canım bak şimdi bu test sonuçları kişiden kişiye degişiyor sakın öyle düşünme ümüdini ne olur kaybetme ben şu an o doktora devam etmiyorum gerizekalı bana dış gebelik deyip kürtaj yapıcaktı evladımdan olucaktım tekrar baktır iki gün geçince
anladım canım allahtan farketmişte bırakmışsın o doktoru ya her doktora güven olmuyo malesef pazartesi yaptıracam canım beklicem 10 gün olur o zaman artık varsa var yoksa yok haber veririm
teşekür ederim tatlım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım :)Selinpolatcım bencede biraz daha bekle ben adeime 4 gün varken idrar yapmıştım silik çıkmıştı çok daha snra adetimden iki gün snra yaptırdım 120 çıkmıştı doktor düşük bi deger demişti ama benimki geç döllenmeymiş şimdi ise tam 55 günüm kaldı dogurmama inşallah hayırlısı olur canım
canım 4 haftalık hamilesin tebriklermerhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım war dn kan testi yaptırdım ama werilen sonuçlardan hçbişey anlamadım sonuç:445.1 bide haftalar yazıyo karşısındada değerler yazıyoo bgn doktora göstericm ama szin bilgilerinized ihtiyacım war şimdiden sağolu;:)
evet canım maşallah günler ne cabuk geciyo daha dün gibi seninle karşılaşmamız ama bak doğuma bile artık sayı günler kalmış..sagol canım hatırlamaz olurmuyum hiç ilk seninle paylaşmıştım o haberi sanırım sende hamilesin rabbim bu sefer hayırlısını versin tatlım
evet canım oldu iki gün sürdü ve bitti ama bayramda biraz fazla ayakta kalınca yine tekrarladı iğne kullanıyorum şimdi..selinpolat bencede canım adetinin geçmesini bekle geç döllenme olmuş olabilir şimdiden yapıpta canını sıkmaq benimki gün geçti ve değerim düşük gelince ben pişman oldum 1 hafta 10 gün beklemediime
gamzeli kız demek lekelenmen oldu ve şuan hamilesin çok svindim canım bende de oluyo hafiften lekelenme inşl bende hamileyimdir hayırlısıyla
canım benimde adetin ertesi günü 118.16 cıkmıştı ama görsen pişikolajim bozuldu acaba demekten cünki diğer arkadaşlara bakınca coğununki baya bir yüksekti..ama ben hamile kaldığım ay ovulasyon kullanmıştım ve adetten sonra 18. gün yumurtlamıştım yumurtlama dönemiyla karşılaştırınca normaldi değerlerim ve kesemizi gördük cok şükür salı günüde allahımın izini kalp atışlarını duyarsak daha cok sevinicez..klbcim senin adetinden 2gün geçipte 120 çıktıysa ve doktor buna bile düşük dediyse bende beieş yok o zaman adet olmam gereken günüde sayarsam 4gün geçmiş oluyo ve değerim 7.2
yok kadsercim ağrım filan yok belimde ağrımıyo cok şükür..zaten sürekli yatıp dinleniyorum..inşallah biter..lekenlemenin yanında ağrıda oluyormu ???
merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım war dn kan testi yaptırdım ama werilen sonuçlardan hçbişey anlamadım sonuç:445.1 bide haftalar yazıyo karşısındada değerler yazıyoo bgn doktora göstericm ama szin bilgilerinized ihtiyacım war şimdiden sağolu;:)
aminnnnnnnn canım tekrar tebriklerselinpolat gamzeli kız Allah razı olsun arkadaşlar saoluun Allah isteyen herkese nasip etsin işlh...
reglime bir hafta varrr ve günler geçmiyo yaaaaaaaahhhhhh acaba bi idrar testimi yapsam neeeee
:95::95:uff yazılarıı okuyamıyom ya nolmuş bu steyee
canım 4 haftalık hamilesin tebrikler
kızlar hcg değerim bugün 32.7 iki günde 5 kat artmış hamileyimmmm
kızlar hcg değerim bugün 32.7 iki günde 5 kat artmış hamileyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?