valla dr 1500 de belki görünür dedi ama belli olmuyomus belki geç döllenme belki erken kadına göre bile değişiyomuş artık şansımıza görürüz inşallah ama 1500-2000 arası alttan 5000 gbi de karından görünür diyolar çnmmerhaba. bende az önce yaptırdım 1075 çıktı. hamileyim. kese ne Zaman belli oluyor acaba
regl günü 132 2 gün geçine 430 4 gün geçine 1076 oldu ama bnm adet tarihim değişiyo yani net değil kesin bişey diyemiyorm çnm bnçe seninki gayet iyi çnm hiç endişe etme Allah kısmet ederse görüez bebişlerimizitebrik ederim senem0906 Allah tamamına erdirsin canım.birşey sormak istiyorum beta hcg 430 çıktığında regl tarihin geçmiş miydi geçtiyse kaç gün geçmişti. bende cumartesi yaptırdım regl 3 gün geçmişti ve 897 çıktı daha gitmedim doktora sence nasıl
sen hiç sıkma kendini bnde sordum ya dedim düşük bu değer fln buda biyoloji yani robot değilsiniz ya herkez farklı dedi dr sen rahat ol bebişine odaklan Allahın izniyle sağlıkla kuçağımıza alıçaz bebeğimzi belki seninki bebekler olurama regl tarihimden 3 gün geçmişti sence az değilmi bazı arkadaşlar 1000 lerden bahsediyor hcg için.ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim kalbi durduğu için o yüzden biraz telaşlıyım.
sağol canım inşallah.valla moral oldunuz bana Allah hepinizden razı olsun. yarın doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. gebelik kesesi göründü mü sende gittin mi doktoraregl günü 132 2 gün geçine 430 4 gün geçine 1076 oldu ama bnm adet tarihim değişiyo yani net değil kesin bişey diyemiyorm çnm bnçe seninki gayet iyi çnm hiç endişe etme Allah kısmet ederse görüez bebişlerimiziyakında
ayyy bnde yarın gitçem inşallah ikimizde görürüz gerçi bana erken gbi geliyo ama şansımı deniçem iştesağol canım inşallah.valla moral oldunuz bana Allah hepinizden razı olsun. yarın doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. gebelik kesesi göründü mü sende gittin mi doktora
bence de erken ama yine de doktorun ağzından birseyler duymayı istiyorum bi de bete hcg ye ikinci kez baktırmadım daha en azından onu bi yenilerim yükselmiş mi diye. sende sonucunu haber ver olur mu canımayyy bnde yarın gitçem inşallah ikimizde görürüz gerçi bana erken gbi geliyo ama şansımı deniçem işte
ben ztn meraktan 2günde baktırıyorm delik deşik oldumbence de erken ama yine de doktorun ağzından birseyler duymayı istiyorum bi de bete hcg ye ikinci kez baktırmadım daha en azından onu bi yenilerim yükselmiş mi diye. sende sonucunu haber ver olur mu canım
Hanımlar benim de bi sorum olcak yarın 5+5 olcaz vajinal usg ile kalp atışı görülürmü sizce erken olduğunu biliyorumda bi umut işte bi de kese kaç mm olunca kalp atışı görülüyo fikri olan varmı?
tatlım şimdilik negatif görünüyor.ama daha çok erken.ben de adetime 3 gün kala bu erken gebelik testinden yapmıştım.ama negatrif çıktı.ve adetime 1 gün kala sabah 3.idrarımda bu şekilde çıktı.Eki Görüntüle 1748967 Merhaba dün konuşmuştuk sizinle ben erken gebelik testi yaptım çıkmadı normalde bu testler ilişkiden 5 gün sonra sonuç veriyor. Ben eczanede çalışıyorum gebelik testi yapmaktan gına geldi umutsuzluğa kapılıyorum artıkEki Görüntüle 1748967
Çok tuhaf bi durum bu ya. işin içindeyim gebelik durumlarını testleri sonuçları çok iyi bildiğin halde kendime kabullendiremiyorumtatlım şimdilik negatif görünüyor.ama daha çok erken.ben de adetime 3 gün kala bu erken gebelik testinden yapmıştım.ama negatrif çıktı.ve adetime 1 gün kala sabah 3.idrarımda bu şekilde çıktı.
bence adet gününe yakın tekrarla bu testi.
seni çok iyi anlıyorum canım.bu arada söylemeyi unuttum.adetime 1 gün kala test yapıp 2.çizgiyi silikte olsa gördükten sonra,aklıma adetten 3 gün önce yaptığım test geldi.kıyıpta atamamıştım ve içini açıp baktığımda 2.çizgi çok silik bir şekilde görünüyordu.umudunu yitirme derim ben.Allahım kalbine göre versin inşallahÇok tuhaf bi durum bu ya. işin içindeyim gebelik durumlarını testleri sonuçları çok iyi bildiğin halde kendime kabullendiremiyorumbu test şuan negatif çok iyi biliyorum ama belki çizgi belirir diye gidip gelip teste bakıyorum umut işte ve tabi kocaman bi sabırsızlık benimkisi (
İnşallah allahım tüm isteyenlerin gönlüne göre versin çok teşekkür ederimseni çok iyi anlıyorum canım.bu arada söylemeyi unuttum.adetime 1 gün kala test yapıp 2.çizgiyi silikte olsa gördükten sonra,aklıma adetten 3 gün önce yaptığım test geldi.kıyıpta atamamıştım ve içini açıp baktığımda 2.çizgi çok silik bir şekilde görünüyordu.umudunu yitirme derim ben.Allahım kalbine göre versin inşallah
Bu arada çok soru soruyorum ama erken belirti yaşadınız mı adet gününüz gelmedenseni çok iyi anlıyorum canım.bu arada söylemeyi unuttum.adetime 1 gün kala test yapıp 2.çizgiyi silikte olsa gördükten sonra,aklıma adetten 3 gün önce yaptığım test geldi.kıyıpta atamamıştım ve içini açıp baktığımda 2.çizgi çok silik bir şekilde görünüyordu.umudunu yitirme derim ben.Allahım kalbine göre versin inşallah
Zor biliyorum ama adete 5 gün kala yap erken gebelik testini ben ilk gebeligimde oyle ögrenmistimEki Görüntüle 1748967 Merhaba dün konuşmuştuk sizinle ben erken gebelik testi yaptım çıkmadı normalde bu testler ilişkiden 5 gün sonra sonuç veriyor. Ben eczanede çalışıyorum gebelik testi yapmaktan gına geldi umutsuzluğa kapılıyorum artıkEki Görüntüle 1748967
canım endişelenek bir durum yok.gayet normal bir değer.benim de adet günümde 57 çıkmıştı.kişiden kişiye değişiyor bu değer.adet günü 130 u gören de var 200 ü gören de:))Merhaba kızlar, ben bugün 2 sene üstüne hamile oldugumu ögrendim adet günüm daha bir gün gecikti kanda 60 cikti degerim. Acikcasi düsük bir değer mi diye endişeleniyorum. Cünkü 2 sene önceki düşüğümde 2 gün gecikmeyle 304 cikmiştı degerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?