Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Cnm üzmek istemem ama deger düşüyorsa kimyasal gebelik gibi görünüyor,ama ptesi bir daha aynı yerde kan tahlili yaptır.hakkında hayırlısı olsun.
Merhaba kızlar ben aşılama yaptırdım bugün 13. günüm . Dün 3 adet freely marka gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı bu sabah kendimden emin bir şekilde hastaneye gittim kan testi sonucum 0.484 acaba kan değerim yükselirmi bu saatten sonra .

Merhaba kızlar ben aşılama yaptırdım bugün 13. günüm . Dün 3 adet freely marka gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı bu sabah kendimden emin bir şekilde hastaneye gittim kan testi sonucum 0.484 acaba kan değerim yükselirmi bu saatten sonra .

Kizlar dayanamadim adete 5 gun kala kan testi yaptim ovulasyonun 8. Gunu hcg 1,2 cikti hamile olma olasiligim var mi sizce. Umitlenmeyim nasil olsa yoktur diye test yapayim dedim iyice kafam karisti

Kaçtı en son betahgcg bundan önce ? Sat ve bat ne?

Cnm bu kan degeriyle idrarda pozitif çıkması çok zor. Çünkü hormon önce kanda sonra idrarda yukseliyor.

Bugünkü de 1411 çıktı diğerlerine göre biraz daha az cikti
Her zaman o şekilde artmiyo artış %66 artmasi ilerlemenin güzel olduğunu gosterir 5 6 gün sonra değer iyice yukselir keseyi görürsun inşallah. Dinlen güzel beslen meyvedir proteindir hic eksik etme hazır gıdaları cikolatalari unut.. benim ilk tahlil 2500 dü sonra 4 gün sonra 7500 1 gün sonra 8500 dü iki kat artcak olsa 10.000 olmaliydi ama duzenli oranla arttti . 2500 ken 7 gün gecmisti adetimi

Keseyi filan görmeyince korktum adetim 6 gün gecti bugün keseyi görmemiz normal mi sence

Benim beta degerim 2880 ken doktor keseyi goremedi normal yani 5 haftalikken gozukuyor kese hatta 5+3 gibi

Meraba arkadaslar yeni uye oldum ogrenmk istedgm bi konu var.9aylik evliyim ve cocuk sahibi olmak istyruz.4gundur sag kasigimda ani hareket yaptiktan snra sanci olyr.hic boyl olmzdi.dayanamayip doktora gtcem yarin ama doktora kan testi istyrm demem yeterlimi yoksa bunun bi adi varmi

Lutfen bilgilendirebilirmisiniz?
İlk etapta doktora gitmene gerek yok canım. Özel hastanelerde doktor kontrolü olmadan özel bhcg testi yapıyolar. Gebelik testi yaptırıcam dersin belli bi ücreti var hastaneye göre değişiyor bu ücret. Çıkan sonuca göre doktora gidersin.

Devlet hastahnleri bu testi yapmyrlrmi acaba

Devlet hastahnleri bu testi yapmyrlrmi acaba
Yapıyo canım ama doktor kontrolü olmadan yapıyolar mı emin değilim. Ben özelde yaptırmıştım ama devlette bi kez grip oldum acile gittim hamilelik şüphem var ilaç kullanamam önce gebelik testi yapalım dedim ama doktorun görmesi lazım önce dediler. Doktorun yönlendirmesi lazım belkide ama tam emin değilim.

Cok tesekkr ederim.iliskiden kacgun snra kan testi sonuc verir peki? Adetime 6gun var.kasikta asiri sancim var ve uyuma ihtiyaci hissedyrm.halszlk olyr.yarin ins istedgm sonucu alrm dua edin bana cok istyrm bebegim olmasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…