Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Slm kızlar benimde asılamamın 14 günü değerim 55.66 çıktı sizce nasıl değerim

Merhaba kizlar, 4gunluk adet gecikmesi sonucu yaptirdiligim kan testinde degerim 9.79cikmisti ve 4 haftalik hamilelik goruluyordu.dun aksam aniden kanamam basladi dusukmu yapiyorum anlamadim yoksa adet gecikmelerinde beta hcg degeri mi yuksek cikiyor

kimyasal gebelik deniyor buna bilinmeyen sebeplerden ötürü tutunma olmuyor ve gecikmeli kanamayla gidiyor benimde 24.24 den düşmüştü degerim

kimyasal gebelik deniyor buna bilinmeyen sebeplerden ötürü tutunma olmuyor ve gecikmeli kanamayla gidiyor benimde 24.24 den düşmüştü degerim
Selam isik27 kac gun sonra kanaman olmustu?benim.adet gecikmemden 4gun sonra kan testi yaptirip.6. Gun kanamam oldu.pztsi tekrat kan aldirip degere bakicam

Benimde olmustu kimyasal...Kzlar simdide asilama yaptrdm 6. Gun 14 8. Gun 8 cikti sonuc dr iyi dedi sizce duserken sonuc nasil iyi oluyo

benim 5 .gün oldu deger zaten 4 e düşmüştü hemşire demişti olur kanaman diye

yine de dikkat et arkadaşım belli olmaz bu işler Rabbim hayırlı kılarak gönlüne göre versin

Merhabalar ben yeni katildim bi sorum olucak sizebana yumurtalama takibi yapti doktorum simdi progestan kulaniyorum ve adetime 6gun daha var ama ben dun kan testi yaptim sonuc 7.28cikti sizce hamilelik varmidir yardimci olabilirmisiniz
Benimde 3,75 çıkmıştı ama adet oldum sizinki baya yüksek hamile olabilirsiniz tekrar kan tahlili yaptırın eğer Değerler yükseliyorsa hamilesiniz demektir sonucunu bizimle paylaşırsanız sevinirim inşallah güzel haberler alırsınız.

Merhaba kizlar, 4gunluk adet gecikmesi sonucu yaptirdiligim kan testinde degerim 9.79cikmisti ve 4 haftalik hamilelik goruluyordu.dun aksam aniden kanamam basladi dusukmu yapiyorum anlamadim yoksa adet gecikmelerinde beta hcg degeri mi yuksek cikiyor
canim o de gerle nasil 4 haftalik oluyosun benim 852 iken 3yada 4 haftalik seninki daha yeni bi gebelik bu degerle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…