Bence yok cnm. Doktor ne demiş kiKızlar merhaba bi arkadaşımın adeti 12 gün gecikmiş..kanda beta hcg sonucu 0.05 olarak çıkmış..Sizce gebelik var mıdır..
gebelik yokKızlar merhaba bi arkadaşımın adeti 12 miş..kanda beta hcg sonucu 0.05 olarak çıkmış..Sizce gebelik var mıdır..
Mrb. Dr nasıl supheli demi yahu 0.05 gebelik yok demek. Benim beta 0.100 cikardi direk gebelik yok denirdi. Zaten basinda 0 varsa gebelik yoktur.Doktorda şüpheli demiş kızlar çok saolun
Hm öylemi cnm aslına bakarsan doktor şüpheli dedi gerçekten demekki yokmuşgebelik yok
Mrb. Dr nasıl supheli demi yahu 0.05 gebelik yok demek. Benim beta 0.100 cikardi direk gebelik yok denirdi. Zaten basinda 0 varsa gebelik yoktur.
testleri tek biyerde yaptirmak lazim farklılık oluyor bazen.ben ilk özelde yaptirmistim 915.50 iki gun sonra sağlık ocağında yaptırdım 1201.15 çıktı iyi degil artis demislerdi. Hamilelik kesin var ama sorunlu olabilir denildi.Ya kizlar bugun sabah saglik ocagina gittim moralim oyle bozulduki 1 martda saglik ocaginda test yaptirdim 54du kan degerim 2 martdada ozelde yaptirdim 84.38 bu degeri söyledik saglik ocagina dunde bu cikti dye bana bu degerler supheli ne hamilesin nede degilsin dyebilirim cok heveslenmeyin dedi bizde tekrar yaptiralim dedik test 4de cikcak sonuclarim sizde sizinde basiniza boyle bise geldimi
Peki bi sorun oldumutestleri tek biyerde yaptirmak lazim farklılık oluyor bazen.ben ilk özelde yaptirmistim 915.50 iki gun sonra sağlık ocağında yaptırdım 1201.15 çıktı iyi degil artis demislerdi. Hamilelik kesin var ama sorunlu olabilir denildi.
Hii peki bu bana akil olsun...Kizlar kesinlikle ayni yerde yaptirin testleri. Benim ilk test 32 cikti. Baska bi yerde yaptirdim 2 gun sonra 35 cikti. Demislerdiki kimyasal ya da dusuk olabilir ama doktor 4 gun sonraya gene istedi test 91 cikti ayni yerde. Sonra gene istedi 2 gun sonrasina ve deger 182 oldu dun. Haftaya kese icin randevu verdi cok sukurki
iki kese varmis biri kanama ile dustu. Ilk dr artis iyi degil dedi. daha iyi bir yere gittim ilk kan tahlilinde hamile cikiyorsa ikinci testi istemeyip ultrason ile takip ediyoruz dedi.benim degerlerim iyiydi tekrar beta testine gerek yokmus benim ilk kese göründü hep ici bos oda kanamam oldu dustu cok şükür digeri duruyo 4 bucuk aylik hamisimPeki bi sorun oldumu
Rabbim kucaginaza almayi nasip etsin ins.iki kese varmis biri kanama ile dustu. Ilk dr artis iyi degil dedi. daha iyi bir yere gittim ilk kan tahlilinde hamile cikiyorsa ikinci testi istemeyip ultrason ile takip ediyoruz dedi.benim degerlerim iyiydi tekrar beta testine gerek yokmus benim ilk kese göründü hep ici bos oda kanamam oldu dustu cok şükür digeri duruyo 4 bucuk aylik hamisimAllahim tum isteyenlere tez zzamanda nasip etsin. ..
Amin cnm Sağol...Rabbim kucaginaza almayi nasip etsin ins.
hamilesin tebrik ederimArkadaşlar suna bi bakarmısınjz
120.77 güzel hamilesin...Arkadaşlar suna bi bakarmısınjz
Hii peki bu bana akil olsun...
ilk testinizi adet geçtikten sonra mı yaptırdınız?benim de değerim 35 çıktı bugün.2 gün önce 16 dıydı.pazartesi tekrarlıycaz..Kizlar kesinlikle ayni yerde yaptirin testleri. Benim ilk test 32 cikti. Baska bi yerde yaptirdim 2 gun sonra 35 cikti. Demislerdiki kimyasal ya da dusuk olabilir ama doktor 4 gun sonraya gene istedi test 91 cikti ayni yerde. Sonra gene istedi 2 gun sonrasina ve deger 182 oldu dun. Haftaya kese icin randevu verdi cok sukurki
ilk testinizi adet geçtikten sonra mı yaptırdınız?benim de değerim 35 çıktı bugün.2 gün önce 16 dıydı.pazartesi tekrarlıycaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?