Evet yüksek ama keseyi gördüysen bişey olmaz bence belki ikiz gebeliktir küçükse görünmeyebiliyormuş 2. Kese belki 1 hafta sonra gidince bir sürpriz daha çıkar hayırlı olsun CnmKızlar selam ben 4 haftalık hamileyim ayın 25'inde adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün geciktim 28'inde test yaptırdım. Bebeğimin kesesini de gördüm. Size danışmak istediğim beta hcg değerim 3855.00 cıkmıstı. Doktor herhangi bir yorum yapmada 1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım Dedi. Ama duyan herkes değerin çok Yüksek cıkmıs diyor.Sizce bu anormal mi ki?
Evet yüksek ama keseyi gördüysen bişey olmaz bence belki ikiz gebeliktir küçükse görünmeyebiliyormuş 2. Kese belki 1 hafta sonra gidince bir sürpriz daha çıkar hayırlı olsun Cnm
Slmmm kizlar bende size birşey sormak istiyorum konuyla alakalimi bilmiyorum alttan elle muayeneyle gebelik anlasilirmi beklenen regl 11 gün var iken
Canım muayene eden doktorum ve o gebelikten suphelendi adetime 4 gun kaldı 6 gündür lekelenmem var beta yaptırdım 3defa oldu 1.20 cikiyor Dün yine yaptirdim 1.20 cikti olsaydı yukselmezmiydiCanım evet anlaşılıyormuş eskiden ebeler bu şekilde gebelik olup olmadığını anlıyormuş ama tabi bu konuda bilgili olmak gerekir
Canım muayene eden doktorum ve o gebelikten suphelendi adetime 4 gun kaldı 6 gündür lekelenmem var beta yaptırdım 3defa oldu 1.20 cikiyor Dün yine yaptirdim 1.20 cikti olsaydı yukselmezmiydi
Kizlar merhabalar.. Benim adetim 3 gun gecikti ve bi sabah kan verdim. Degerim 5.0 cikti ve duzensiz sonuc tanimlanamadi yaziyo. Sizce ne yapmaliyim..
Benim de onceden yaptirdigimda 0 larda cikiyodu. Ben de şaşırdım doktor da iki gin sonra gel ama su an negatif gibi dedi.
doktordan doktora değişir. Kimisi 0 bile ciksa, belli olmaz testi tekrarla der. Kimisi 20yi gördüğü halde tekrarlamadan testi var gebelik demez. Mutlaka testi tekrarla.Ama doktor neden olabilir demedi ki benim de kafam karisti nasil hissetsem bilemedim
Hayirli olsun canimmerhaba kızlar, benim adetim 3gün gecikti ve test yaptım sonuç 195
bu değer normal mi. dr a ancak pazartesi randevu bulabildim
merhaba kızlar, benim adetim 3gün gecikti ve test yaptım sonuç 195
bu değer normal mi. dr a ancak pazartesi randevu bulabildim
Takvimi kendim nerde olduğumu förebilmek için ekledim.Canım 3 gün gecikmen olmus tabi tam olarak bu konuda doktorun bilgi verir gebelik takvimide eklemişsin normal hesaplamada ben 6 hafta içindeyim ama degerime ve keseme göre bu hafta 5.hafta içindeyim benim değerim de adetim 3. Gün gectiğinde 3855.00 cıkmıstı doktorum daha çok küçük demişti birde bildiğim kadarıyla değer düşük olunca 2 günde bir yükselişe bakıp ona göre bilgi veriyorlarmış inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Teşekkür ederim canım. tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyordum ama gecikince noluyo deyip test yaptım şok oldum :)Hayirli olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?