- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
HAYIRLI OLSUN RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN CANIMson adet tarihim 22 idi
ayrıca ben de pko olduğundan bu ay klomen kullandım..adetim 5.günü dahil sonraki 5 gün ilaç sonraki 5 gün boşluk sonraki 5 gün ilişki oldu...
şimdide durum bu bakalım hayırlarla inşaallah
HAYIRLI OLSUN RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN CANIM
ya kanamam oldu yazmıştım da kahverengi lekelenme şeklinde adet gecikmemin 4.günü hemen doktora gittim yazdıktan sonra size beta bakıldı tekrar 55.68 çıktı iki gün önce 21.8di ilk öğrendiğimde beni ultrasona sevk etti yarın gidicem neler oluyorrben kimyasal gebelik geçirmişim kızlar bugün kanamam oldu((
canım 4 gün kala 10 çıkmış sabret bak benim adet günü 21 çıktı iyi yaniKızlar merhaba lütfen bana da bi yardımcı olun adetime 4 gün var ve dayanamayıp kan testi yaptırdım bhcg değerim 10 cikti hamilemiyim sizce normal bi kadında 0 _10 arası değer cikabiliyormus offf 4 gün nasıl sabretcem..
Canım peki hamis misin.. İnşallah bende hamisimdir bu değer çıktıktan sonra daha da bi stres oldumcanım 4 gün kala 10 çıkmış sabret bak benim adet günü 21 çıktı iyi yani
hersey yarın ultrasonda belli olcak canım kese var mı yok mu bakılcak yoksa dış yada kimyasal gebelik.. hayırlısı allahtan bu arada fen bilgisi öğretmeni misin:) ben de öyleyim de:)Canım peki hamis misin.. İnşallah bende hamisimdir bu değer çıktıktan sonra daha da bi stres oldum
Evet fen bilgisi öğretmeniyim :) hadi inşallah hayırlı haberler gelir ikimiz içindehersey yarın ultrasonda belli olcak canım kese var mı yok mu bakılcak yoksa dış yada kimyasal gebelik.. hayırlısı allahtan bu arada fen bilgisi öğretmeni misin:) ben de öyleyim de:)
inşallah canım yazarım sonucu:)Evet fen bilgisi öğretmeniyim :) hadi inşallah hayırlı haberler gelir ikimiz içinde
canım 4 gün kala 10 çıkmış sabret bak benim adet günü 21 çıktı iyi yani
Kac gun gecti adetinden beta son olark kac cktihersey yarın ultrasonda belli olcak canım kese var mı yok mu bakılcak yoksa dış yada kimyasal gebelik.. hayırlısı allahtan bu arada fen bilgisi öğretmeni misin:) ben de öyleyim de:)
canım adet günü ilk beta bakıldı 21.80 di bugün kanamam oldu az miktarda hemen doktora gittim tekrar beta bakıldı bugün yani adet gecikmesinin 4.günü bugün 55.68 cıktı dr ultrasonla bakılması lazım dedi yarın gidicemMisskilic benmde adetten 4-5 gun snra 21 cikti sonra 63 ..
Smdi hangi asamadasn
sen hangi aşamadasın su anKac gun gecti adetinden beta son olark kac ckti
Adetim geceli 6-7 gun oldu...iki gun once dr a gttm alltan bakti kese yok rahim etrafnda sivi var kanama olmus dedi kan testi yapti 21ckti gebelk var ama dis gebelk dusuk ya da gercek gebelk olablr dedi...sen hangi aşamadasın su an
canım adet günü ilk beta bakıldı 21.80 di bugün kanamam oldu az miktarda hemen doktora gittim tekrar beta bakıldı bugün yani adet gecikmesinin 4.günü bugün 55.68 cıktı dr ultrasonla bakılması lazım dedi yarın gidicem
anladım canım hakkımızda hayırlısı ikimiz de düşük başlamısızAdetim geceli 6-7 gun oldu...iki gun once dr a gttm alltan bakti kese yok rahim etrafnda sivi var kanama olmus dedi kan testi yapti 21ckti gebelk var ama dis gebelk dusuk ya da gercek gebelk olablr dedi...
Degern en az iki kat artmasi lazm dedi...
Bgn yapldi yeniden 63 ckti
Dr ikigune bir devam dedi..
1500 olcak ve kese olscak dedi..o zaman gercek gebelk olcak dedi...
Hayirlisiyla sabrla bekliyoruz
evet aynen öyle bol dua rabbim iyisini bilir durumunu haber et burdanInsaallah hayirlarla olr be kuzum
Bizim yapmamiz gereken sabretmek dua etmek kendimize dikkat etmek...
Allah im yar ve yardimcimiz olsn insaallah
Dualarda bulusslaim
Bence zaten bu değerde normal bile olsa kese görunmez ki, dış gebelikte belki ama neye gore ultrason istemişler anlamadım, yani bence iyice araştır durumu belki sağlıklı ilerleyecek bunu bilemez ki kimse, değerinde artmış... bence iyi araştır bu durumubişeydir, ümitlendirmek de istemiyorum ama belki sadece yerleşme kanaması gibi bişeydirhersey yarın ultrasonda belli olcak canım kese var mı yok mu bakılcak yoksa dış yada kimyasal gebelik.. hayırlısı allahtan bu arada fen bilgisi öğretmeni misin:) ben de öyleyim de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?