Kan sulandırıci iğne?

pirayegibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.541
4.827
63
Lütfen konum taşınmasın
Yeri burası değil biliyorum ama acilen cevap almam gerekiyor
Hanımlar ben 11+5 hamileyim. Ve bulunduğum şehirde ki en iyi doktora gidiyorum
Bundan önce düşük yaşamadım ilk gebeliğim
Doktorum riske atmak istemiyorum deyip bana göbekten yapılan kan sulandırıcı iğneden başlatmıştı
Bugun gittiğim bir doktor bunun zararlı olabileceğini söyledi
Böyle birşey yaşayan var mı? İğneyi bırakırsam Allah korusun bir genetik rahatsızlığım varsa ve bebeğime birsey olursa çok üzülürüm diye ne yapacağımı bilemiyorum bir akıl verin lütfen

Nasıl ya ? Doktorunuz her hamileye aynı şeyi uyguluyor o zaman ? Garip geldi bana.

kan pıhtılaşmanız mı var? doktor bazı testler istiyor.pahalı ve zaman alan testler. bu test sonuçlarına göre iğnenin dozunu ayarlıyor. doğuma kadar kullanıyorsunuz

yok öylesine doktor verdi diyorsanız yan etkileri var.zararlı.ve ciddi bişey.doktorunuzu acilen değiştirin.

gelinimiz aynı durumu yasadı
düşük yaptı ve suanda ıkıncı hamılelıgınde göbekten iğne vuruluyor
şehrin en iyi hastanesine gidiyor
6. ayı bitti
doğuma kadar kullanacakmıs

500-600 lira civariydi bir genetik test var onu yaptirin. Eger pihtilasma vb sorun yoksa bencede kullanma.

O iğne kan pıhtılaşmasını önlüyor sizde varmı ki ? Benim bir gebeliğim düşükle sonlandı test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı birdahaki hamilelikte iğne kullanmıcam ama siz başka bir doktora daha gidin bence ?

Hic dusunmeden kaygilanmadan kan sulandirici ignelerinizi gonul rahatligiyla kullanin.ben o ignelerden 9 ay boyunca kullandim.bebegim 4 kilo 52 cm dogdu masallah sapasaglam.doktorunuz igne verdiyse guvenin kaygilanmayin

Kanın da pıhtılaşma varsa bunu uygular diye biliyorum. Öyle bir sorun yoksa ne amaçla yapıyor. Ayrıca doğum zamanı bunu drlara söyle canım aşırı kan kaybı yaşayabilirsin. Kuzenim de kullandı drlara söylemediği için kan kaybından kalbi durmuştu. Şimdi ikinci bebeği var bu sefer doğumda söyledi önlemleri önceden aldılar.

Bnde 9 haftalik hamileyim bnde kullaniyrm ama bnm butun testlerim ypildi senin gibi cok dusuk oldu bnm bir doktor bna test ypmadan verdi diger doktorum kizdi dedi ya kanin pirlasmasaudi kanaman olurdu bu igneler test ypilmadan verilmemeli cok tehlikeli bnce

Benimki tüp bebek. Bilinen bı kan pıhtılaşması problemim de yok ama ben de kullandım o ignelerden. Şimdi de hap kullanıyorum kan sulandırıcı. Gayet yolunda herşey. Bursa acibademe gidiyorum ben hastanem doktorum çok iyi

benimde bi kimyasal bi kalp durmam var.suan tekrar hamileyim ama benm de testlerim yapilmadi.drm bana tedbir amacli coraspin 100 ve progestan verdi.progestani 3ay kullandim biraktim.coraspin de 32.haftaya kadr.o igenelrrin test yapilmadn verildgni bilmiyrdm arastrn bence

Hic dusunmeden kaygilanmadan kan sulandirici ignelerinizi gonul rahatligiyla kullanin.ben o ignelerden 9 ay boyunca kullandim.bebegim 4 kilo 52 cm dogdu masallah sapasaglam.doktorunuz igne verdiyse guvenin kaygilanmayin

o kadar kolay değil.yanlış bilgilendirmeyin lütfen.

dozu bile çok önemli bu iğnelerin. ayrıca annede kalsiyum eksikliği yapıyor ilerde kemik erimesine yol açan yan etkileri var

test yapılmadan kullanılmamalı

iğnenin bebeğe hiç bir zararı yok. bende kullanıyorum doğuma kadar da kullanıcam

İğnenin herhangi bir zararı olacagını düşünmüyorum fakat kafasına göre kan pıhtılaşması yada kaybınız omadıgı halde iğne vermesi biraz garip geldi, benimde 2 genim heterozigot yani kan pıhtılaşmam var 7. Haftamdan beri clexan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,iyi bir doktor olabilir ama bence doktorunu değiştirmelisin saglıklı gebelikler

Nasıl ya ? Doktorunuz her hamileye aynı şeyi uyguluyor o zaman ? Garip geldi bana.

gelinimiz aynı durumu yasadı
düşük yaptı ve suanda ıkıncı hamılelıgınde göbekten iğne vuruluyor
şehrin en iyi hastanesine gidiyor
6. ayı bitti
doğuma kadar kullanacakmıs

500-600 lira civariydi bir genetik test var onu yaptirin. Eger pihtilasma vb sorun yoksa bencede kullanma.

Bn 600 tlye yptirdim gecen sene

herhangi bir test yaptırmadı doktor bana
benimde kullanmak içime sinmiyor
ama bırakmaktanda korkuyorum
Allah korusun ya birşey varsa bebeğime birşey olursa diye
en iyisi testi yaptırmak, araştırıp

iğnenin bebeğe hiç bir zararı yok. bende kullanıyorum doğuma kadar da kullanıcam

çok şükür benim gebeliğimde de hiç bir sorun yok hanımlar
ama içime ilacı böyle ortada bir sorun var mı yok mu bilmeden kullanmak içime hiç sinmiyor

tabiki kullanmayın o zaman. zaten test yapmadan böyle bir ilacı vermek çok saçma değilmi. çok kararsızsanız başka bir doktora daha görünün. çoğunluğa göre karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…