En son kaçtı benim salı günü 396 idi cuma günü 740 çıktı dr olumsuz konuştu bugün tekrar yapacağım allah yardımcımuz olsunDeğerlerim yükseliyo ama tam iki katı değil kuzum. Hala lekelenmelerim oluyo. Doktor normal diyo annem üstüne görüyosun diyo. Beklicem yine bi hafta. Salı günü tekrar test yaptırıcam.. Dua edin bana
O testten sonra daha yaptırmadım canım. En son 250 çıktı. Bence senin doktorun halt etmiş.. Gayet iyi yükselmiş.. Benim de 9 ocakta 62 15 ocakta 250 ydi işte ve doktorum bu değerlere ve lekelenmelere göre iyi yükseliyo dedi.. araya pazar girdi diye yaptıramadımtest. Tam dördüncü gün yaptırıcam tekrar.En son kaçtı benim salı günü 396 idi cuma günü 740 çıktı dr olumsuz konuştu bugün tekrar yapacağım allah yardımcımuz olsun
Senin adetin kaç gün geçti peki ?En son kaçtı benim salı günü 396 idi cuma günü 740 çıktı dr olumsuz konuştu bugün tekrar yapacağım allah yardımcımuz olsun
9 gün geciktiSenin adetin kaç gün geçti peki ?
Benim 7. Gün 250 çıktı bugün benimde 9 gün geçti.. ayrıca senin değerlerin benimkine göre gayet iyi.. Senin lekelenmen var mı ? İki günde en az 1,66 katı artması gerekiyo. Benimki sınırlarda.. Sonuçtan haberdar et olur mu ?9 gün gecikti
Yok hiç olmadı canım lekelenmeBenim 7. Gün 250 çıktı bugün benimde 9 gün geçti.. ayrıca senin değerlerin benimkine göre gayet iyi.. Senin lekelenmen var mı ? İki günde en az 1,66 katı artması gerekiyo. Benimki sınırlarda.. Sonuçtan haberdar et olur mu ?
Tabi ki öyle. Bende bi tane kaybettim 8 haftalıkken kalbi durmustu. Şimdi de lekelenmelerim var bugün tam 5 hafta oldu. Ve iki gün önce beta hcg 250 çıktı.bana düşük gibi geldi ama doktor normal dedi. Lekelenmelerini de ciddiye alma dedi. İnsan ister istemez korkuyo.. Aslında korku da değil bu belirsizlik yıpratıyoMeraba hanımlar başıma gelen bi olaydan bahsetmek istiyorum. 3 ay önce hamile olduğumu öğrendim 2 gün arayla beta hcg takibi yapıldı. Hiç 2 katına yükselmedi ama yine de iyi bi artış vardı. Lekelenme fln bişey olmuyodu. Aradan haftalar geçti tabi ben hep doktorlarda.. Keseyi gördük ama şekli düzensiz dendi yolk sac fazla büyüktü. Tabi bu bile mucizeydi. Belirsiz geçen haftalar.. Sonra embriyo göründü ama kalp atışı olması imkansız dediler ve öyle de oldu sonu kürtaj. Ben hep bi mucize bekledim ki oldu da. Günlerce ağladım ama nafile. Ve şimdi yeniden hamileyim korka korka beta hcg takibi yaptırdım çok şükür sıkıntı yok. Demem o ki kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz ve bunu değiştirmek bizim elimizde değil. Kendinizi yakıp yıkmayın benim gibi..
Kesinlikle belirsizlik mahvediyo. Şimdi yine bi karamsarlık yine aynı şeyleri mi yaşayacağım gibi umarım sağlıkla alırız kucağımıza..Tabi ki öyle. Bende bi tane kaybettim 8 haftalıkken kalbi durmustu. Şimdi de lekelenmelerim var bugün tam 5 hafta oldu. Ve iki gün önce beta hcg 250 çıktı.bana düşük gibi geldi ama doktor normal dedi. Lekelenmelerini de ciddiye alma dedi. İnsan ister istemez korkuyo.. Aslında korku da değil bu belirsizlik yıpratıyo
Değerlrrin iyi yüksrliyo bence bi hafta beklr ve tekrar test ysptırıp doktora git.. Ve keseni gör Allahın izniyle :)kızlaar bana çevap verebiliçek biri yok mu adet 2 gn geçti hçg 430 1000leri görene kadar test yaptrmalımıyım gerek varmı sizçe
Bence 1 veya 2 kez daha yaptır 2 gün arayla artış iyiyse bi daha yaptırma sonra keseyi görmek için günü hesaplarsın ortalama ve doktora gidersin :)kızlaar bana çevap verebiliçek biri yok mu adet 2 gn geçti hçg 430 1000leri görene kadar test yaptrmalımıyım gerek varmı sizçe
aslında dr çarşamba çagırdı ama bnde tereddütte kaldım yaptırıyım mı diye bişey demeyine ama yaptırıam içim rahat etsin bari doğruBence 1 veya 2 kez daha yaptır 2 gün arayla artış iyiyse bi daha yaptırma sonra keseyi görmek için günü hesaplarsın ortalama ve doktora gidersin :)
Allah sabir versin ve insallah hamilesindr canim allahtan umut kesilmez. Dua edicem senin icinBenimde ilk olacak inşallah canım ve ben temmuzda da düşük yapmıştım ondayken goguslerimin ucu çok ağrıyordu ama hamile olduğumu hiçbirinde bilmiyordum
Canım yarın bi daha tahlili tekrarla istersen artış nasıl diye. Hatta vajinal usg ile keseyi bile görebilirsin 2 katına yükselmişse.kızlar merhaba ben yeni üye oldum.beş ay önce 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için aldılar.o yüzden korkuyorum.benim sat 15 aralık 16 ocakta idrar testi yaptım pozitif çıktı aynı gün kan testi yaptım beta hcg 897 çıktı daha doktora gitmedim sizce iyi mi bana bi fikir verin lütfen
ben iki gün daha sabredebilirsem beklemeyi düşünüyorum inşallah istenilen artış gerçekleşir canım.daha önceki bebeğimi kaybettiğimde çok üzülmüştüm.umarım bu sefer kötü sonuçlanmaz inşallahCanım yarın bi daha tahlili tekrarla istersen artış nasıl diye. Hatta vajinal usg ile keseyi bile görebilirsin 2 katına yükselmişse.
Benimde önceki gebeligim artış az olduğu için kötü sonuçlanmıştı gönlünü ferah tut bol bol dua et canımben iki gün daha sabredebilirsem beklemeyi düşünüyorum inşallah istenilen artış gerçekleşir canım.daha önceki bebeğimi kaybettiğimde çok üzülmüştüm.umarım bu sefer kötü sonuçlanmaz inşallah
Yani 6 haftalıkken mi 66 çıktı beta hcgniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?