- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
Döllenmeye de bağlı tabi bazen geç döllenme olabiliyor. Benim adete 4 gün kala idrar testi pozitif çıktı. Adete 2 gün kala da kanda pozitifti. Adete 6 gün kala kanda çıkması lazım ama dediğim gibi döllenmeye göre değişir. İnşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasınCok tesekkr ederim.iliskiden kacgun snra kan testi sonuc verir peki? Adetime 6gun var.kasikta asiri sancim var ve uyuma ihtiyaci hissedyrm.halszlk olyr.yarin ins istedgm sonucu alrm dua edin bana cok istyrm bebegim olmasini
Canm devlette geçtikten sonra yaparlar ancak reglin . ya bence ilk idrarda yap kendin çıkarsa git yada günün geçer yinede idridrarda cikmazsa gitCok tesekkr ederim.iliskiden kacgun snra kan testi sonuc verir peki? Adetime 6gun var.kasikta asiri sancim var ve uyuma ihtiyaci hissedyrm.halszlk olyr.yarin ins istedgm sonucu alrm dua edin bana cok istyrm bebegim olmasini
Kızlar kesenizi ne zaman gördunuz benim degerim 1411 4 hafta 6 günlüğüm keseyi görmedik normal miCanm devlette geçtikten sonra yaparlar ancak reglin . ya bence ilk idrarda yap kendin çıkarsa git yada günün geçer yinede idridrarda cikmazsa git
İnşallah canım hayırlısıyla güzel haberlerle gel inşallah.Anladim canim yarin guzl haber yazarm size ins.. sanada rabbim hayirli dogumlar nasip etsin tesekkr ederm yardimn icn.
Benim değer 1743 çıktıktan 4 gün sonra gitmiştim 5+2 idi ozaman görmüştük keseyi canım. Senin beta değerinle anca alttan görünür o da belki. Biraz daha bekleKızlar kesenizi ne zaman gördunuz benim degerim 1411 4 hafta 6 günlüğüm keseyi görmedik normal mi
Evet haklisin ama boyle belirtiler hssednce heyecanlndm canm
Çok üzülüyorum kötü birşey varmış gibi geliyor sürekliBenim değer 1743 çıktıktan 4 gün sonra gitmiştim 5+2 idi ozaman görmüştük keseyi canım. Senin beta değerinle anca alttan görünür o da belki. Biraz daha bekle
1743 kaçıncı gün çıktı senin ilk değer kactiBenim değer 1743 çıktıktan 4 gün sonra gitmiştim 5+2 idi ozaman görmüştük keseyi canım. Senin beta değerinle anca alttan görünür o da belki. Biraz daha bekle
Son adet tarihinden 5 gün sonra çıktı canım. İlk değerim 32idi 4 kez kan verdim düzenli artıyomu diye. Daha önce bi düşüğüm olduğu için bende pimpirikliyim biraz ama hiç aklına kötü bişi getirme. Zaten allah korusun kötü bişi olcaksa inan önüne geçemiyoruz. Öyüzden bırak bebiş tutunurken rahat etsin stres çok olumsuz etkiliyo.1743 kaçıncı gün çıktı senin ilk değer kacti
Benim adet tarihim sonrası 6.gün görmedik değerin kaçtı gördüğünüzde benim dün 1411 diSon adet tarihinden 5 gün sonra çıktı canım. İlk değerim 32idi 4 kez kan verdim düzenli artıyomu diye. Daha önce bi düşüğüm olduğu için bende pimpirikliyim biraz ama hiç aklına kötü bişi getirme. Zaten allah korusun kötü bişi olcaksa inan önüne geçemiyoruz. Öyüzden bırak bebiş tutunurken rahat etsin stres çok olumsuz etkiliyo.
Gördüğümüzde değer kaçtı bilmiyorum canım ama adet tarihinden 9 gün sonra gitmiştim doktora. Ozaman göründü. Gün aşırı iki kat arttığını varsayarsak 6 binlerde flndır heralde. Ama herkeste farklı olur geç döllenme diye bişi var. Ben 5+2 diye gitmiştim ultrasonda 4+6 çıkmıştı mesela.Benim adet tarihim sonrası 6.gün görmedik değerin kaçtı gördüğünüzde benim dün 1411 di
Olmayabilir canım hatta çok hesaplarsan çok takarsan sebepsiz yere uzatırsın süreyi. Benim ilk gebeliğim tek ilişkide ve ilk seferde tuttu ama düşük yaptım. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin canım.düşükten sonra da hiç bi sebep olmamasına rağmen 5 ay olmadı mesela. Rahat bırak kendini ben çocuk düşüncesini kafamdan atıp yaz için tatil planı yaptığım ay oldu meselaYumurtlama donemeni heasap ederek duzenli birlikte olduk esimle.neden olmadi
Bende yarın gideceğim tekrar dra inşallah keseyi görürüz değerimde 2800 falan olması lazım aslında inşallah görürüz dünden beri çok mutsuzum kendimi çok kötü hissediyorum sanki dış gebelik yada boş boş gebelik gibiGördüğümüzde değer kaçtı bilmiyorum canım ama adet tarihinden 9 gün sonra gitmiştim doktora. Ozaman göründü. Gün aşırı iki kat arttığını varsayarsak 6 binlerde flndır heralde. Ama herkeste farklı olur geç döllenme diye bişi var. Ben 5+2 diye gitmiştim ultrasonda 4+6 çıkmıştı mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?