Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Benim bebişim pazartesi günü 4 hafta 6 günlük olacak. Kan tahlili sonucu beta hcg degerim kac olmali arkadaslar?

Benimki bugün keseyi gördü yine de birşey söylemek icin cok erken dedi. Moralim cok bozuldu. Bunu da cok heveslenmiyim diye mi söyledi acaba

Benimki bugün keseyi gördü yine de birşey söylemek icin cok erken dedi. Moralim cok bozuldu. Bunu da cok heveslenmiyim diye mi söyledi acaba
Ooo maşallah, yani 4+5 te kese görülmüş çok iyi, peki vajinal mi bakıldı karından mı, bence kadın doğum uzmanları genelde böyle soyluyosanırım, bizim 5+1de karından minicik bir kesegörülmüştü 6+1de de yine karından gayet net kalp atışlarını gördük

yolk sac göründü mü canım? göründüyse korkma bebiş vardır. görünmediyse bile daha çok küçük olduğu için görünmeyebilir. boş gebelik mi normal gebelik mi şuan emin olamadığı için öyle demiştir doktorun. hiç iyi bir şey demedi mi?

Son düzenleme:
Kızlar Günaydın :) bat a 1 gün kala 300 olan hcg battan 1 gün sonra 673 olmuş artış nasıl sizce

Çok sevindim şimdi canım ☺☺☺☺ karından baktı. Küçücük bak burada dedi. Tabi ben pek anlamadim. Insallah beta hcg degerlerim de iyi cikar. Pazartesi degerleri karsilastirip öyle birşey soylicem dedi.

Onunla ilgili birşey demedi canım. Yolk sac ne oluyor şu tirtikli sey mi kesenin icindeki. Sadece daha çok erken 4 hafta 4 gün uyumlu görünüyor dedi. Insallah yarin iyi haberler alirim.

Canım ins hersey yolunda gider :) beta kacken göründü kesen

Onunla ilgili birşey demedi canım. Yolk sac ne oluyor şu tirtikli sey mi kesenin icindeki. Sadece daha çok erken 4 hafta 4 gün uyumlu görünüyor dedi. Insallah yarin iyi haberler alirim.

yolk sac kesenin yanında halka gibi birşey. onun olması boş gebeliğin olmadığı anlamına geliyor. ama çok erken senin için. uyumlu demişse sıkıntı yok endişelenme :)

Allah yardımcın olsun, inşallah sıkıntısız.sağ salim alırsın kucağına
Hayirli olsun Ilk nezamann ögrendin battan öncemi sonrami canim[/QUOTE]
Gecınce ögrendim canım ama bugün yıne gttım kanım düşmüş düşük yapıyosun dedı

Selam arkadaşlar ben çok detaylı bize okuyamadım cuma günü erken gebe testi aldım çift çizgi çıktı sonra kan verdim değerlerin 22 çıktı.doktor 1 haftalık hamilesin dedi.4 ,5 gün sonra ibda yaptı kan testi dedi ama bugun adet oldum yani bilemedim

Canim yaa ben dayanamadim adetime 3gūn kala kan testi yaptirdim sonuc negatifti. Sordum beta kac diye megerse test 25ūzeri hamilelik var diye gösteriyormuş.yani 25alt
Canim yaa ben dayanamadim adetime 3gūn kala kan testi yaptirdim sonuc negatifti. Sordum beta kac diye megerse test 25ūzeri hamilelik var diye gösteriyormuş.yani 25alti kacdir bilmiyorum
Moralim cok bozuldu
Merhaba cnm bend kanda 22 çıktı bi haftalık hamilesin ma 4 5 gün sonra ibda yap dediler beklerken bugün adet oldjmmoralim bozuldu hamilemiyim degilmiuim bilmiorum

1. Kimyasal gebelik diye bi durum var o olmuş olabilir
2. Üstüne görmüş olabilirsin
3. Bebek yerleşirken de az bir miktar kanama yapabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…