugundan normal dogumda kan akisini durdurmak ve kontrol altina almak zor oluyormus ama ameliyatta vakumlu araclarla fazla kan rahat toplanip tampon yapiliyormus.
Normal doguranlar da ender de olsa var ama bana doktorum ihtimal dahi sunmadi, ben de inat edip risk almayacagim.
Kizim olacak insallah.
Rabbim hepimize kucaklarimiza saglikla bebeklerimizi aldigimizi gormeyi nasip etsin insallah.

Insallah canim. Anladim riski fazla dedigin gibi. Benim de 4 cocuk dogurmak gibi bir hayalim vardi evlenmeden once ama artik zor gibi hem bu pihtilasma mevzusu hem de sezaryen mevzusu

Arkadaslar normalde bugune kadar ignedeki ilac canimi hep yakti yerimde duramiyodum yakmasi yuzunden bugun vuruldugumda hic ama hic bir sey hissetmedim vucut birden boyle alisir mi? Acaba ilac vucuduma girmedi mi ki? Bi anlam veremedim bu işe (bacaktan vuruluyorum)

Günaydın. Ben de cuma günü başladım hibor 5000 kullanmaya. Eşim kolumdan vuruyor. Sürekli koldan vurmanın bir sakıncası olur mu ?

Kizlar merhaba. Rabbim bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. Ben iki düşük yaptım sonra testler istendi kan pıhtılaşmasi cikti üçüncüye yine hamile kaldim bu sefer doktor claxan verdi. Hap falan vermedi günde bir kere vurdum kendim ama yine bebegim düştü. Artık kafam çok karıştı ne yapacağımı bilmiyorum. Doktor haftaya Laparoskopi yapacak. Böyle birşey yaşayan var mi aranizda kizlar.

Mrb benimde 2 düşük oldu suan 5 haftalık hamileyim doktor hibor corap rin ve prgestan verdi bunları kullananvarmı ve dogum yapan???

PembeLokum bende iki düsük oldu mthfr c677t heterozigot cıktı düşü sonucu ve doktor corap rın prgestan hibor 3.500 verdi senin gebelik nsl gdyor? Benim donucunda olupta dogum yapan varmı lütfenn

PembeLokum bende iki düsük oldu mthfr c677t heterozigot cıktı düşü sonucu ve doktor corap rın prgestan hibor 3.500 verdi senin gebelik nsl gdyor? Benim donucunda olupta dogum yapan varmı lütfenn

Benim bir dusuk oldu aynen mthfr c677t heterozigot hibor 5000, progestan, folic plus ve benexol kullaniyorum gebeligim iyi gidiyor cok sukur
Bizim gibi olup da dogum yapan cok var merak etme

Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza şuan hamileyim hibor 3500 verdi Dr çok korkuyorum iğne çok yakıyor zamanla bu yanma geçer mi acaba

Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza şuan hamileyim hibor 3500 verdi Dr çok korkuyorum iğne çok yakıyor zamanla bu yanma geçer mi acaba

merhaba canm bnde hamileyim 32 haftadayım hibor 5000 kullnıyorum maalesef her seferinde yanmaya devam ediyo 5-10 dk sürüyo en fazla ama her seferinde yanmaya devam ediyo karnımdan vurunca biraz daha dayanılır oluyo ama bacak ve kol çok daha fazla yanıyo tabi karnımda yer kalmadıkça bacağımdan yapıyorum zor bi süreç rabbim yardımcımız olsun

Ay vallaha Acısını alıştım şu yasaklar biraz sıkıntılı sarımsak yasak bana ben kaç gündür döner yiyorum ve bugün öğrendim ki içinde sarımsak varmış şok oldum elim Ayağım titriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…