Merhaba kızlar ben aşılama yaptırdım bugün 13. günüm . Dün 3 adet freely marka gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı bu sabah kendimden emin bir şekilde hastaneye gittim kan testi sonucum 0.484 acaba kan değerim yükselirmi bu saatten sonra .Cnm üzmek istemem ama deger düşüyorsa kimyasal gebelik gibi görünüyor,ama ptesi bir daha aynı yerde kan tahlili yaptır.hakkında hayırlısı olsun.
Merhaba kızlar ben aşılama yaptırdım bugün 13. günüm . Dün 3 adet freely marka gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı bu sabah kendimden emin bir şekilde hastaneye gittim kan testi sonucum 0.484 acaba kan değerim yükselirmi bu saatten sonra .Evet canım hamilesin.doktor adet tarihi geçmediğinde kesin bişey söylemiyor.çünkü bazen bebek adet kabarmasıyla da gidebiliyor.yerleşme kanaması olabilir yaşadığın kanama
Ya da dediğim gibi adetle atacaksın.adet tarihinin geçmesini beklemelisin.
Kaçtı en son betahgcg bundan önce ? Sat ve bat ne?Merhaba kızlar ben aşılama yaptırdım bugün 13. günüm . Dün 3 adet freely marka gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı bu sabah kendimden emin bir şekilde hastaneye gittim kan testi sonucum 0.484 acaba kan değerim yükselirmi bu saatten sonra .
Hayırlı olsun sanırım 4 haftalık olmuş sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun canım.Kızlar sat 11 haziran 8 tem beta hcg 97 10 tem beta hcg 252 12 tem 741 nasıl ilerlemesi ve sizce Kaç haftalik neden kimse cvb vermiyo
Cnm bu kan degeriyle idrarda pozitif çıkması çok zor. Çünkü hormon önce kanda sonra idrarda yukseliyor.Merhaba kızlar ben aşılama yaptırdım bugün 13. günüm . Dün 3 adet freely marka gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı bu sabah kendimden emin bir şekilde hastaneye gittim kan testi sonucum 0.484 acaba kan değerim yükselirmi bu saatten sonra .
İdrar testlerimin 3 üde yanlış böyle kader olur mu ya kan testi ne derse o zatenCnm bu kan degeriyle idrarda pozitif çıkması çok zor. Çünkü hormon önce kanda sonra idrarda yukseliyor.
Ilerleme iyi 4 haftalik filandir hayırlı olsun..Kızlar sat 11 haziran 8 tem beta hcg 97 10 tem beta hcg 252 12 tem 741 nasıl ilerlemesi ve sizce Kaç haftalik neden kimse cvb vermiyo
Bugünkü de 1411 çıktı diğerlerine göre biraz daha az ciktiIlerleme iyi 4 haftalik filandir hayırlı olsun..
Her zaman o şekilde artmiyo artış %66 artmasi ilerlemenin güzel olduğunu gosterir 5 6 gün sonra değer iyice yukselir keseyi görürsun inşallah. Dinlen güzel beslen meyvedir proteindir hic eksik etme hazır gıdaları cikolatalari unut.. benim ilk tahlil 2500 dü sonra 4 gün sonra 7500 1 gün sonra 8500 dü iki kat artcak olsa 10.000 olmaliydi ama duzenli oranla arttti . 2500 ken 7 gün gecmisti adetimiBugünkü de 1411 çıktı diğerlerine göre biraz daha az cikti
Keseyi filan görmeyince korktum adetim 6 gün gecti bugün keseyi görmemiz normal mi senceHer zaman o şekilde artmiyo artış %66 artmasi ilerlemenin güzel olduğunu gosterir 5 6 gün sonra değer iyice yukselir keseyi görürsun inşallah. Dinlen güzel beslen meyvedir proteindir hic eksik etme hazır gıdaları cikolatalari unut.. benim ilk tahlil 2500 dü sonra 4 gün sonra 7500 1 gün sonra 8500 dü iki kat artcak olsa 10.000 olmaliydi ama duzenli oranla arttti . 2500 ken 7 gün gecmisti adetimi
İlk etapta doktora gitmene gerek yok canım. Özel hastanelerde doktor kontrolü olmadan özel bhcg testi yapıyolar. Gebelik testi yaptırıcam dersin belli bi ücreti var hastaneye göre değişiyor bu ücret. Çıkan sonuca göre doktora gidersin.Lutfen bilgilendirebilirmisiniz?
Devlet hastahnleri bu testi yapmyrlrmi acabaİlk etapta doktora gitmene gerek yok canım. Özel hastanelerde doktor kontrolü olmadan özel bhcg testi yapıyolar. Gebelik testi yaptırıcam dersin belli bi ücreti var hastaneye göre değişiyor bu ücret. Çıkan sonuca göre doktora gidersin.
Yapıyo canım ama doktor kontrolü olmadan yapıyolar mı emin değilim. Ben özelde yaptırmıştım ama devlette bi kez grip oldum acile gittim hamilelik şüphem var ilaç kullanamam önce gebelik testi yapalım dedim ama doktorun görmesi lazım önce dediler. Doktorun yönlendirmesi lazım belkide ama tam emin değilim.Devlet hastahnleri bu testi yapmyrlrmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?