Canım benimde 44 benle senle aynı kaderi yaşıyorum şuan çok korkuyorum
Bugün regli günüm canım dün yaptırdım tahlili sağlık ocagındaki dr düşük olabilir şimdiden ne sevin ne üzül dedi. Bakalım evde test yapmıstım 2 kez silik cıktı şimdi hamilesin ama belli değil dedi ve korku kapladı düşede bilir dedi o yüzden burda yaşayan birileri varmı bu durumu merak ediyorum sende benden çıktın napıcaz bizYine 44 daha iyi degil misenin adetinden kaç gün geçti
Bugün regli günüm canım dün yaptırdım tahlili sağlık ocagındaki dr düşük olabilir şimdiden ne sevin ne üzül dedi. Bakalım evde test yapmıstım 2 kez silik cıktı şimdi hamilesin ama belli değil dedi ve korku kapladı düşede bilir dedi o yüzden burda yaşayan birileri varmı bu durumu merak ediyorum sende benden çıktın napıcaz biz
Bana da yarın gel dedi hastanelerde 8 zine kadar yer yok martın yani. Dün verdim bugün çıktı yarın sabah erkenden gel düşerse gene değerler düşük için kadın doguma yonlendiricem dedi hepten korktumYarın tekrar ölçtürücem ciddi anlamda ağrılarım var benim duramıyorum
Saglık ocagında sonuclari ne kadar surede veriyolar
Ya birşey sorucam benimde çok ağrılarım var ama karın çevrem komple cok ağrıyor egilirken bile sanki melik çekersin böyle ağrı olur ya o şekilde senn de öylemiYarın tekrar ölçtürücem ciddi anlamda ağrılarım var benim duramıyorum
Saglık ocagında sonuclari ne kadar surede veriyolar
Bana da yarın gel dedi hastanelerde 8 zine kadar yer yok martın yani. Dün verdim bugün çıktı yarın sabah erkenden gel düşerse gene değerler düşük için kadın doguma yonlendiricem dedi hepten korktum
Ya birşey sorucam benimde çok ağrılarım var ama karın çevrem komple cok ağrıyor egilirken bile sanki melik çekersin böyle ağrı olur ya o şekilde senn de öylemi
Bu şekilde karnım ağrıyor ama senin normal karın ağrısımı?Benimxe oyle karnm srtm belim başm
Bu şekilde karnım ağrıyor ama senin normal karın ağrısımı?
sen ne zaman baktırdın tatlım aynı durumdayız vallahi yarın ikimizde belli olcak korkuyorum umitsizim ama Allah kerim!
Benmde 21 cnm yarin tekrarlicam testi umarim yuselir degerlerimizKızlar benim degerlerim çok mu düşük 33.26 çıktı cok yeni dendi ama korktum şimdi iki gun sonra tekrar ölçtürcm
İnşaAllah iyi sonuçlar alırız yarınAdet sancısı gibi ama daha beter sanki ben dün baktırdm yarn tekrar baktrcam ya ben cok ümitliyim ama
İnşaAllah iyi sonuçlar alırız yarın
Hakkınızda en iyisi olsun, benim baslangıçta, adetten 4gun once 12 cıkmıstı, sonra duzenli yukseldi, simdi de gayet iyi ilerliyor... Onemli olan degerin duzenli yukselmesi, bi de gebelik kaybım var onda degerim 1 hafta once 100lerdeydi ama saglıksızmış işte devam etmedi, sadece hayırlısını isteyin,hersey gonlunuzce olsunKızlar benim degerlerim çok mu düşük 33.26 çıktı cok yeni dendi ama korktum şimdi iki gun sonra tekrar ölçtürcm
Hakkınızda en iyisi olsun, benim baslangıçta, adetten 4gun once 12 cıkmıstı, sonra duzenli yukseldi, simdi de gayet iyi ilerliyor... Onemli olan degerin duzenli yukselmesi, bi de gebelik kaybım var onda degerim 1 hafta once 100lerdeydi ama saglıksızmış işte devam etmedi, sadece hayırlısını isteyin,hersey gonlunuzce olsun
Canm bende senin gbi karamsar dusunuyorum ama yapma elinde degil biliyorum cok zor toparlamasi ama biz guclu olmazsak bize nasil tutunsunlar miniklerBende bir kere düsük yasadım etkisinden cıkamadım bu gebeligimde de yolunda gltmeyen seyler var. Sanırım onunda kaybedicem
Ayni benimde bi onceki degerim 100 le baslamisti dusuk oldu suanki degerim 4 gun once hcg 21 cikti yarin kan testi var gene umut oldun bana :)Hakkınızda en iyisi olsun, benim baslangıçta, adetten 4gun once 12 cıkmıstı, sonra duzenli yukseldi, simdi de gayet iyi ilerliyor... Onemli olan degerin duzenli yukselmesi, bi de gebelik kaybım var onda degerim 1 hafta once 100lerdeydi ama saglıksızmış işte devam etmedi, sadece hayırlısını isteyin,hersey gonlunuzce olsun
Cikar :)Selam canlarrr ben yarin kan testi yapacam adetime 5 gun var ckar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?