Benimki bugün keseyi gördü yine de birşey söylemek icin cok erken dedi. Moralim cok bozuldu. Bunu da cok heveslenmiyim diye mi söyledi acabadoktorlar kötü bir şey olursa başta hevrslenmeyelim diye böyle söylüyor canım. benim doktorum 2 gün arayla 3 test istiyor hepsi iyi olsa bile yine de keseyi görmeden gebesiniz demiyor :) yoksa değerin gayet iyi merak etme. inşallah katlanarak yükselir.
Ooo maşallah, yani 4+5 te kese görülmüş çok iyi, peki vajinal mi bakıldı karından mı, bence kadın doğum uzmanları genelde böyle soyluyosanırım, bizim 5+1de karından minicik bir kesegörülmüştü 6+1de de yine karından gayet net kalp atışlarını gördükBenimki bugün keseyi gördü yine de birşey söylemek icin cok erken dedi. Moralim cok bozuldu. Bunu da cok heveslenmiyim diye mi söyledi acaba
Benimki bugün keseyi gördü yine de birşey söylemek icin cok erken dedi. Moralim cok bozuldu. Bunu da cok heveslenmiyim diye mi söyledi acaba
Maşallahlık bi şekilde artmışKızlar Günaydın :) bat a 1 gün kala 300 olan hcg battan 1 gün sonra 673 olmuş artış nasıl sizce
Çok sevindim şimdi canım ☺☺☺☺ karından baktı. Küçücük bak burada dedi. Tabi ben pek anlamadim. Insallah beta hcg degerlerim de iyi cikar. Pazartesi degerleri karsilastirip öyle birşey soylicem dedi.Ooo maşallah, yani 4+5 te kese görülmüş çok iyi, peki vajinal mi bakıldı karından mı, bence kadın doğum uzmanları genelde böyle soyluyosanırım, bizim 5+1de karından minicik bir kesegörülmüştü 6+1de de yine karından gayet net kalp atışlarını gördük
Onunla ilgili birşey demedi canım. Yolk sac ne oluyor şu tirtikli sey mi kesenin icindeki. Sadece daha çok erken 4 hafta 4 gün uyumlu görünüyor dedi. Insallah yarin iyi haberler alirim.yolk sac göründü mü canım? göründüyse korkma bebiş vardır. görünmediyse bile daha çok küçük olduğu için görünmeyebilir. boş gebelik mi normal gebelik mi şuan emin olamadığı için öyle demiştir doktorun. hiç iyi bir şey demedi mi?
Çok sevindim şimdi canım ☺☺☺☺ karından baktı. Küçücük bak burada dedi. Tabi ben pek anlamadim. Insallah beta hcg degerlerim de iyi cikar. Pazartesi degerleri karsilastirip öyle birşey soylicem dedi.
Onunla ilgili birşey demedi canım. Yolk sac ne oluyor şu tirtikli sey mi kesenin icindeki. Sadece daha çok erken 4 hafta 4 gün uyumlu görünüyor dedi. Insallah yarin iyi haberler alirim.
Kan testi sonucunu bekleme pazartesi 2 sonucu karsilastirirken soylerim dedi doktor. O yüzden bilmiyorum canım. Yarin öğrenince yazarimCanım ins hersey yolunda gider :) beta kacken göründü kesen
Yuvarlak birşey gösterdi ama o mu emin değilim. İnşallah herşey yolundadır canım.yolk sac kesenin yanında halka gibi birşey. onun olması boş gebeliğin olmadığı anlamına geliyor. ama çok erken senin için. uyumlu demişse sıkıntı yok endişelenme :)
Yuvarlak birşey gösterdi ama o mu emin değilim. İnşallah herşey yolundadır canım.
Hayirli olsun Ilk nezamann ögrendin battan öncemi sonrami canim[/QUOTE]Allah yardımcın olsun, inşallah sıkıntısız.sağ salim alırsın kucağına
Canim yaa ben dayanamadim adetime 3gūn kala kan testi yaptirdim sonuc negatifti. Sordum beta kac diye megerse test 25ūzeri hamilelik var diye gösteriyormuş.yani 25alt
Merhaba cnm bend kanda 22 çıktı bi haftalık hamilesin ma 4 5 gün sonra ibda yap dediler beklerken bugün adet oldjmmoralim bozuldu hamilemiyim degilmiuim bilmiorumCanim yaa ben dayanamadim adetime 3gūn kala kan testi yaptirdim sonuc negatifti. Sordum beta kac diye megerse test 25ūzeri hamilelik var diye gösteriyormuş.yani 25alti kacdir bilmiyorum
Moralim cok bozuldu
Neye göre verildi bilmiyor ama iltihap vajinada varsa temizlendikden sonra kolaylasio hamileleikArkadaşlar fitil hamile kalmayi kolaylastiriyornu
1. Kimyasal gebelik diye bi durum var o olmuş olabilirSelam arkadaşlar ben çok detaylı bize okuyamadım cuma günü erken gebe testi aldım çift çizgi çıktı sonra kan verdim değerlerin 22 çıktı.doktor 1 haftalık hamilesin dedi.4 ,5 gün sonra ibda yaptı kan testi dedi ama bugun adet oldum yani bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?