Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

iki günde iki katına cıkması lazım degerleirn gayet normal ikiz olduğunu sanmıyorum tabi yine de Allah bilir saglıkla sıhhatle kucagına al insallah canım

iki günde iki katına cıkması lazım degerleirn gayet normal ikiz olduğunu sanmıyorum tabi yine de Allah bilir saglıkla sıhhatle kucagına al insallah canım
yok ikiz olsun diye demedim normal gibi ama değilmi :) çok telaşlıyım ne zormuş :) önce beta yüksek çıksın istiyoruz sonra kese sonra kalp atışlar off off :) allahım hepimzinkini bize versin bağışlasın olmayanlarada versin rabbimm

Mrb kizlar bisey sorcam benm adetmden 14 gun gecti 3 gun once test yaptrdim degerim 94.27 ydi dun tekrar gittim 295 dedi dr ama ultrasnda kese yok dedi degerim artio ama hamile degilmiyim acaba?? Kese neden olmaz ki
slm canim hayirli olsun hamilesin ins değerin artmış çünkü kesenin görünmemesi erken olduğu için beta hcg 1000-1500de gozukur kese benim 1188di değerim kese gözüktü çok şükür sende görürsün ins

cnm mrb 996 cıktı 3 gün önce yarın doktora gidicem kese görünür demi

benimde kese gözüktü sadece dr 10 gün sonrada kalp atislari için gel dedi ins duyarız hakkimizda herseyin hayirlisi gunler gecmiyoo

Kızlar benim de geçen hafta perşembe ilk olcturduk 80.4çıkmıştı beta hcg cumartesi 207 oldu doktor haftaya gel keseyi görmemiz lazım dedi yarın gidicez inşallah görürüz kızlar dua edin ...

Ayyy kizlar son iki saat kaldi bugun bir turlu gun bitmedi bakalim ne cikacak sonuc cok merak ediyorum hakkimda ve hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Etmezmiyim canim ogrenir ogrenmez hemen yazicam

Aldim kizlar hepsini bir yazayimda daha net olsun 26 subat 44
29 subat 157
4 mart 801 bana iyi geldi sizce nasil simdi haftaya cumayi bekliyorum dort gozle

Aldim kizlar hepsini bir yazayimda daha net olsun 26 subat 44
29 subat 157
4 mart 801 bana iyi geldi sizce nasil simdi haftaya cumayi bekliyorum dort gozle

Masallah canim artis cok iyi. Insallah cumaya cok rahat kese gorunur. Kac haftaliksin son adet tarihine gore?

Masallah canim artis cok iyi. Insallah cumaya cok rahat kese gorunur. Kac haftaliksin son adet tarihine gore?
Valla edet tarihimi bilmiyorum tahminime gore 4+3 oluyo bugun icim biraz rahatladi ama keseyi gorup kalp atislarini gorene kadar bu tedirginlik gider keseyi gorunce igneye baslayacagim

Valla edet tarihimi bilmiyorum tahminime gore 4+3 oluyo bugun icim biraz rahatladi ama keseyi gorup kalp atislarini gorene kadar bu tedirginlik gider keseyi gorunce igneye baslayacagim

Insallah canim. Ben de meraklandim senle beraber seytan diyor p.tesi git bi test yaptir gizli gizli :)

Kizlar selamun aleykümben 3 ay önce dış gebelik yaşadım RABBİM dusmanima vermesin tüpüm alındı şimdi yine hamileyim ama normal mi dış mi çok korkuyorum sorum şu olacak tecrübe edenlerinizden dış gebelik değerlerim sat 29. Da 20.75 31.de 35 33 de 90. Ve 35 dede 209 du yani düzgün ilerlemesine rağmen düşük başlamıştı ama şimdi ise Son adet tarihim 7 Şubat bugün 27. Günü ide ve 412 çıktı normal gibi geliyor bana sizcede öyle mi biraz çok hafif koyu lekelenmem var ve beni çok korkutuyor bu tüpten de olurum diye değildir demi kızlar öbürüne göre bu 2 gün önceden 200 katı çıktı hcg yani iki gün sonra bunda 800 falan olacakken dış gebelikte 20.75 di Allaha sığındım çok kötüyüm yardım edin nolur bilenler bu normal gibi demi

Cok sagol canm yaa o kadar stresliyim ki bu aralar hamilemiyim degilmiyim anlamadm drlarda net net konusmayınca insanin kafası karışiyo

Hayırlı olsun gözün aydın.inşallah sağlıkla gelsin bebelerimiz.benim de lekelenmelerim var ve son değerim 35...malesef yapacak bisey yok beklemek be dinlenmekten başka...hayırlısı

KIZLAR MERHABA DÜN ADET GÜNÜMDÜ OLMAYINCA HCG YAPTIRDIM 315 ÇIKTI ADET GÜNÜ İÇİN NASIL SİZCE DOKTOR PAZARTESTİ TEKRARLA DEDİ DAHA ÖNCEDEN 3 DÜŞÜĞÜM VAR KOKUYORUM ARTMAZ DİYE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…