Üstüne nasıl oluo? Benim adet kanı gibi gelip yoğun gibi bişey.3 gun snra gordum adetimi kimyasal gebelik bos mu oludu1. Kimyasal gebelik diye bi durum var o olmuş olabilir
2. Üstüne görmüş olabilirsin
3. Bebek yerleşirken de az bir miktar kanama yapabiliyormuş
Gecınce ögrendim canım ama bugün yıne gttım kanım düşmüş düşük yapıyosun dedı[/QUOTE]Hayirli olsun Ilk nezamann ögrendin battan öncemi sonrami canim
Evet canım irdada intihappp vardı onun için verdi zaten fitili kullandıktan sonra ilişkiye girdiğimde hiç spermler akmadiiii bile acaba ondan dolayimi oldu bilmiyorum aamaaa ınş hamieyimditNeye göre verildi bilmiyor ama iltihap vajinada varsa temizlendikden sonra kolaylasio hamileleik
Allah yardımcın olsunGecınce ögrendim canım ama bugün yıne gttım kanım düşmüş düşük yapıyosun dedı
Ustune örneğini arkadaşım yaşamıştı, 3 aylık olunca bebeği oldugunu anladı, normal adet kanaması gibi oluyo ama birazcık daha az geliyo="sevem, post: 43687913, member: 637238"]Üstüne nasıl oluo? Benim adet kanı gibi gelip yoğun gibi bişey.3 gun snra gordum adetimi kimyasal gebelik bos mu oludu
He anladım cnm valla ben ilk gençliğimde kalp atisininduymadik kürtaj oldum kürtaj sonrasında ikinciye kaldım ama kanda degeri 22 çıktı klinikteki hemsire 1 hafta hamilesin dedi.bi kaç gün geçince bidaha yap dedi.üç gün geçti kanama oldu.bildiğimiz adet kanı.canım sıkıldı ne olduumuda anlamış değilim[/QUOTE]OTE="sevem, post: 43690232, member: 637238"]Ustune örneğini arkadaşım yaşamıştı, 3 aylık olunca bebeği oldugunu anladı, normal adet kanaması gibi oluyo ama birazcık daha az geliyo
Kimyasalda da b hcg artıyo ama belli bi değere kadar ve kese gelişemiyo diye biliyorum
Hmm... Ben de çözemedim ama sağlıksız ise bile kuretaj gibi bi şeye gerek kalmadan gitmiş de olabilir, benim de daha once bi düşük oldu, kalp atışını çok geç gördük ve gördükten bikaç gun sonra düştü kuretajla alındı, kimyasalsa en iyi yanı kuretaja gerek kalmaması ve bi sonraki ay deneyebilmen, hakkında en guzeli olur inşallahHe anladım cnm valla ben ilk gençliğimde kalp atisininduymadik kürtaj oldum kürtaj sonrasında ikinciye kaldım ama kanda degeri 22 çıktı klinikteki hemsire 1 hafta hamilesin dedi.bi kaç gün geçince bidaha yap dedi.üç gün geçti kanama oldu.bildiğimiz adet kanı.canım sıkıldı ne olduumuda anlamış değilim
İkiz olabilir ama ilk zamanlarda boyle artışlar olabiliyor, benim ilk 12 çıkmıştı ikinci 59 ama tek bebiş var, sabret 2 hafta sonra net anlaşılır zaten dicem ama ben de heyecanlanmıştım[QUOTPUK TIKIRTISI, post: 43695947, member: 643447"]kızlar merhaba bir şey sorcam lütfen yardım edin ben adetten 2 gün önce gece rahatsızlandm ve acilde hcg 93 cıktı hamile oldugumu öğrendim 36 saat sonra saglık ocagına kan verdim onun da sonucu 290 cıkmış 2 günde 2 katına cıkması lazım diye biliyorum 1,5 günde nerdeyse 3 kat artmış acaba ikiz midir lütfen cevap verin cok heyecanlandım
Kızlar cumartesi sabah beta degerim 4435mis az once de 8516 çıktı. Normal mi bu değerler? Doktor bebeğin 4 hafta 6 gün uyumlu dedi. Baska hic birşey soylemedi. Değerler normal mi cok heyecanlıyım. Lutfen bilenler yardimci olsun
selam kızlar...benim dr 2. kan testi yapmadı.yani daha doğrusu adetimden 3 gün geçmişti kanda 832 çıktı .2 gün sonra gel eğer keseyi göremezsek kan isterim dedi.cmt gittim keseyi gördü 5 haftalık ve 3 mm dedi.kan istemedi.sizce bi terslik var mı ?8. haftada kalp atışı için çağırdı.anlamadım valla
başına gelen varsa yardım lütfen.sevinemiyorum bile
teşekkür ederim tatlımgayet normal 2 günde 2 kat artması gerekiyornormal canım merak etme
beta 4435ken kese görünmüş canım. Bugün de 8516 olmuş :)Canım ins hersey yolunda gider :) beta kacken göründü kesen
beta 4435ken kese görünmüş canım. Bugün de 8516 olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?