Biz gittik geldik 5.27mm kesemizi gorduk cok sukur hersey yolunda 4+3 gunumuzude ogrendik yarin hayirli sonuclarida senden duyacaz insallahhadı bakalım ben 2016 mart annelerındeyım oraya gel canım hayırlı haberını beklıyoru m mesaj at bana olurmuu
kızlar hepinize günaydın kaç gündür kafam allak bullak inşallah siz yardımcı olabilirsiniz. normalde 8 haftalık hamile olmam gerekirken geçen cuma doktorum 6 haftalık anca dedi ve kalp atışlarını duyamadık. kürtajdan falan bahsetti. ben bir hafta daha beklemek istedim belki geç döllenme falan olmuştur diye. 5 haftalıkken 3 haftalık demişti 8 haftalıkken de 6 haftalık demişti belki o sözlerine güvendim bilemiyorum. dün hcg testi yaptırdım 11357 çıktı bugün yaptıdım 11765 çıktı bir gün de olsa birazcık artmış perşembe yine ölçüp ona göre kürtaja karar verecek doktor. bu psikoloji beni mahvetti. sizce umutlanmalı mıyım
cqnım benm cok sewındım hadı hayırlı olsun ınsallah darısı kalp atıslarınn basına artık :)bende yarın sabah gıdıcem ınsallah hersey yolundadır. benım bulantılarm arttı bu aralar bısey yıyemıyorummmBiz gittik geldik 5.27mm kesemizi gorduk cok sukur hersey yolunda 4+3 gunumuzude ogrendik yarin hayirli sonuclarida senden duyacaz insallah
Seninki Kac gunluk bakalim yarin belli olsun senin ki bizden buyuk galiba bizde daha bulanti yok 5gunde yarim kilo almisiz cok sukurcqnım benm cok sewındım hadı hayırlı olsun ınsallah darısı kalp atıslarınn basına artık :)bende yarın sabah gıdıcem ınsallah hersey yolundadır. benım bulantılarm arttı bu aralar bısey yıyemıyorummm
Canım bugün gördük keseyi çok küçük olduğu içinSeninki Kac gunluk bakalim yarin belli olsun senin ki bizden buyuk galiba bizde daha bulanti yok 5gunde yarim kilo almisiz cok sukur
Olsun canim saklaniyo belkide doktor gununu soylemedimi bugun gittigindeCanım bugün gördük keseyi çok küçük olduğu için
Vajinal den gorebildi Dr. Normalde benim ewet daha büyük olması lazım ama o kadar küçük ki karnimdan gozukmedi kese
Yok canım söylemediOlsun canim saklaniyo belkide doktor gununu soylemedimi bugun gittiginde
arkadaşım döllenmeden sonra gecen zamana göre de düşük yada yüksek olabiliyor deger iyi düşün iiyi olsun artarak giserse sorun yoktur inşallah testi tekrarla umarım seni rahatlatacak bir sonuç olur ayrıca Tebrikler...Arkadaşlar merhaba. Ben de hamileyimama beta hcg değerim biraz düşük çıktı(67,69) ve kafam baya takıldı. Adetime 1 gün kala kan testi yaptırdım. bundan kaynaklı olabilir mi ? bir de döllenmeden 12 sonra öğrenmiş oldum. o kadar bilgisizim ki
Bugun doktoruma gittim. Bebegim hala gorunmuyor cok kucuk oldugu icin. Kan sonucunu tekrar istedi ama bir de progesteron istedi beta hcg nin yaninda. Yarin cukacak sonuclarim bakalim. Insallah bir aksilik yoktur. Cok tesekkur ederimarkadaşım döllenmeden sonra gecen zamana göre de düşük yada yüksek olabiliyor deger iyi düşün iiyi olsun artarak giserse sorun yoktur inşallah testi tekrarla umarım seni rahatlatacak bir sonuç olur ayrıca Tebrikler...
Değerlerin artarak devam ederse bi sorun yok demektir beklıkı bebiş daha yeni canını hiç sıkma pozitif ol yükselir Allah'ın izniyle bikaçgün sonra yeniden kan ver sonucu yaz inşallah güzel haberler alırızArkadaşlar lütfen yardım edin 11 haziran Son adet tarihim bugün kan baktirdim 97.7 sonuç dr düşük değer dedi öyle olup yükselen var mı oysa ki bu değeri ne kadar çok bekledim
Çok teşekkürler inşallah yükselir dualarinizi bekliyorumDeğerlerin artarak devam ederse bi sorun yok demektir beklıkı bebiş daha yeni canını hiç sıkma pozitif ol yükselir Allah'ın izniyle bikaçgün sonra yeniden kan ver sonucu yaz inşallah güzel haberler alırız
Bence değerin gayet normal..inşallah giderek yükselirArkadaşlar lütfen yardım edin 11 haziran Son adet tarihim bugün kan baktirdim 97.7 sonuç dr düşük değer dedi öyle olup yükselen var mı oysa ki bu değeri ne kadar çok bekledim
İnşallah canım teşekkürlerBence değerin gayet normal..inşallah giderek yükselir
Bence degerin dusuk degil cnm, drun niye oyle demis anlamadim, yukselir hic merak etme.Arkadaşlar lütfen yardım edin 11 haziran Son adet tarihim bugün kan baktirdim 97.7 sonuç dr düşük değer dedi öyle olup yükselen var mı oysa ki bu değeri ne kadar çok bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?