Kan sulandırıcı iğne oluyorum ve kanamam geldi

EsraAbrar

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2025
5
0
1
26
Kan sulandırıcı iğne oluyorum çünkü kan pıhtılaşma hastalığım olduğunu öğrendim 2 kere hamilelik 2 kere kimyasal gebelik geçirdim ilk hamileliğimde kalbi durdu ikinicisi ise şubat ayında oldu ve gelişemediği için kürtaj oldum Allah nasip etti bu 3.hamileliğim kan sulandırıcı iğne oluyorum lakin 5 gün önce kanamam olmuştu ve kan sulandırıcı iğneye 1 gün ara verdik kanamam 24 saat sürmedi zaten bu gün yine kahve kırmızı arası bir akıntım geldi kanama gibi değil akıntı tarzında 6 haftalık hamileyim yani doktorların hesaplamasına göre ama benim hesaplarıma göre saha 4 haftalık kan sulandırıcı iğne kullanıp kanaması olan oluyor mu? Ve doktora gittiğiniz zaman doktor ne diyor? Yarın doktora gideceğim arada ağrım oluyor çok endişeliyim

Bende aynı senin gibi 2 kere düşük yaptım kalp atışlarını hiç duyamadım genetik testte pıhtılaşma çıktı şuan oksapar kullanıyorum geçen benimde kahverengi lekelenmem oldu doktor pek iyi bi durum değil dedi progestan hap yazdı onu kullanırken cuma günü kanamam oldu hemen doktora gittik kesenin durduğunu söyledi profestan iğne verdi onu kullanıyorum cumadan beri kahverengi leke geliyor ama biliyorum ağrım sancım yok inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız

Amin alırız benimde ağrımvar özellikle bugün doktora gideceğim bende bakalım ne diyecek rabbim yar ve yardımcımız olsun

Merhaba canım doktor a gitin mi sonuç nedir inşallah bebeğin sağlıklıdır
Hala gitmedim bugün gideceğim. 3 aydır eşimin ülkesindeyim Endonezya’da burada klinikler saat 16:00’dan sonra açılıyor o saatlerde gideceğiz kanamam durdu 6-7 saat sürdü kanama bittikten sonraki akşamda sağ tarafım çok ağrıdı bütün gece ve bacağıma vurdu ağrısı bakalım bugün gidip rahim içinde bebek varmı tekrar baktırmak gözümle görmek istiyorum dua edin umarım hiç bir şeyi yoktur ve bu sefer sağlıkla sıhhatle onu doğurmaya vesile olurum

Ben de oksapar kullanıyorum benim de kanamam olmuştu erken haftalarda. Kahverengi akıntı da genelde eski kurumuş kan oluyor

Amin amin amin inşallah bitanem tabiki dua ederim sağlıcakla gelsin bebiş hala Ağrın varmı öyle kötü düşünme ya belki yerleşme ağrısıdır bende yaşadım bazen hala yaşıyorum kaç haftalık oldu bebiş bana da heber et olurmu kuzum güzel haberler al inşallah

Allah razı olsun 6 haftalık doktorların söylediğine göre kalp atışını duysam rahatlayacağım aslında bugün rahim içinde mi değil mi onu görmek önceliğim ağrılarım ara sıra geliyor bu sefer tek taraflı değil elhamdülillah yani ağrımın tek taraflı olmasına seviniyorum bunada şükür bakalım doktor ne diyecek aslında türkiyede 6 haftalıkken kalp atışı duyuluyor burada prosedür nasıl işliyor hiç bir fikrim yok geldiğim zaman haber edeceğim güzel dileklerin ve şuan için çok çok teşekkür ederim Allah ikimizinkinide sağlıkla sıhhatle afiyetle dünyaya gelmesini sağlasın bizde sağlıklı olalım onlarda amin

Amin amin bitanem evet orda prosedür farklı duyucaksin sen bebişinin sesini hiç endişe etme olurmu mutlaka yaz seninle güzel güzel düşünelim ki güzel olsun herşey Rabbim isteyen herkses e sağlıklı evlatlar nasip etsin bitanem sağ saglim alalım bebiskerimizi kucaklarimiza amin amin

Naptın canım gittin mi doktor a nededi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…