Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba arkadaslar bat a 5 gun vardi dun predictor ile test yaptim pozitifti aksam acil e gidip kan tahlili yaptir 26.35 cikti dusukmu diye biraz kafami taktim insallah iyidir

Merhaba arkadaslar bat a 5 gun vardi dun predictor ile test yaptim pozitifti aksam acil e gidip kan tahlili yaptir 26.35 cikti dusukmu diye biraz kafami taktim insallah iyidir
Hayırlı olsun 5 gün kala çok iyi Maşallah.Sağlıkla kucaginiza alın yavrunuzu insAllahhhh

Kizlar banada bakin lutfen değer 0,648 cikyi poztifmi oluyor yoksa negatifmi

Kızlar merhaba, yarın regli olmam gerekiyor. Fakat mide bulantısı dan bugün hastaneye gittim kan testi yaptırma dan önce ben gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Kan testi yaptırdım 6.76 çıktı hamileyim. 12 eylülde dusuk yaptım. Tekrar olmasından korkuyorum. Değerim cok dusuk mu

Kızlar merhaba 3 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım test yaptım iki gün arayla sırasıyla
85
158
236
260 sonuncusu düşük maalesef böyle olup bebeği düşmeyen var mı bi umut var Mıdır ???

Insallah tekrar Boyle bir aci yasamazsin.Bence 2 gun arayla tekrarlayip artisina bakmak daha net sonuc gosterir. Doktorada danismakta fayda var. Deger yuksek yada dusuk demek dogru olmaz herkesin vucut yapisi hormon yukselisi farkli. Insallah bebegini sag saglim kucagina alirsin

Kızlar merhaba 3 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım test yaptım iki gün arayla sırasıyla
85
158
236
260 sonuncusu düşük maalesef böyle olup bebeği düşmeyen var mı bi umut var Mıdır ???
Bir yerde okumuştum son değer 3 gun sonra yukselen var aynı hastanedemi bakıldı em sonuncusu

Çok tesekkur ederim dua edin lütfen. Rabbim kucağıma almayı nasip etsin bana.

aramızda fazlayok bende pazartesi verdim kan 32.01 çıktı son adet tarihim 14 kasım senin sat ne zamandı tekrar baktırdınmı

bence değeriniz normal ekim ayında düşük yaptım ben hcg 13 bindi 7 haftalık filan dı

Kizlar benim acil bi sorum var. Daha once yazmistim adetim 3 gun gecikti kan tahlili yaptirdim 5 cikti hcg degerim. Doktor tekrar gel dedi. Sonra ben adet oldum normale gore adetim daha az akintili gecti. Sizce degerimin 5 olmasi adete yakin olmamdan midir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…