anladım canım hakkımızda hayırlısı ikimiz de düşük başlamısız
inşallah canım sağlıkla hayırlısıyla olsun..Belki bi bakarsin artar kesemiz olusur ve kalp atisini bile duyariz
canım bulunduğum yerde doğru düzgün bir hastane yok bana sehir merkezine git dediler ben de özelden randevu aldım kanamam bi daha gelmedi ama kasıklarıma bacaklarıma ara ara ağrı vuruyo halaBence zaten bu değerde normal bile olsa kese görunmez ki, dış gebelikte belki ama neye gore ultrason istemişler anlamadım, yani bence iyice araştır durumu belki sağlıklı ilerleyecek bunu bilemez ki kimse, değerinde artmış... bence iyi araştır bu durumubişeydir, ümitlendirmek de istemiyorum ama belki sadece yerleşme kanaması gibi bişeydir
Gayet güzel canım hayırlı olsun. Hatta ikiz bile olabilir iki günde iki katından fazla artmış çünkükizlar merhaba degerlerim iyi dimi?yorumlarsaniz sevinirim..
23.11 beta 146.41
25.11 beta 437.68
27.11 beta 1018.37
rabbim saglikla kucaklrimiza almayi nasip etsin insallah..
Gayet güzel canım hayırlı olsun. Hatta ikiz bile olabilir iki günde iki katından fazla artmış çünkü
kizlar merhaba degerlerim iyi dimi?yorumlarsaniz sevinirim..
23.11 beta 146.41
25.11 beta 437.68
27.11 beta 1018.37
rabbim saglikla kucaklrimiza almayi nasip etsin insallah..
Gayet güzel canım hayırlı olsun. Hatta ikiz bile olabilir iki günde iki katından fazla artmış çünkü
Carsamba gunu 36 olan bhcg dun 41 olmus.. bugun tekrar bakildi 31e dustu.. kimyasal gebelik buyuk ihtimalle dedi (insallah oyledir dis gebelikten cok korkuyorum) kanama ne zaman baslar bilen var mi
Normal diye bi değer yok iste canım bak benim bata 1 gün kala 300 cikti herkes harika derken dr şüpheli gebelik dedi şok oldum başka dr a sordum o da önemli olan 2 gunde bir ikiye katlanmasi dedi sonra tekrarlattim 673 gibi bişey cikti en son 1687 çıktı o zaman tamam kesin hamilesin artık dedi bazı arkadaslara keseyi görene kadar demiyorlarmis o yüzden hiç üzülme değerin katlanıyor sa sorun yoktur ins
Kizlar bugun adet gunum ve 135 cikti btcg iki gun once 53 tu
senin dediğin durumdayım henüz...
bekliyorum sabırla ve duayla...
sen napan nasıslın
Soruma fikir verecek olan yok muKızlar bir şey sormak istiyorum. Geçen hafta doktora gittiğimde bebeğimin kesesini gördük. Doktorum on gün sonra gel dedi. SAT tarihine göre bebeğim 6 haftalık ama ultrasona göre 4 haftalıktı. Şimdi ultrasona göre 5. Haftamızı doldurduk. Normalde önümüzdeki hafta doktora gitmemiz lazım. Ama eşim illa iki hafta sonra gidelim diyor. Kalp atışını duymak için ben de daha fazla bekleyip meraklanmak istemiyorum ne yapsam. Önümüzdeki ki hafta gittiğimdbebişimin kalp atışını duyabilir miyim.
Bende aynı beklemeye devam henüz kese görmeye de gitmedim cuma günü gideceğiz ins
amin amin canım
senin maşaallah güzel başlamış inşaallah da öyle güzel devam eder :)
25.11 ---- 21,2
27.11-----68
29.11-----179 benimkide...
önemli olan en az iki kat artması canım
inşaallah canım...
peki en son değer kaç idi_?
kafam allak bullak oldu _?
1687 den sonra kan istemedi bidaha doktor 2 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi ama ben daha keseye bile baktirmadim cuma görürüz ins senin kafan neden allak bullak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?