Dayanamadım tahlil verdim sonuç 1 saat sonra
Hayırlı olsun 5 gün kala çok iyi Maşallah.Sağlıkla kucaginiza alın yavrunuzu insAllahhhhMerhaba arkadaslar bat a 5 gun vardi dun predictor ile test yaptim pozitifti aksam acil e gidip kan tahlili yaptir 26.35 cikti dusukmu diye biraz kafami taktim insallah iyidir
Ay canim insallah sagol darisi isteyen herkese insallah:)Hayırlı olsun 5 gün kala çok iyi Maşallah.Sağlıkla kucaginiza alın yavrunuzu insAllahhhh
Yok canimcim 15kasimda adet oldum en sonNe guzel abla kardes hamissiniz masallah..Buraya yazacagim sonucumu insallah son adetim olur 15kasim
Malesef arkadaşım seniinkide negatifKizlar banada bakin lutfen değer 0,648 cikyi poztifmi oluyor yoksa negatifmi
Malesef 0.20 çok umutlanmistim ama olmadı
0.15 den sonra 0.20
Kızlar merhaba, yarın regli olmam gerekiyor. Fakat mide bulantısı dan bugün hastaneye gittim kan testi yaptırma dan önce ben gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Kan testi yaptırdım 6.76 çıktı hamileyim. 12 eylülde dusuk yaptım. Tekrar olmasından korkuyorum. Değerim cok dusuk mu
Bir yerde okumuştum son değer 3 gun sonra yukselen var aynı hastanedemi bakıldı em sonuncusuKızlar merhaba 3 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım test yaptım iki gün arayla sırasıyla
85
158
236
260 sonuncusu düşük maalesef böyle olup bebeği düşmeyen var mı bi umut var Mıdır ???
Çok tesekkur ederim dua edin lütfen. Rabbim kucağıma almayı nasip etsin bana.Insallah tekrar Boyle bir aci yasamazsin.Bence 2 gun arayla tekrarlayip artisina bakmak daha net sonuc gosterir. Doktorada danismakta fayda var. Deger yuksek yada dusuk demek dogru olmaz herkesin vucut yapisi hormon yukselisi farkli. Insallah bebegini sag saglim kucagina alirsin
aramızda fazlayok bende pazartesi verdim kan 32.01 çıktı son adet tarihim 14 kasım senin sat ne zamandı tekrar baktırdınmıMerhaba arkadaslar bat a 5 gun vardi dun predictor ile test yaptim pozitifti aksam acil e gidip kan tahlili yaptir 26.35 cikti dusukmu diye biraz kafami taktim insallah iyidir
bence değeriniz normal ekim ayında düşük yaptım ben hcg 13 bindi 7 haftalık filan dıKızlar selam ben 4 haftalık hamileyim ayın 25'inde adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün geciktim 28'inde test yaptırdım. Bebeğimin kesesini de gördüm. Size danışmak istediğim beta hcg değerim 3855.00 cıkmıstı. Doktor herhangi bir yorum yapmada 1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım Dedi. Ama duyan herkes değerin çok Yüksek cıkmıs diyor.Sizce bu anormal mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?