Kaçıncı haftada cinsiyeti belli oldu canım hayırlı olsun inşaAllah darısı başımızayok canım değilmiş :) bir oğlum olacak inşallah
Sonucun negatif maalesef 1.0 cikmis . Gebelik var demek icin en az 5 ve üzeri olması lazımMerhaba Arkadaşlar; 2gün gecikti adetim test yaptırdım bugün ama tabii ki anladığıdım kadarı ile sonuç negatif değil
Benimde 2.39 du dün kan testi yaptırdm o gecede adet oldmSonucun negatif maalesef 1.0 cikmis . Gebelik var demek icin en az 5 ve üzeri olması lazım
Saglik ocagnda yaptrmstm iste bi kac gun sonra gel tekrarlayalim falan demedi oyuzden bnde umidimi kesmstim acikcasi ..Alatan hayırlısı canım inşallah artar bende olmadığı zaman 1 20 hiç çıkmadı hep 0 .001 falan oldu inşallah inşallah vardır canım Allah büyük Rabbim isteyen herkese tez günden nasip etsin
Benim komsum var adetinin gecikmesinden 20 gun snra dktra gtti kan degerini bilmiorum ama igne vermsler bide dsk onleyci ilac vermsler ve surekli yatio smdilik iyi bi skntsi yok kendini korktma stres yapmaHerkese merhaba arkadaşlar benim sat 5 Şubat adetlerim düzensiz bugün kan testi yaptırdım sonuç 100 çıktı ama bende kan pıhtılaşmasi var ve bir buçuk yıl önce 10 haftalik bebegimi kurtajla aldılar.. Bugün pazar ve acildeki doktorlar raporumdan anlamıyor .. kafam çok karışık birileriyle paylasmaya ihtiyacim var.. sizce değerim nasıl? Bi de aranizda kan pıhtılaşması olan var mı???
teşekkür ederim cevabına bi de bende pembe akıntı var 3 gündür bir şey olur mu sizce?Benim komsum var adetinin gecikmesinden 20 gun snra dktra gtti kan degerini bilmiorum ama igne vermsler bide dsk onleyci ilac vermsler ve surekli yatio smdilik iyi bi skntsi yok kendini korktma stres yapma
Pıhtılaşmayı bilmiyorum..ama değerin iyi bence..kahverengi akıntım benimde 3 gün sürdü..yerleşme kanaması olabilir..kana dönmediği sürece sıkıntı yok gibi...dinlen bol bolteşekkür ederim cevabına bi de bende pembe akıntı var 3 gündür bir şey olur mu sizce?
Cevabın için teşekkür ederim :)Pıhtılaşmayı bilmiyorum..ama değerin iyi bence..kahverengi akıntım benimde 3 gün sürdü..yerleşme kanaması olabilir..kana dönmediği sürece sıkıntı yok gibi...dinlen bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?