- 28 Ekim 2015
- 193
- 79
- 13
- 35
Gayet iyi bence, tebriklerkızlar benımde ptesı 146.41 dı carsamba gunu 437.61 cıktı.bugun aksam gene yaptırıcam ama sızce nasıl??
Bu 4. Yazışım olcak sanırımsenin ilk öğrendiğinde değerler nasıldı kuzum_?
Gayet iyi bence, tebrikler
Bu 4. Yazışım olcak sanırımilki 12, ikinci 59
Canmmmmm
Amin hayirlisi ileee :)
Cok saaaaolll
bihayaldi bilmiyorum ki canim sat gore bugun 4+1 oldukk hayirlisi artik Allahtan Kotu bisey olmasinda ♥♥♥
SON ADET TARİHİN NE CANIMinşaallah canım...
dr yorumlmadan içim rahat etmiyor
Bende baktim ama bisey goremedimm saglicakla hepimiz kucagimiza alalim insallah4+1 için çok yüksek bi değer bence ve okudugum şeylere göre böyle oLunca ya erkek ya da ikiz oluyormus hadi hayırlısı ins:)
Canım adet kanamasından az miktarda gibi adet gibi rengiCnm adet kanamasi gibi mi kahverengi lekenme seklinde mi
SON ADET TARİHİN NE CANIM
MERSİNDEYDİN DİMİ
ay özür dilerim
çok şükür..çağırdı, n dr ne dedi_?TE]
1 hafta kese için kontrol, ondan 10gün sonra da kalp atışı için kontrole çagırdı, sonra da 3 ay dolana kadar 15 gunde bir kontrol
Kizlar bugun adet gunum ve 135 cikti btcg iki gun once 53 tu
Canım drlar başta çok olumlu konusmuyorlar kendimden biliyorum o yüzden hazırlıklı ol sakin takma kafana değerinin arttığını yükseldiğini gördükçe tamam diyorlar hatta bazıları keseyi görene kadar hamilesin demiyorlar :)
ciddi misin?
normalde bana gebesin dedi...
ama dış gebelik yada düşük ya da gerçek gebelik olabilir..
değere bağlı iki kat artarsa gerçek gebelik demişti...
bugun ameliyat günü görüşemeyince içim rahat değil henüz...
peki normal de kaç olması laızm ki kesin demek için_???
benim son adet tarihim 21 ekimdi canım. 20 kasımda beta hcg 2830du ve keseyi gördük. 4 aralıkta kalp atışı için çağırdı. senin adetin kaç günde oluyor? geç döllenme olabilir mi acaba?
Normal diye bi değer yok iste canım bak benim bata 1 gün kala 300 cikti herkes harika derken dr şüpheli gebelik dedi şok oldum başka dr a sordum o da önemli olan 2 gunde bir ikiye katlanmasi dedi sonra tekrarlattim 673 gibi bişey cikti en son 1687 çıktı o zaman tamam kesin hamilesin artık dedi bazı arkadaslara keseyi görene kadar demiyorlarmis o yüzden hiç üzülme değerin katlanıyor sa sorun yoktur ins
Senin kan değerin baya yüksek çıkmış canim. Adet günlerim düzenli sayılır genelde bir gun önce olurdum. Bakalim pazartesi gunu belli olucak insallah. Ayrica bugun feci miğde bulantilarim ve baş dönmelerim var uyandiğimdan beri. Sende bu tur belirtiler basladimi ??
anladım :)
ben de şimdiye kadar şunu zanneiyorum; gidip kandan baktırıosun pozitif veya negatif ..
kesin veya değil..
meğer içine girince farklı imiş..
bende baş dönmesi var ama bulantı var sayılmaz. geçen hafta daha çok bulantım vardı hatta. ama başım fır fır dönüyor şuan bile :)
Aynen tansiyonuma baktim simdi 10 6 . :S . neyse normaldir :). Ilk hamileligimdede 9 ay surmustu :)) . Allah kolaylik versin tum hamilelere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?