Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar bana yardimci olun lutfen ben son adet tarihimi sacma bi sekilde bilmiyorum tahminen 2 subat ben 26 subatta idrar testi yaptim pozitif cikti kan verdim 44 cikti sonra 3 gun sonra istedi doktor 157 cikti daha cok erken dedi haftaya cumaya gun verdi ama ben bu cuma yine kan vericem icim rahatlasin diye sizce normalmi kizlar????

Bence normal ya daha yeni oldugu icin öyle demistir banada oyle demisti doktor

senin ne kadardi canim sonucun duzgun gitti dimi hamileligin ay valla tirsiyorum ya
Benm adetim 5 gun gectikten sonra gittiğimde 755 cikmisti 4 haftalik oldugu icin ultrasonda gorunmedi bakalim umarim gorurum bu gidistee canini sıkma cok onemli olan ultrasonda gormek :)

Sagol canim ya bakalim haftaya vuma gidicem umarim gorurum bebisin kesesini:)

Adet tarihini hatırlamıyorsan tam olarak yorum yapmak zor. Ama 2 şubatsa değer normal gibi gözüküyor. Çünkü artış olması gerektiği gibi.

Kizlar benim dun kan testi sonucum 54 du bugunde yaptirdim 84.38 cikti bi gunde bu kadar artti szce normalmi. Adet gunum normalde bugun bugun olmazsam yarin olmam gerekirdi

Kizlar ben 24 subatta kan verdim tam adet gunumdu tahmin ediyordum hamile oldugumu 25 subatta sonucu aldim 338.6 cikti hamileyim fakat kaç haftalik oldugunu sormayi unuttum ve kalp atislarini ne zaman duyabilirim ne zaman gitmeliyim doktora adetim 8 gun gecti

Aslinda saglik ocagida persembe gelirsin demisti ama bizim ilk bebegimiz olcak iste meraklilik yaptik biraz bugünde verdik kan
Hakkında hayırlısı canım. Cuma bir daha kan ver. 180 ve üzeri gibi bir değer olması lazım. Ve bir kadın doğum uzmanına görün. Şuan zaten kese falan oluşmamıştır ama artışları takip eder.

Bebekten bebeğe değişir kalp atışı. 6_7 haftalıkken duyulabilir. Şuan sen adet tarihine göre 5 hafta 1 günlük gebe olduğuna göre 10 gün içinde duyarsın inşallah.

Peki teskkurler bilgileriniz icin..

Kızlar merhaba bi arkadaşımın adeti 12 gün gecikmiş..kanda beta hcg sonucu 0.05 olarak çıkmış..Sizce gebelik var mıdır..

Kızlar merhaba bi arkadaşımın adeti 12 gün gecikmiş..kanda beta hcg sonucu 0.05 olarak çıkmış..Sizce gebelik var mıdır..

Adet tarihini hatırlamıyorsan tam olarak yorum yapmak zor. Ama 2 şubatsa değer normal gibi gözüküyor. Çünkü artış olması gerektiği gibi.
evet iste sacma bisekilde hatirlamiyirum doktir deger duauk suan icin bisey diyemem 10 gun sonra gel dedi yani haftaya cuma ama ben bu cuma tahlil yaptircam yine hayirlisi bakalim sagol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…