Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Teşekkür ederim canım. tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyordum ama gecikince noluyo deyip test yaptım şok oldum :)
Ama bakıyorum herkesin değerleri baya yüksek umarım gerçekten gebeyimdir
Gebesindir canim evham yapma okadar deger bosa mi cikti. 10-20 degilki

Evet canım baya farklı cıkmıs sen ikisinide göster doktoruna en iyi o yardımcı olur sana herkesin bünyesi farklı o yüzden degerlerde farklı olabiliyor belkide daha cok yeni döllenme olmustur degerin o yüzden öyle olabilir zaten 2 günde bir iki katına çıkıyor doktor senden tekrar test isteyebilir takip etmek için inşallah bebişini sağlıkla kucagına alırsın

Arkadaslar ben regl tarihinden 6 gün önce tahlil yaptırdım 0.15 çıktı.Adetim 4 gun geçti kasiklarima 2 gün önce çok kötü bir ağrı girdi zor kendime geldim var mı bu şekilde çıkıp hamile kalan yükselme şansı var mı? Aşılamaya gidicez nasip olursa ama bu seferde gelmek bilmedi

Canım insAllah bu ay keciboynuzu folik asit herseyi yaptık ama olmzsada aşılamaya gideceğiz nasip kısmet bugün 5.gün gecikti baya bir olacak gibi oluyorum ama yok korkumdan kan testine gitmekte istemiyorum pazartesiye kadar dayanabilirsem olmazsam gidip test yaptiricam.10 sene oldu bize

rabbim ennkisa zamanda nasip etsin canimm, vardir insallah bisiler

Canım erken yapıldığında negatif çıkabiliyor ben mesela ilk test yaptırdım negatifti aradan 13 gecti adetimde 3 gün gecikmişti test yaptırdım ki hamileyim ilk testte de 15 günlükmüş o yüzden cıkmamış. Benim de adet tarihim gelmeden önce sancılar başlamıstı adet olacakmışım gibi ağrım olup geçiyordu bende sökülemiyor sanmıştım ama bebişmiş inşallah senin bebeğin de seninledir

Canimm benim ağzından bal damliyor çok umutlandim bilmiyorum ama çok heyecanlıyım bir tarafım acabami diyor bir tarafım sabret pazartesi gününü bekle diyor Rabbim hayırlısıni nasip etsin insAllah . ..

Allah kucagina almayi da nasip etsin...Bende de su an adet sancisi var sabah beyaz akinti ile birlikte kilcal damar gibi cok cok az bir pembe akinti geldi.Sizin adet sanciniz ne zaman basladi hatirliyor musunuz ve hala devam ediyor mu cevaplarsan cok sevinirim..

Aminnn canım. Tabi ki yardımcı olmak isterim. Bende adetime bir hafta kala gögüslerim ağrımaya başladı üstüne yatamıyordum ucu kasınıyor acıyor ve şişti beraberinde adet olacakmışım gibi sancılarım vardı 25 kasımda adet tarihimdi o güne kadar sürekli değil ara ara adet olacakmışım gibi sancım olup geçiyordu bende test yaptırdım negatifti diye gebelik aklıma gelmiyordu kistim oldugu için adetlerim düzensizdi bu seferde erken gelecek diye düşündüm 3 gün gecti hala ara ara sancılarım oluyor ama hiç birsey yoktu bende doktora gittim ki gebeyim değerim da baya yüksek çıktı 3855,00 tabi çok şaşırdım. İlk testimde değerim 2,00 cıkmıstı bu iki değer arasında 13 gün var bu sürede bu kadar yükselmiş o yüzden kesinlikle negatifse aldanmayın süpriz olabiliyorve hala aynı şekilde adet olacakmışım gibi sancılarım gelip gidiyor gögüslerim acıyor

Canimm benim ağzından bal damliyor çok umutlandim bilmiyorum ama çok heyecanlıyım bir tarafım acabami diyor bir tarafım sabret pazartesi gününü bekle diyor Rabbim hayırlısıni nasip etsin insAllah . ..

Canım eğer adet olacakmışsın gibi ağrın olup geciyorsa bebiştir diye düşünüyorum çünkü bende mesela adet sancım geldimi adetimde geliyordu günlerce anlık sancım olup geçmiyordu. Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin.bencede bekle Pazartesi gitmen daha iyi olur belki bebeğin varsa kesesinide görmüş olursun daha mutlu olursun güzel haberlerini bekliyorum

Tesekkur ederim canim ayrintili anlattigin icin.Degerin ne guzel yukselmis oyleBenimde son adetim 15kasim,henuz gunum gecmedi ama cumartesi gunu test yapacagim insallah hamileyimdir cok istiyorum.

Tesekkur ederim canim ayrintili anlattigin icin.Degerin ne guzel yukselmis oyleBenimde son adetim 15kasim,henuz gunum gecmedi ama cumartesi gunu test yapacagim insallah hamileyimdir cok istiyorum.

Ah canım senin baya gecmiş kardesiminde adeti 16 kasımdı gecti 1 Aralık'ta test yaptı pozitif simdi 8 haftalık hamiş inşallah Seninde öyledir ay cok sevindim inşallah bebişin gelmiştir yapınca buraya da yaz lütfen cok merak ettim

Yok canimcim 15kasimda adet oldum en sonNe guzel abla kardes hamissiniz masallah..Buraya yazacagim sonucumu insallah son adetim olur 15kasim

Yok canimcim 15kasimda adet oldum en sonNe guzel abla kardes hamissiniz masallah..Buraya yazacagim sonucumu insallah son adetim olur 15kasim

Ay öylemi ben yanlış anlamışım canımm olsun ne olacak 7 günün kalmış inşallah adet olmazsın 15 kasım son olur Evet canım abla kardes hamileyiz inşallah darısıda sana olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…