Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Öyle şeyler düşünme canım değerlerin güzelce artıyosa bişi olmaz allahın izniyle. Evet insan her dönemde farklı endişeler duyuyo keseyi görceksin acaba içi dolu mu korkusu sarcak. Sonra içi dolcak aman kalp atışı varmı dicen. Sonra haftasına göre gelişimi normalmi dicen sonra tarama testleri fln herşey normal mi sağlıklımı dicen ah şu 3 ayı bi atlatsam dicen sonra benim gibi atlatcan ama hala için içini yicek acaba iyimi nasıl diye Bitmiyo bak Rabbim evlatlarımızı korusun bizi onlarla sınamasın hayırlısıysa sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Amin haklısın canım aklımdan atamıyorum bur türlü buradan okuyorum yok kimi 4. Haftada görmüş kimi 6. Haftada kiminin değeri bende yüksek gitmiş hep inşallah hayırlısı olur dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar teşekkür ederim yarın yine gideceğim dr a inşallah hayırlı haberlerle gelirim

Yok canım karindan
Ayyy sendee sabırsız karindan gozukmesi icin 8 haftalik olmsi lazim ki o zaman bile kesenin icindeki net gözükmuyo benimki 9 haftalik oldu ben hala düzgün çıkan bi resmi yok göbekden gozukmesi icin en az 1.5haftan var

Herkesin farklı hatta aynı kişinin her gebeliği farklı. Benim ilkinde adet günümde 564 çıkmıştı değerim ama düşük oldu mesela. Bunda da adet günü 32idi işte belli olmuyor canım. Yarın gittiğinde karından görünmeyebilîr hazırlıklı ol canım alttan görünebilir ama.

Merhaba arkadaşlar.Benim bat 6 haziran.adetim 9 gün geçti.bir hafta önce kan testi 0 çıkmıştı.dün idrar testinde pozitif yapınca bugün kan verdim ve değer 133,30 çıktı.Doktorum değeri düşük buldu.Geç döllenme de olabilir dış gebelik de dedi.Şu an hamile miyim değil miyim bilmiyorum.Sizin fikirlerinizi alabilir miyim?

Ayyy sendee sabırsız karindan gozukmesi icin 8 haftalik olmsi lazim ki o zaman bile kesenin icindeki net gözükmuyo benimki 9 haftalik oldu ben hala düzgün çıkan bi resmi yok göbekden gozukmesi icin en az 1.5haftan var
İnşallah kızlar hersey yolunda olur teşekkür ederim desteğiniz için

İnşallah müjdeli haber veririm yarın size desteğiniz için teşekkür ederim

Kızlar bugün gittim dr betam 2600 çıktı dr keseyi gördü 3.5 mm dedi sat a göre 5 haftalık olması lazım ama 4 haftalık değer dedi inşallah bir sıkıntı yoktur de mi

Kızlar bugün gittim dr betam 2600 çıktı dr keseyi gördü 3.5 mm dedi sat a göre 5 haftalık olması lazım ama 4 haftalık değer dedi inşallah bir sıkıntı yoktur de mi
Canim bizimde hep öyle geriden geliyo sonra yakaliyo alttan mi baktı . Benin 2500 dü gobekten Göremedik zaten gobekten baktiysa geri çıkıyo zaten .. mm de iyi benim 8500ken 4.4mm di sonra bi anda büyüdü..

Yoktur canım allahın izniyle gözünaydın benim de ilk haftalar 4 gün geriden geliyodu şimdi 4 gün öne geçti içîni ferah tut

kizlar yardım istiorum catlıcam gecen aylar hep 0,1di adete 2gün kala 0,34 cıktı sizce yükselirmi lütfenyardımcı olurmusunuz

Günaydın kızlar bugün tekrar kan verdim ayın 16sinda 2627 olan kanım 4 gün sonra 6538 çıktı normalde 4 katı olması lazım değil mi 2.5 katı yükselmiş sadece

Günaydın kızlar bugün tekrar kan verdim ayın 16sinda 2627 olan kanım 4 gün sonra 6538 çıktı normalde 4 katı olması lazım değil mi 2.5 katı yükselmiş sadece
%66 normal biliyrum ama bnce artması olayın iyi olduğunu gösteriyor

kılar bise soruc adetten 2gün önce 0.34idi adet günümde 0.32ye düşmüş bugün 3gün oldu adetim biteli sizce beklemelimiyim yoksa tekrarlayımı testi

kılar bise soruc adetten 2gün önce 0.34idi adet günümde 0.32ye düşmüş bugün 3gün oldu adetim biteli sizce beklemelimiyim yoksa tekrarlayımı testi
Cnm uzgunum ama sonuc negatif, tekrarlanana gerek yok, hakkinda hayirlisi olsun.cunku degerler cok fusuk en az 5 olmali

arkadaşlar dün kanda 10,15 cıktı ama aile hekimimiz kesinlikle gebelik olamaz dedi biraz moralim bozuldu ben doktoru zorladıkça o ihtimal yok dedi ama 5 den yüksek diyorum umut etme dior siz ne diyorsunuz böyle düşük çıkıp hamile kalan birileri varmı

Tatlım benimkide dün 11.1 çıktı Dr çarşamba tekrar çağrdı yükseliyorsa 2 kat artıyosa sıkıntı yok bi daha 2 hafta sora gelirsin dedi ben adetten 3 gün önce yumurtladım yani dün daha 1 haftalıktı seninkide öyle üzülme sadece 2 gün sora tekrar baktım :) yükselecektir Allahn izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…