Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım zaten kesenin görünmesi için hcg 1500 üzerinde olması gerekiyor yani senin değer zaten onu gecmiş kese görünmüş o yüzden pek anlamı yok kanda bakmanın hayırlı olsun :)
Ayy ne bileyim o gün eşim de ben de heyecandan bişey soramadık
buarada kese boş olsa anlaşılırdı dimi

Oo masaAllah canım ne kadar yüksek değerler bunlar :)
valla doktorun demesine göre 4 haftalık bebekte bu kadar yüksek değer olur mu? benim hesabıma göre 5 haftalık oldu aslında ama. gebelik haftasına göre değerlere bakınca haftasına göre yüksek gidiyor. inşallah normaldir. canım sen de benden 4-5 gün sonra bebişini kucağına alacaksın galiba. Senin değerlerin nasıl?

Ayy ne bileyim o gün eşim de ben de heyecandan bişey soramadık
buarada kese boş olsa anlaşılırdı dimi
Bence bi sakinleşsen daha iyi olabilir, kese gorulmeyince b hcg bakılıyo değer duserse dusuk yapılıyodur yukselirse bikaçgun sonra kese gorulur zaten ama senin zaten kese gorulmusse hiiiiiç gerek yok bhcg ye zaten artmıştırboş gebelik filan hiç kafana takma8.haftada bebişini de kalp atışını da gorursun inşallah, tebrikler

Benim sat 23 ekimdi canım bata 1 gün kala degerim 300 du 2 gun sonra 673 olmuştu drn çok güzel dedi az önce tekrar kan verdim tekrar 2ye katlanmasi lazım ins katlanır ya ona göre hareket edeceğim bende usg fln nasıl olcak bilmiyorim

Hanımlar öncelikle sakin olun. Çünkü stres gerçekten bebeği çok etkiliyor düşük tehlikesine kadar varıyor iş.

saol canım yaa..inşallah

onun için kalp atışını beklemen gerekiyor ancak o şekilde bebek var diyorlar ama deger oldukca yüksek boş gebelik oldugunu sanmam ben iyi düşün iyi olsun
topuk tıkırtısı merhaba, bizim seninle neredeyse aynı gün gelecek bebiş inşallah :) senin beta hcg değerlerin kaç? benimki yüksek gidiyor korkuyorum

topuk tıkırtısı merhaba, bizim seninle neredeyse aynı gün gelecek bebiş inşallah :) senin beta hcg değerlerin kaç? benimki yüksek gidiyor korkuyorum

canım benim de yüksek hatta acaba ikiz mi diye endişelendim ama doktor düşük olması kötü yüksek olmadı hızlı büyüdüğünü gösterir dedi o yüzden rahatladım benim 17 kasım gecesi hcg 93 cıkmıştı 36 saat sonra da 290 cıktı su an 1200 lerde falandır diye tahmin ediyorum gerci daha da cok olabilir cünkü benim 1,5 günde 3 kat artmıştı ama sürekli baktırma sansım yoktu çarşamba keseyi görmek için gidicem bakalım ne olucak telaşlanma hcg herkeste farklı cıkabiliyormuş hatta erkek cocuklarda daha yüksek cıkıyormuş diye okudum ne kadar doğru bilemem

ayyy çok güzel şeyler yazmışsın. içimi rahatlattın canım çok teşekkürler benim değer şu an 8516. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Merhaba kizlar pers gunu betam 85 cikmisti
bugun 800 cikti
Dr alttan bisey goremedi
cars kan testi yaptircam trkrar

Peki belirti varmiydi bhcg 12 iken?
Kac gūn sonra 59a cikti
Kusura bakma cok fazla soruyla yordum seni
Sorun değil Benim herşey adetteki belirtilerin aynısıydı, sancımın şekli sıklığı bile... bana tek farklı gelen göğüslerim çok fazla hassaslaşmıştı, 2 gun sonra 59 çıktı

He anladım cnm valla ben ilk gençliğimde kalp atisininduymadik kürtaj oldum kürtaj sonrasında ikinciye kaldım ama kanda degeri 22 çıktı klinikteki hemsire 1 hafta hamilesin dedi.bi kaç gün geçince bidaha yap dedi.üç gün geçti kanama oldu.bildiğimiz adet kanı.canım sıkıldı ne olduumuda anlamış değilim[/QUOTE]
Eğer gebelik devam etmezse bi üniversite hastanesine en trombofili paneli baktır, normalde pahalı ama 2 düşük olunca üni de ücretsiz, benim bi düşükten sonra(kanama, ağrı.. vs filan olmadan kalbi durduğu icin) doktorum ısrar etti git baktır diye, baktırdım ve bi genle ilgili bi sıkıntı çıktı, şimdi hergün kendime kan sulandırıcı iğne yapıyorum, inşallah sıkıntı olmaz ama yine de bu panelde bi sıkıntı tekrarlayan düşüğe sebep olabiliyor ve tedavisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…