Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba Arkadaşlar; 2gün gecikti adetim test yaptırdım bugün ama tabii ki anladığıdım kadarı ile sonuç negatif değil

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-05-15-44-30-1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 865
Selam kizlar nasilsnz gorusmeyeli yeni hamilelerimizi tebrik ediorum Rabbim olmayanlarada nasip etsinnn....adet tarihim 6 subat ve 2 martta kan testi yaptim 1.20 ckti szce erken mi davranmsm yukselme ihtimali var mi ? Birde gogus ucndaki koyu alanda kabarcklar olusmstu onlarda artmis biraz belrti olablrmi

Alatan hayırlısı canım inşallah artar bende olmadığı zaman 1 20 hiç çıkmadı hep 0 .001 falan oldu inşallah inşallah vardır canım Allah büyük Rabbim isteyen herkese tez günden nasip etsin

Ben halsizlik ve bulantiyla bigece acile gittim kan testi yapıldı beta HCG degerim 78.56 pozitif çıktı ertesi günü doktora çıktım oda kan testi yaptı beta HCG degerim 108.54 çıktı ultrasonda bebek gözükmedi sizce kaç haftalık hamileyim daha 10 gün oldu doktora cikali önümüzdeki hafta tekrar cikicam

Doktora gidelim 108 çıkalı ne kadar oldu canım 2 günde 2 ye katlar 1000 üstü alttan gözükür

10 gün oldu 108 değer cikali doktora ciktigimiz da doktor 10 gün sonra gelin dedi ama araya haftasonu girdi gidemedim şimdi randevu aldık gidicez kismetse haftaici çok merak ediyorum vajinal ultrasonla bakıldı gözükmedi bebek doktorum 10 sonra gozukur anca dedi ama bilmem

Alatan hayırlısı canım inşallah artar bende olmadığı zaman 1 20 hiç çıkmadı hep 0 .001 falan oldu inşallah inşallah vardır canım Allah büyük Rabbim isteyen herkese tez günden nasip etsin
Saglik ocagnda yaptrmstm iste bi kac gun sonra gel tekrarlayalim falan demedi oyuzden bnde umidimi kesmstim acikcasi ..

157 cikinca doktor bana 3 haftalik demisti ama benim adet gunum gelmemisti daha 3 4 gun vardi

Herkese merhaba arkadaşlar benim sat 5 Şubat adetlerim düzensiz bugün kan testi yaptırdım sonuç 100 çıktı ama bende kan pıhtılaşmasi var ve bir buçuk yıl önce 10 haftalik bebegimi kurtajla aldılar.. Bugün pazar ve acildeki doktorlar raporumdan anlamıyor .. kafam çok karışık birileriyle paylasmaya ihtiyacim var.. sizce değerim nasıl? Bi de aranizda kan pıhtılaşması olan var mı???

Benim komsum var adetinin gecikmesinden 20 gun snra dktra gtti kan degerini bilmiorum ama igne vermsler bide dsk onleyci ilac vermsler ve surekli yatio smdilik iyi bi skntsi yok kendini korktma stres yapma

Benim komsum var adetinin gecikmesinden 20 gun snra dktra gtti kan degerini bilmiorum ama igne vermsler bide dsk onleyci ilac vermsler ve surekli yatio smdilik iyi bi skntsi yok kendini korktma stres yapma
teşekkür ederim cevabına bi de bende pembe akıntı var 3 gündür bir şey olur mu sizce?

teşekkür ederim cevabına bi de bende pembe akıntı var 3 gündür bir şey olur mu sizce?
Pıhtılaşmayı bilmiyorum..ama değerin iyi bence..kahverengi akıntım benimde 3 gün sürdü..yerleşme kanaması olabilir..kana dönmediği sürece sıkıntı yok gibi...dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…