oy maşalahh canımmm yaa az kaldıı nasılsın bebiş nasıl bakalımm
merhaba herkeseee :))
benimde adetim 6 gün geçti yarın kan testi yaptırıcam....
hadi hayırlısı canım inşallah güzel haber verirsin
bence sonuca göre hamilesin gelen kanamada normaldir hamile isen ama tabiki tekrar bi test yapıp değerinin artıp artmadığına bakarsan için daha ferah olur dilerim bebişin olurgeçen ay 19 ekimde oldum ve hep 2 yada 3gün öne gelir yada en olmadı tam gününde olur bu gün 6 gün geçeli ama ben 4gün geçnce yaptım sonucu bugün aldım gelen şeyde öyle kanama tarzında değil leke gibi günlük pedime geliyo ilk defa böyle bişey oldu
biri benimde sorumu yanıtlarmı acabaik gün önce beta hcg yaptırdım sonuç 0.1 çıktı ama ben bu testi yaptırdığımda reglime 10 gün vardı bugun ise 8 gün var acaba reglime süreç var diyemi tam doğru sonucu alamamışımdır bilgisi olan bi arkadaş varsa yardım istiorummmmmm
canım eğer gec bir döllenme olmuşsa 10 gün öncesi cok erken bence cok ecale etmişsin..bekle adet gününü eğer bir şüphe duyarsan yaptırırsın tekrar kan testi acele etme zaten az bir zaman kalmış inş. meleğin annesinin göbikine gelmiştir..
bende çok erken davrandığımı biliyorum geçen ayda reglimi gecikmeli yaşayıp lekenlenme tarzında 3 gün yşadım hayatımda ilk kez oldu kan testimde 1.20 çıkmıştı buayda böle çıktı ama regli dönemimi beklemek en mantıklısı bencede güzel dileklerin için çok teşekürlerallah herkesin gönlüne göre versin benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeee:96:
kalpcim merhaba maşallahh size ne kadar büyümüşsünüz doğumada az kalmış..
Beni hatırlarmısın bilmem eski nicki hatice_48 bakacakta oturuyodum bebişi ilk öğrendiğin gün minibüste karşılaşmıştık seninle..
Inşallah rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinn...
lekenlemenin yanında ağrıda oluyormu ???canım benimde oldu bu ay lekenmelerim ve hamileyimm..gerci birkac gündür yeniden tekrar etti düşük tehlikesi için ilaç kullanıyorum ben ikinci bebeğimdede aynı olmuştu bundada aynı şeyleri yaşadım...
inşallah rabbim herkezin gönlüne göre nasip eder dualrım sizlerle canımmm...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
klbcim senin adetinden 2gün geçipte 120 çıktıysa ve doktor buna bile düşük dediyse bende beieş yok o zaman adet olmam gereken günüde sayarsam 4gün geçmiş oluyo ve değerim 7.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?