Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

anladım canım allahtan farketmişte bırakmışsın o doktoru ya her doktora güven olmuyo malesef pazartesi yaptıracam canım beklicem 10 gün olur o zaman artık varsa var yoksa yok haber veririm

çatlama iğnesinden 14 gün sonra yapılan kan testi sonucum 1.44 çıktı kızlar yani negatif ama olay şöyle 10 kasımda iğnem oldu 12-14-15 kasımda ilişki oldu bugünkü kan testi sonucum sizce erken bi sonuçmu başından böyle bişi geçen bei bilgilendirebilirmi lütfen arkadaşlar.sizce hala hamile olma ihtimalim varmıdır.

merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım war dn kan testi yaptırdım ama werilen sonuçlardan hçbişey anlamadım sonuç:445.1 bide haftalar yazıyo karşısındada değerler yazıyoo bgn doktora göstericm ama szin bilgilerinized ihtiyacım war şimdiden sağolu;:)

teşekür ederim tatlım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım :)

canım 4 haftalık hamilesin tebrikler

sagol canım hatırlamaz olurmuyum hiç ilk seninle paylaşmıştım o haberi sanırım sende hamilesin rabbim bu sefer hayırlısını versin tatlım
evet canım maşallah günler ne cabuk geciyo daha dün gibi seninle karşılaşmamız ama bak doğuma bile artık sayı günler kalmış..
evet bende allahım bin şükür hamileyim sonunda oldu rabbim banada nasip etti..seninde gec döllenme olmuş sanırım bebişin kalp atışlarını ne zaman duydun benimde gec döllenme ve adetin ertesi günü 118.16 cıktı ama dr. gebelik var dedi..hayırlısı artık...

evet canım oldu iki gün sürdü ve bitti ama bayramda biraz fazla ayakta kalınca yine tekrarladı iğne kullanıyorum şimdi..
klbcim senin adetinden 2gün geçipte 120 çıktıysa ve doktor buna bile düşük dediyse bende beieş yok o zaman adet olmam gereken günüde sayarsam 4gün geçmiş oluyo ve değerim 7.2
canım benimde adetin ertesi günü 118.16 cıkmıştı ama görsen pişikolajim bozuldu acaba demekten cünki diğer arkadaşlara bakınca coğununki baya bir yüksekti..ama ben hamile kaldığım ay ovulasyon kullanmıştım ve adetten sonra 18. gün yumurtlamıştım yumurtlama dönemiyla karşılaştırınca normaldi değerlerim ve kesemizi gördük cok şükür salı günüde allahımın izini kalp atışlarını duyarsak daha cok sevinicez..
lekenlemenin yanında ağrıda oluyormu ???
yok kadsercim ağrım filan yok belimde ağrımıyo cok şükür..zaten sürekli yatıp dinleniyorum..inşallah biter..

canım tebrik ederim hamilesinn....allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...

selinpolat gamzeli kız Allah razı olsun arkadaşlar saoluun Allah isteyen herkese nasip etsin işlh...

canım1500 ü geçmişti degerim kalp atışlarını duydum kızımın sen duydun mu peki kalp atışlarını ve ne kadarlık oldun şu anda kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…