Kan demir vitamin eksikligi varmi bhcg nasil idrar tahlili komple bakariz saglik durumuna dedine testlerı canım
Ben daha saglik ocagina gitmedim ozele gittim direk orda ogrendim gebeligi kontrole cagirdi 5gun sonra yarin gidecez bakalim ozaman yapilacak benimde folikasit kullanmamistim hic onu kullanmaya basladimben onları kan demır hemogram hormon testını saglık ocagında yaptırdım canım gebelıgı bıldırdıgım zaman doktor bu testlerıde yapalım dedı sonuclarıda bugun aldım kendı dogum doktoruna gosterceksın bunları dedı carsamba gıderken onuda goturcem yanımda
canım keske gıtseydın testler ucretsız yapılıyor cunku orda. ozelde her test ıcın para oduyoruz.Ben daha saglik ocagina gitmedim ozele gittim direk orda ogrendim gebeligi kontrole cagirdi 5gun sonra yarin gidecez bakalim ozaman yapilacak benimde folikasit kullanmamistim hic onu kullanmaya basladim
Kontrole ucret odemiyosunuz dedi doktor gecen bhcgye de para vermemistik sadece muayane ucreti verdikcanım keske gıtseydın testler ucretsız yapılıyor cunku orda. ozelde her test ıcın para oduyoruz.
Insallah keseleride goruruzde icimiz rahatlar hemen yarin olsun istiyorumhımm bız odemıstık canım ama bu sefer gıttıgımde 10. gun oldugu ıcın ewet bende muayene ucretı odemıycem
hadı bakalım ben 2016 mart annelerındeyım oraya gel canım hayırlı haberını beklıyoru m mesaj at bana olurmuuInsallah keseleride goruruzde icimiz rahatlar hemen yarin olsun istiyorum
tamam canim haber veririm yarin sana orayada geleyim bakayimhadı bakalım ben 2016 mart annelerındeyım oraya gel canım hayırlı haberını beklıyoru m mesaj at bana olurmuu
Evet cuma günü gördüm keseyi çok şükür. Ama çok küçüktü. 4mm sadece. Benden daha geç doğum tarihi gözükenlerin 6-7 mm olmuş. İnş 10 gün sonra kalp atışı için gittiğimde yeterince büyümüş olur.merhaaba canım senınle batımızda degerlerımızde aynı keseyı gormeye gıttınızmı
ben carsamba gıdıcem canm kese gormeye ınsallah gorurum bende :) hayırlı olsun bu aradaEvet cuma günü gördüm keseyi çok şükür. Ama çok küçüktü. 4mm sadece. Benden daha geç doğum tarihi gözükenlerin 6-7 mm olmuş. İnş 10 gün sonra kalp atışı için gittiğimde yeterince büyümüş olur.
Sen gittin mi doktora? Ne durumda?
sen ozele gittin mi canim dusuk yapisun falan hic bisey demedimi bu doktorkızlar bugünde kanamam devam etti ve değerim 0,565 çıktı çok fazla kanamam var doktor sonuca bakalım diyip taa ayın 27 sine ultrason randevusu verdi gitmeyeceğim, kan değerlerim de sınırda çıkmış moralim bozuk sanırım bebek istemiyorum artık
Teşekkürlerben carsamba gıdıcem canm kese gormeye ınsallah gorurum bende :) hayırlı olsun bu arada
Merhabaarkadaşlar merhabalar sizleri bayadır takip ediyorum ama artık yazmaya karar verdim size bir sorum olacak dün akşamdan beri ağlıyorum reğil günüm geçen cumartesiydi ve olmadım dün kan testi yaptırdım 2.20 çıktı.
Geçen hafta adet günüm gelmeden de hissettiğim için yine gittim ve 5.1 çıkmıştı ama farklı hastanelerde iki hastaneninde gebelik değerleri farklı biri 5-50 50-1000 olarak gidiyor diğeri 0-5,0 5,0-7,12 diye gidiyor anlayamadım arkadaşlar galiba sizlerden umut dolu sözcükler bekliyorum.
Bu arada idrar testi hiç yapmadım.
Yazdıklarıma cevap veririseniz çok sevinirim.
Kimyasal gebelikmis . Cok uzgunum.dun adet oldum.degerin 0 lanmasini beklicem.cnm naptın..neden oyle cıkmışş...
Cnm hayırlısı olsun ama kimyasal gebelik gibi gorunuyor.sakın uxulme Rabbim ne zaman verecegini bilir, belkide hamilesin bekle bakalım.arkadaşlar merhabalar sizleri bayadır takip ediyorum ama artık yazmaya karar verdim size bir sorum olacak dün akşamdan beri ağlıyorum reğil günüm geçen cumartesiydi ve olmadım dün kan testi yaptırdım 2.20 çıktı.
Geçen hafta adet günüm gelmeden de hissettiğim için yine gittim ve 5.1 çıkmıştı ama farklı hastanelerde iki hastaneninde gebelik değerleri farklı biri 5-50 50-1000 olarak gidiyor diğeri 0-5,0 5,0-7,12 diye gidiyor anlayamadım arkadaşlar galiba sizlerden umut dolu sözcükler bekliyorum.
Bu arada idrar testi hiç yapmadım.
Yazdıklarıma cevap veririseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?