Bende de akıntı var 3 gün kahverengi olsu,şimdi şeffaf..ama daha hamile miyim bilmiyorum..yarın tekrar betahcg bakılacak.kalp atışı duymadık daha.Gebelik akintisi nasil oluor
Rica ederim :)Cevabın için teşekkür ederim :)
Test yaptn miBende de akıntı var 3 gün kahverengi olsu,şimdi şeffaf..ama daha hamile miyim bilmiyorum..yarın tekrar betahcg bakılacak.kalp atışı duymadık daha.
Salı 16,perşembe 35 cıktı betahcg...yarın da katlarsa değer biraz rahatlıycamTest yaptn mi
Benimde kan pihtilasmasi var canim suandada hamileyim ama doktor henuz igne yazmadi keseyi gorunce yazacakmisHerkese merhaba arkadaşlar benim sat 5 Şubat adetlerim düzensiz bugün kan testi yaptırdım sonuç 100 çıktı ama bende kan pıhtılaşmasi var ve bir buçuk yıl önce 10 haftalik bebegimi kurtajla aldılar.. Bugün pazar ve acildeki doktorlar raporumdan anlamıyor .. kafam çok karışık birileriyle paylasmaya ihtiyacim var.. sizce değerim nasıl? Bi de aranizda kan pıhtılaşması olan var mı???
Hayrli haberlerle gel ins bizede haber et sonucuSalı 16,perşembe 35 cıktı betahcg...yarın da katlarsa değer biraz rahatlıycam
Ben zaten bebek aspirinine başladım 2 gün önce midem bi garipti şüphelendim birazz ama adetim duzensiz olunca bugün test yaptirdim tahminen adet tarihime 2 gün var bugun 31.gunum ... Yarın gidicem inşallah doktora.. umarım iç açıcı geçer :) igneye başlayıp baslamadigini paylaşırım inşallah çok teşekkür ederim . Iyi gecelerMerve once sakin ol yarin gidersin doktora zaten her doktor farkli tedavi izliyo kimi igneyi hemen yaziyo kimi keseyi gorunce muhtemelen corasprinle baslar bizide bilgilendir canm
Banada doktor aspirin ic dedi ama normal aspirin ben yinede coraspirin iciyorum daha igneyede baslamadim acikcasi cok tedirginim bendeBen zaten bebek aspirinine başladım 2 gün önce midem bi garipti şüphelendim birazz ama adetim duzensiz olunca bugün test yaptirdim tahminen adet tarihime 2 gün var bugun 31.gunum ... Yarın gidicem inşallah doktora.. umarım iç açıcı geçer :) igneye başlayıp baslamadigini paylaşırım inşallah çok teşekkür ederim . Iyi geceler
Biraz önce kan verdim,heyecanla bekliyorum sonucu :) yazarımHayrli haberlerle gel ins bizede haber et sonucu
Tamam canim hayrli haberlerin olur insaallaahBiraz önce kan verdim,heyecanla bekliyorum sonucu :) yazarım
587 çıktı sonucum :) salı 16,perşembe 35 bugün 587..artış çok mu anormal?herşeyden kaygılanır oldumTamam canim hayrli haberlerin olur insaallaah
20 gun hic artmamiş yüzde 5 cikmiş doktorunuzla görüşün derimMhb arkadaslar Allah hepimize hayirlisiyla evlatt nasip etsin ins.. ben 15 subatta dondurulmua iki embriyo transferi yaptırdım. transferinden 10 gün sonra 52, 12.gun 112, 16.gun 286 , 18. Gün 535 ve 20. Gün 540 değerlerde bi anormallik varmı lütfen yardımcı olun. Bu arada son testten önce az miktarda lekeleme oldu ?böle olupta bebeğini kucağına alabilen var mı lütfen yardımcı
Şimdi doktordan donuyorum benim mthfr1298 homozigotum var doktor norrmalde keseyi görmeden kan civiltici başlamak riskli ama baslamamak da riskli biz başlayalim sıkı takibe alalim iki güne bir kan ver değerlerini kontrol edelim dedi her şey yolunda giderse ayın 16 sinda çağırdı tekrar bana oksapar 0.4 lük kan cıvıltıci verdi... hakkımızda hayırlısı inşallah ...Banada doktor aspirin ic dedi ama normal aspirin ben yinede coraspirin iciyorum daha igneyede baslamadim acikcasi cok tedirginim bende
Hayirli olsun canim insallah sorunsuz bi sekilde atlatirsin bu sureci bende cuma gunku randevumu persembeye aldim bana gorede ne kadar erken okadar iyi ama doktorlar her istedigimizi yapmiyolar maales ben dedim yazin diye ama hayir keseyi gorunce dedi insallah persembe goruruzde yazarŞimdi doktordan donuyorum benim mthfr1298 homozigotum var doktor norrmalde keseyi görmeden kan civiltici başlamak riskli ama baslamamak da riskli biz başlayalim sıkı takibe alalim iki güne bir kan ver değerlerini kontrol edelim dedi her şey yolunda giderse ayın 16 sinda çağırdı tekrar bana oksapar 0.4 lük kan cıvıltıci verdi... hakkımızda hayırlısı inşallah ...
Ayy iyice tirlattik valla yuksek ciksa sorun az ciksa sorun iyidir canim insallah merak etme587 çıktı sonucum :) salı 16,perşembe 35 bugün 587..artış çok mu anormal?herşeyden kaygılanır oldum
Aynen..neyse ne diyelim hayırlısı olsunAyy iyice tirlattik valla yuksek ciksa sorun az ciksa sorun iyidir canim insallah merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?