Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hiç sorma hatcecim yaramaz yoruyor çok agırlastm artık kendim kalkamıyorum eşim sagolsun kalkarken yatarken yardım ediyor allahın izniyle güzel haberler sizdende gelicek

merhaba herkeseee :))
benimde adetim 6 gün geçti yarın kan testi yaptırıcam....

bence sonuca göre hamilesin gelen kanamada normaldir hamile isen ama tabiki tekrar bi test yapıp değerinin artıp artmadığına bakarsan için daha ferah olur dilerim bebişin olur

biri benimde sorumu yanıtlarmı acaba ik gün önce beta hcg yaptırdım sonuç 0.1 çıktı ama ben bu testi yaptırdığımda reglime 10 gün vardı bugun ise 8 gün var acaba reglime süreç var diyemi tam doğru sonucu alamamışımdır bilgisi olan bi arkadaş varsa yardım istiorummmmmm

kalpcim merhaba maşallahh size ne kadar büyümüşsünüz doğumada az kalmış..
beni hatırlarmısın bilmem eski nicki hatice_48 bakacakta oturuyodum bebişi ilk öğrendiğin gün minibüste karşılaşmıştık seninle..
inşallah rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinn...

canım eğer gec bir döllenme olmuşsa 10 gün öncesi cok erken bence cok ecale etmişsin..bekle adet gününü eğer bir şüphe duyarsan yaptırırsın tekrar kan testi acele etme zaten az bir zaman kalmış inş. meleğin annesinin göbikine gelmiştir..

bende çok erken davrandığımı biliyorum geçen ayda reglimi gecikmeli yaşayıp lekenlenme tarzında 3 gün yşadım hayatımda ilk kez oldu kan testimde 1.20 çıkmıştı buayda böle çıktı ama regli dönemimi beklemek en mantıklısı bencede güzel dileklerin için çok teşekürler allah herkesin gönlüne göre versin benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeee:96:

canım benimde oldu bu ay lekenmelerim ve hamileyimm..gerci birkac gündür yeniden tekrar etti düşük tehlikesi için ilaç kullanıyorum ben ikinci bebeğimdede aynı olmuştu bundada aynı şeyleri yaşadım...
inşallah rabbim herkezin gönlüne göre nasip eder dualrım sizlerle canımmm...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

sagol canım hatırlamaz olurmuyum hiç ilk seninle paylaşmıştım o haberi sanırım sende hamilesin rabbim bu sefer hayırlısını versin tatlım

selinpolat bencede canım adetinin geçmesini bekle geç döllenme olmuş olabilir şimdiden yapıpta canını sıkmaq benimki gün geçti ve değerim düşük gelince ben pişman oldum 1 hafta 10 gün beklemediime
gamzeli kız demek lekelenmen oldu ve şuan hamilesin çok svindim canım bende de oluyo hafiften lekelenme inşl bende hamileyimdir hayırlısıyla

Selinpolatcım bencede biraz daha bekle ben adeime 4 gün varken idrar yapmıştım silik çıkmıştı çok daha snra adetimden iki gün snra yaptırdım 120 çıkmıştı doktor düşük bi deger demişti ama benimki geç döllenmeymiş şimdi ise tam 55 günüm kaldı dogurmama inşallah hayırlısı olur canım

klbcim senin adetinden 2gün geçipte 120 çıktıysa ve doktor buna bile düşük dediyse bende beieş yok o zaman adet olmam gereken günüde sayarsam 4gün geçmiş oluyo ve değerim 7.2

lekenlemenin yanında ağrıda oluyormu ???

klbcim senin adetinden 2gün geçipte 120 çıktıysa ve doktor buna bile düşük dediyse bende beieş yok o zaman adet olmam gereken günüde sayarsam 4gün geçmiş oluyo ve değerim 7.2

canım bak şimdi bu test sonuçları kişiden kişiye degişiyor sakın öyle düşünme ümüdini ne olur kaybetme ben şu an o doktora devam etmiyorum gerizekalı bana dış gebelik deyip kürtaj yapıcaktı evladımdan olucaktım tekrar baktır iki gün geçince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…