değerin hamile olduğu gösteriyorum canım ama biraz düşük gibi geldi bana değerin.ama gebelik var bu sonuca göreslm kızlar benimde yardımınıza ihtiyacım var adetm 4gün geçince test yaptırdım 7.2 çıktı doktorumda 0 il 10 gebelik yok 5 ile 50 2gün ve 1haftalık gebelik seninki 7 dedi eğer hastalanmazsam önümüzdeki hafta tekrar test yaptırıp değere bakacağız adet 4gün geçtiği için erken bir testmi sizce yoksa gebelik yokmu
değerin hamile olduğu gösteriyorum canım ama biraz düşük gibi geldi bana değerin.ama gebelik var bu sonuca göre
dondom senin adetin kaç gün geçti değerin 65 çıktı öğrenebilirmiyim
bide kızlar benim pazartesiden beri çokk hafif kahverengi akıntım geliyo hastalandım diye lavaboya gidiyorum ama tık yok
arkadaslar mrb.ben aranızda yeni sayılırım.3 yıllık evliyim.2 yıldır tedavi görüyorum.en son 17 ekimde adet görmüştüm.ve 22 kasımda kan testi yaptırdım 368,7 cıktı hamilelik olasılığım nedir.doktorumla görüşemedim merak ediyorum.
selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce pazartesi kan tahlili yaptım 65 çıktı.bugün tekrar yaptım 78 çıktı.biri bana ne oluyor Allah rızası için((
slm kızlar nasılsınız iyimisiniz artık geri sayıma başladık biz 57 günümüz kaldı
vallahi hiç bir şey anlamadım canım bende senin sonucun hangisi bunlar hep olması gerekenler sankiarkadaşlar merhaba ben bu kan testi sonucundan hiçbirşey anlamadım bana yardım edermisinız
test netice birim ref.aralıgı
betahcg <2,0 mIU/ml
KADIN <5,0
2-3 hafta 335-392
3-4 hafta 335-1925
4-5 hafta 1500-23000
.......
2,trimester 2800-176100
3,trimester 2800-144400
postmenopoz <10
ERKEK <3
Ne demek bu arkadaşlar? açıkçası pek beklediğim bi hamilelik deil yardım edin ne demek bunlarr:S
beta hcg <2,0 dediği en üstte o olabilir mi acaba? diğerleri daha aşagıda resim çekip yüklemeyi düşündüm ama yapamadım
of yardım edin yaa
canım allahın iznıyle bizde görecez buna ınan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?