- 3 Temmuz 2015
- 8
- 0
- 1
- 39
Igne etkisi olabilir cnm insallah degildr bende asilama yaptrdm asilamanin 6. Gunu 14 cikti 8. Gunu 8 cikti degerm12.ci gunu ama iki gun once kan tahlili yaptim sonuc 7.28cikti
Yani hammilelik tutmadiIgne etkisi olabilir cnm insallah degildr bende asilama yaptrdm asilamanin 6. Gunu 14 cikti 8. Gunu 8 cikti degerm
Isin tuhafi dr degerin guzel deyip haftaya carsamba tekrarvtahlil istedi kan sulandirici ignelere baslatti drlarida anlamiyorm deger dusuyo dr iyi gidio dediYani hammilelik tutmadiozaman bendede dedigin gibi ignenin etkisi vardir
Selam isik27 kac gun sonra kanaman olmustu?benim.adet gecikmemden 4gun sonra kan testi yaptirip.6. Gun kanamam oldu.pztsi tekrat kan aldirip degere bakicamkimyasal gebelik deniyor buna bilinmeyen sebeplerden ötürü tutunma olmuyor ve gecikmeli kanamayla gidiyor benimde 24.24 den düşmüştü degerim
merhaaba canım senınle batımızda degerlerımızde aynı keseyı gormeye gıttınızmıBen de sonunda eşimi ikna edip kan testi yaptırdım. 1477 çıktı. Bat 24 Haziran, ovulasyon 10 Hazirandı.
Benimde 3,75 çıkmıştı ama adet oldum sizinki baya yüksek hamile olabilirsiniz tekrar kan tahlili yaptırın eğer Değerler yükseliyorsa hamilesiniz demektir sonucunu bizimle paylaşırsanız sevinirim inşallah güzel haberler alırsınız.Merhabalar ben yeni katildim bi sorum olucak sizebana yumurtalama takibi yapti doktorum simdi progestan kulaniyorum ve adetime 6gun daha var ama ben dun kan testi yaptim sonuc 7.28cikti sizce hamilelik varmidir yardimci olabilirmisiniz
cnm naptın..neden oyle cıkmışş...Arkadaslar degerlerim 80-180-330-500 seklinde idi.3 gun sonra yani bugun tekrar yaptirdim yine 500 cikti.sizce?
Benimkide size yakin 28 haziran bat yarin doktora gidicez bu sefer kese gozukur insallah gecen doktor bi kac gune ihtiyaci var herhalde bebegin demistimerhaaba canım senınle batımızda degerlerımızde aynı keseyı gormeye gıttınızmı
canim o de gerle nasil 4 haftalik oluyosun benim 852 iken 3yada 4 haftalik seninki daha yeni bi gebelik bu degerle benceMerhaba kizlar, 4gunluk adet gecikmesi sonucu yaptirdiligim kan testinde degerim 9.79cikmisti ve 4 haftalik hamilelik goruluyordu.dun aksam aniden kanamam basladi dusukmu yapiyorum anlamadim yoksa adet gecikmelerinde beta hcg degeri mi yuksek cikiyor
Benimkide size yakin 28 haziran bat yarin doktora gidicez bu sefer kese gozukur insallah gecen doktor bi kac gune ihtiyaci var herhalde bebegin demisti[/QUO
ben carsamba gıdıcem canm kese ıcın
ne testlerı canımInsallah ikimize goruruz canim yarin butun testler yapilacak bide keseye bakilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?