wooooww ikiz fln mıydı baya yüksekmişHayır 66 bin 678 çıktı.
Adete 4 gün kala negatif 2 gün kala pozitif 28 günde bir olurum bende.lütfen çok acilll !! 2 ocakta adet oldum. adetlerim düzenli olur hep 28 günde bir. yumurtlama günlerimde eşimle korunmasız ilişkiye girdik. dün ayın 17sinde dayanamayıp kan tahlili verdim 0.3 çıktı negatif. daha adetime 11 gün var. çıkmaması normalmidir. 8 aylık evliyim. şuan görünürde bi sıkıntımız yok ve ilk denememiz. bebek sahibi olmayı çok istiyorum inşallah içimi rahatlatabilirim
Allah razı olsun gerçekten içim rahatlıyor bu örneklere şahit oldukça biliyorum çok acele ediyorum ama eşimi 8 ay sonra ikna edebildim bi bebeğimiz olması için o kadar çok istiyorum ki rabbim inşallah yokluğunu göstermezAdete 4 gün kala negatif 2 gün kala pozitif 28 günde bir olurum bende.
Ovulasyon günün yeni bitmiş belki bitmedi bile ne bu acele dicemde benim de bi farkım yoktu :) zor da olsa sabret. Amin canım benim Allah her isteyene bekletmeden versin inşallah.Allah razı olsun gerçekten içim rahatlıyor bu örneklere şahit oldukça biliyorum çok acele ediyorum ama eşimi 8 ay sonra ikna edebildim bi bebeğimiz olması için o kadar çok istiyorum ki rabbim inşallah yokluğunu göstermez
merhaba. bende az önce yaptırdım 1075 çıktı. hamileyim. kese ne Zaman belli oluyor acaba? bu arada hayırlı olsun. Rabbim hayırlısyla kucağımıza almayı nasp etsin.bnm çumartesi 430 du bugun 1078 olmuş inşallah çarşambaya 2000i bulurda keseyi görürüm
merhaba. bende az önce yaptırdım 1075 çıktı. hamileyim. kese ne Zaman belli oluyor acababnm çumartesi 430 du bugun 1078 olmuş inşallah çarşambaya 2000i bulurda keseyi görürüm
2 gün sonra gittiğinde vajinal usg ile görülmesi gerekiyo yok ben karından baktırmak istiyorum dersen haftaya ancamerhaba. bende az önce yaptırdım 1075 çıktı. hamileyim. kese ne Zaman belli oluyor acaba
masallah gayet ıyı sonucunuz hatta ıkız bıle olabılır yuksek hayırlısı olsun canımtebrik ederim senem0906 Allah tamamına erdirsin canım.birşey sormak istiyorum beta hcg 430 çıktığında regl tarihin geçmiş miydi geçtiyse kaç gün geçmişti. bende cumartesi yaptırdım regl 3 gün geçmişti ve 897 çıktı daha gitmedim doktora sence nasıl
hayırlısı olsun canım darısı basıma ınsallah....gorulebılırde olmayabılırde....8 cı haftaya kadar gorenler var ınsallah erken duyarsın canımHanımlar benim de bi sorum olcak yarın 5+5 olcaz vajinal usg ile kalp atışı görülürmü sizce erken olduğunu biliyorumda bi umut işte bi de kese kaç mm olunca kalp atışı görülüyo fikri olan varmı?
ama regl tarihimden 3 gün geçmişti sence az değilmi bazı arkadaşlar 1000 lerden bahsediyor hcg için.ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim kalbi durduğu için o yüzden biraz telaşlıyım.masallah gayet ıyı sonucunuz hatta ıkız bıle olabılır yuksek hayırlısı olsun canım
yok canım 3 gun gecmıs gayet ıyı 1000 kusurlerden bahsedende olabılır...herkesın degerı farklı dıyorum ya senın kı ıkız bıle olabılır....1000 1500 lü degerler olunca kalp atısı duyuluyo genelde belkı oda olabılır...gecmıs olsun benımde ıkı kaybım var senınde varmıs ınsallah bu saglıkla dunyaya gelır benımde darısı basıma olur ınsallahama regl tarihimden 3 gün geçmişti sence az değilmi bazı arkadaşlar 1000 lerden bahsediyor hcg için.ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim kalbi durduğu için o yüzden biraz telaşlıyım.
sağol canım çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda sana da nasip olur.Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder inşallah. güzel temennilerin için de çok sağol içimi rahatlattın gerçekten:)yok canım 3 gun gecmıs gayet ıyı 1000 kusurlerden bahsedende olabılır...herkesın degerı farklı dıyorum ya senın kı ıkız bıle olabılır....1000 1500 lü degerler olunca kalp atısı duyuluyo genelde belkı oda olabılır...gecmıs olsun benımde ıkı kaybım var senınde varmıs ınsallah bu saglıkla dunyaya gelır benımde darısı basıma olur ınsallah
ama regl tarihimden 3 gün geçmişti sence az değilmi bazı arkadaşlar 1000 lerden bahsediyor hcg için.ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim kalbi durduğu için o yüzden biraz telaşlıyım.[/QUOT
ınsallah canım tabıkı gercek bu degerın gercekten cook ıyı sakın stres yapma..zaten bıldıgın uzere 2 gunde 2 katına cıkması lazım beta hcg...kalp atısı duyuluyo ınsallah snrasağol canım çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda sana da nasip olur.Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder inşallah. güzel temennilerin için de çok sağol içimi rahatlattın gerçekten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?