Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım bulunduğum yerde doğru düzgün bir hastane yok bana sehir merkezine git dediler ben de özelden randevu aldım kanamam bi daha gelmedi ama kasıklarıma bacaklarıma ara ara ağrı vuruyo hala

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Geçen hafta doktora gittiğimde bebeğimin kesesini gördük. Doktorum on gün sonra gel dedi. SAT tarihine göre bebeğim 6 haftalık ama ultrasona göre 4 haftalıktı. Şimdi ultrasona göre 5. Haftamızı doldurduk. Normalde önümüzdeki hafta doktora gitmemiz lazım. Ama eşim illa iki hafta sonra gidelim diyor. Kalp atışını duymak için ben de daha fazla bekleyip meraklanmak istemiyorum ne yapsam. Önümüzdeki ki hafta gittiğimd bebişimin kalp atışını duyabilir miyim.

kizlar merhaba degerlerim iyi dimi?yorumlarsaniz sevinirim..
23.11 beta 146.41
25.11 beta 437.68
27.11 beta 1018.37
rabbim saglikla kucaklrimiza almayi nasip etsin insallah..

23.11 beta 146.41
25.11 beta 437.68
27.11 beta 1018.37
Gayet güzel canım hayırlı olsun. Hatta ikiz bile olabilir iki günde iki katından fazla artmış çünkü

23.11 beta 146.41
25.11 beta 437.68
27.11 beta 1018.37

amin amin canım

senin maşaallah güzel başlamış inşaallah da öyle güzel devam eder :)

25.11 ---- 21,2
27.11-----68
29.11-----179 benimkide...

önemli olan en az iki kat artması canım

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Geçen hafta doktora gittiğimde bebeğimin kesesini gördük. Doktorum on gün sonra gel dedi. SAT tarihine göre bebeğim 6 haftalık ama ultrasona göre 4 haftalıktı. Şimdi ultrasona göre 5. Haftamızı doldurduk. Normalde önümüzdeki hafta doktora gitmemiz lazım. Ama eşim illa iki hafta sonra gidelim diyor. Kalp atışını duymak için ben de daha fazla bekleyip meraklanmak istemiyorum ne yapsam. Önümüzdeki ki hafta gittiğimdbebişimin kalp atışını duyabilir miyim.

Carsamba gunu 36 olan bhcg dun 41 olmus.. bugun tekrar bakildi 31e dustu.. kimyasal gebelik buyuk ihtimalle dedi (insallah oyledir dis gebelikten cok korkuyorum) kanama ne zaman baslar bilen var mi

Carsamba gunu 36 olan bhcg dun 41 olmus.. bugun tekrar bakildi 31e dustu.. kimyasal gebelik buyuk ihtimalle dedi (insallah oyledir dis gebelikten cok korkuyorum) kanama ne zaman baslar bilen var mi

canım geçmiş olsun ..

değer düşerse kimyasal oluyor diye biliyorum..

değer artar kese oluşmaz ise dış gebelik oluyromuş zannımca...

ALLAH ım hepimize sabır versin inşaallah...

senin dediğin durumdayım henüz...

bekliyorum sabırla ve duayla...

sen napan nasıslın

Soruma fikir verecek olan yok mu

amin amin canım

senin maşaallah güzel başlamış inşaallah da öyle güzel devam eder :)

25.11 ---- 21,2
27.11-----68
29.11-----179 benimkide...

önemli olan en az iki kat artması canım

Benim de seninkine yakın değerlerde artıyor canım.İnşallah kucağımıza alırız hayırlısıyla

inşaallah canım...

peki en son değer kaç idi_?

kafam allak bullak oldu _?

1687 den sonra kan istemedi bidaha doktor 2 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi ama ben daha keseye bile baktirmadim cuma görürüz ins senin kafan neden allak bullak oldu

1687 den sonra kan istemedi bidaha doktor 2 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi ama ben daha keseye bile baktirmadim cuma görürüz ins senin kafan neden allak bullak oldu

anladım kuzum 1500 olunca kesinleşio sanırım kana bakılmıo ..

hani beklemek ; bu denli şeyleri bilmiodum ben..

gidiosun hamile ya da değil hemen beli oluyo sanıyordum..

ama bu süreçler varmış...

1687 değeri adetinden kaç gün sonra ulaştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…