- 25 Şubat 2016
- 7.745
- 12.912
- 248
- 31
Olumsuz sonuc cikacak die cesaretim yokCikar :)
Bence normal ya daha yeni oldugu icin öyle demistir banada oyle demisti doktorKizlar bana yardimci olun lutfen ben son adet tarihimi sacma bi sekilde bilmiyorum tahminen 2 subat ben 26 subatta idrar testi yaptim pozitif cikti kan verdim 44 cikti sonra 3 gun sonra istedi doktor 157 cikti daha cok erken dedi haftaya cumaya gun verdi ama ben bu cuma yine kan vericem icim rahatlasin diye sizce normalmi kizlar????
senin ne kadardi canim sonucun duzgun gitti dimi hamileligin ay valla tirsiyorum yaBence normal ya daha yeni oldugu icin öyle demistir banada oyle demisti doktor
Benm adetim 5 gun gectikten sonra gittiğimde 755 cikmisti 4 haftalik oldugu icin ultrasonda gorunmedi bakalim umarim gorurum bu gidistee canini sıkma cok onemli olan ultrasonda gormek :)senin ne kadardi canim sonucun duzgun gitti dimi hamileligin ay valla tirsiyorum ya
Adet tarihini hatırlamıyorsan tam olarak yorum yapmak zor. Ama 2 şubatsa değer normal gibi gözüküyor. Çünkü artış olması gerektiği gibi.Kizlar bana yardimci olun lutfen ben son adet tarihimi sacma bi sekilde bilmiyorum tahminen 2 subat ben 26 subatta idrar testi yaptim pozitif cikti kan verdim 44 cikti sonra 3 gun sonra istedi doktor 157 cikti daha cok erken dedi haftaya cumaya gun verdi ama ben bu cuma yine kan vericem icim rahatlasin diye sizce normalmi kizlar????
Artış normal. 2 güne bir kan verirsen daha kolay gözlemlersin.Kizlar benim dun kan testi sonucum 54 du bugunde yaptirdim 84.38 cikti bi gunde bu kadar artti szce normalmi. Adet gunum normalde bugun bugun olmazsam yarin olmam gerekirdi
Aslinda saglik ocagida persembe gelirsin demisti ama bizim ilk bebegimiz olcak iste meraklilik yaptik biraz bugünde verdik kanArtış normal. 2 güne bir kan verirsen daha kolay gözlemlersin.
Hakkında hayırlısı canım. Cuma bir daha kan ver. 180 ve üzeri gibi bir değer olması lazım. Ve bir kadın doğum uzmanına görün. Şuan zaten kese falan oluşmamıştır ama artışları takip eder.Aslinda saglik ocagida persembe gelirsin demisti ama bizim ilk bebegimiz olcak iste meraklilik yaptik biraz bugünde verdik kan
Bebekten bebeğe değişir kalp atışı. 6_7 haftalıkken duyulabilir. Şuan sen adet tarihine göre 5 hafta 1 günlük gebe olduğuna göre 10 gün içinde duyarsın inşallah.Kizlar ben 24 subatta kan verdim tam adet gunumdu tahmin ediyordum hamile oldugumu 25 subatta sonucu aldim 338.6 cikti hamileyim fakat kaç haftalik oldugunu sormayi unuttum ve kalp atislarini ne zaman duyabilirim ne zaman gitmeliyim doktora adetim 8 gun gecti
Peki teskkurler bilgileriniz icin..Hakkında hayırlısı canım. Cuma bir daha kan ver. 180 ve üzeri gibi bir değer olması lazım. Ve bir kadın doğum uzmanına görün. Şuan zaten kese falan oluşmamıştır ama artışları takip eder.
Çok teşekkür ederim canim cevabin icinBebekten bebeğe değişir kalp atışı. 6_7 haftalıkken duyulabilir. Şuan sen adet tarihine göre 5 hafta 1 günlük gebe olduğuna göre 10 gün içinde duyarsın inşallah.
evet iste sacma bisekilde hatirlamiyirum doktir deger duauk suan icin bisey diyemem 10 gun sonra gel dedi yani haftaya cuma ama ben bu cuma tahlil yaptircam yine hayirlisi bakalim sagol cnmAdet tarihini hatırlamıyorsan tam olarak yorum yapmak zor. Ama 2 şubatsa değer normal gibi gözüküyor. Çünkü artış olması gerektiği gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?