OGTT 50 gr tarama -
OGTT 50 60 dk Kan Glukoz 164 26.11.2010
OGTT 50 gr Açlık Kan Glukozu 89 75-115 26.11.2010
tahlilim bu yüksek mi cıkmış dr yok ameliyatta yarın gdecem cevap lütfen arkadaşlar cok mu yüksek ne yapacam 100 mg yapsam mı yapmasam mı acl cevappppp
kalb canım burdasın abak ne diyecem benim oglum dogum yapmama 1 gün kala dediler kilosu için 3 kg350 gr ertesi gün ameliyat oldum sence kaç kloydu 4kg50 gr yan anlayacagım net vermyolar kloyu asla takma sen hiç bir şey yemesen bile o her gıdasını senden alıyo kusan hşç yemeyenler var o zaman onların cocukları iskeletor olması lazım dem mantki asla takma yeme düzenin degiştir o kadar da zayıf degil demelerine göre bebegm
ya tatlım onbeş gün snra tekrar çagırdı inş kilo alır sen benim söylediklerimi dikkate al canım diyet yap fazlada kendini kasma üzme yoluna girer herşey hamilelikte herşey çıkıyor ben birde guatrla ugraşıyorum
nasıl yapayım diyeti tatlım ayrıntılı yazarmısın lütfen
canım benim şimdi geldim doktordan kızım 1764 grammış zayıf dedi ne yapıcam bilmiyorum 15 gün snra tekrar çagırdı bakalım ne olucak yogurt süt ye dedi meyveyi tadımlık ye dedi moralim sıfıra indi
benimkide zayıf 1kg400 gr olmuş almamış kilo ölcem bne ya üzüntümden ya
ne olduysa şeker yüklemesinden sonra oldu biliyormusun 10 günde cocuk 100 gr almış yaa delircem
canım senın kızının durumu ıyı benım yegenım 8 aylık annesı hamıle ıken 1100 gramdı dogdugunda 2780 gram dogdu canım nıye takıyorsun kı moralın bozma yüksek tut canım senın kızında şimdiden manken gibi annesi gibi güzel zarif olacak canım
canım şekeri olan bi insanda bebek fazla kilo alır az kilo almaz benim doktorum bana bunu söyledi kan düşüyor şeker yükseliyor dedi yani düzensiz beslenmeyle alakalı bişey böyle düşünme dedigimi yap guzum birbirimizin duasına ihtiyacımız var
evet şu an aglıyorum ne yapacam bebegim bana ihtiyacı var ya sinirden pekte yemyorum inan şeker almıyorum hamur sıfır dedklerin y,yorum anlayamadım ama gece 2 bucukta kalktım unuttum 4 mandalina yedim ondan mı acaba böle cıktı 12 den sonra yeme demişti dr ben gece kalkar uykumdan meyve yerm unuttum o gecede yedm hemde 4 mandalna
sagolasın benim canım arlkadaşlarım bu arada benim gerçek adım pınar haticecim msn de filan sizinle hep konuşmak isterim
özele msn yaz ekleym hemen zevkle canım arkadaşım süper olur bebişlerimizi gösteririrz gene dogumdan sonra br birmize danışırız çok sevyorum sizi asla unutamam hayatımda bu günlerim kocamdan bile daha yakın oldunuz dertleşt,k beraber hamlelk gecrdk her şeymizi paylaştık süper bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?