Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım gebelik için kan tahlili yaptırdım sonuç 0.12 sanırım tamamen negatif açıkçası çok fazla bilgimde yok bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

canım benim üzüldüm 150 çıkmıştı benimde daha 24 haftalıktı yapıldıgında daha snra diyetle toparlamıştım işi canım insanın hormaonları degiştigi için agresifleşiyor eşinin bunu hoş görmesi lazım ama tatlım fazlası zarar veriyor tabiki rabbim hayırlısını versin canım duam seninle inan bana bi an önce düzelirsin kendine dikkat et üzme kendini hayatım

canım gecmiş olsun bitanem canını sıkma hamilelikte hersey olabilir sen moralını yüksek tut canım dualarımız senle yaramaz bır dogsun teyzesının yerıne sen ısır o ellerınden keratanın canım

canım benım esının anlayışlı davranması gerek hamılelikte olur sınır sen içini ferah tut iyi düşünmeye calıs kı ıyı seyler olsun kötü enerjiyi at canım benım

kalb canım sen nasılsın küçük cimcime nasıl dualarımız senle canım benım abreldan senden hamilelikle ilgili cok sey ögrenecez tabı hamıle kalabilirsem

kalb canım sen nasılsın küçük cimcime nasıl dualarımız senle canım benım abreldan senden hamilelikle ilgili cok sey ögrenecez tabı hamıle kalabilirsem

olacaksın hamile allahın izniyle takma canım aman benm eşim kendi askerlerine benden daha anlayışlı sorma normalinde susarım sinirlenince ama hamilelikm mi şımarttı cesaretm verdi hormonlarım mı tavan tınlamıom şimdi aman tadını cıkarayım hamileyşnm die o kadar dozunu kaçırmıyo normalinde küsmesi yok en azından hamleyim merak ediyo küsemio:))aslan oglum hayatımı kurtardı yaa allah derdini göstermesin bana evladımı başışlasın hayırlısı ile bebegimi ir alsam kucagıma

ya bu 100 gr yüklemeyi yapmasam olurmu nasıl diyet yaptın söylesene banada ya yapmasam delik deşik etcekler beni ya canımmmmmmmmmmmm coooooooooook sıkılıo patlayacam adeta canım yardım et bana perşembe iş başı offf tatlimde bitio

ay tatlım nst ye baglandım doğumhanede yaa ne güzel millet olmuş 35 haftalık 37 haftalık o günleri görecekmiyim keşke bi an önce gelse bak ebuş gibi yapma inan ameliyatlı dogum yaptıgım gibi girip haber vercem sanaa sende ver bırakma bizi canım yaa

yarın kendi dr gidecem bakalım o ne diyecek o ne derse ona güewniyorum tetanozda olma demişti gerek yok zaten ameliyatımı o dr yapcak 80 tl eryorum muayenesne ama cok fazlası degiyor gideym içim rahat etsin sana geldigm gibi haber vercem öptüm kocaman canım hatice senide tatlım kendinize ii bakın allah başka büyük dert vermesn inş.

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.. bişey öğrenmek istiyorum..
SAT 3 Kasım.. hala adet görmedim.. bugün B-HCG yaptırdım.. 48 çıktı.. gebelik var ama bu kadar gecikmeye çok düşük bir değer değil mi? laborant 2 haftalık olabilir dedi..yani geç döllenmeden bahsediyor.. ama benim adetlerim düzenli 26 günde biroluyor..
Bu durumda olanlarınız var mı? bir problem görünüyor mu?

arkadaşlar yok mu fikri olan? kese boş olduğunda da bu değerler görülebilir mi?

Gamzeli kız selam.. geçmiş olsun.. daha doğrusu hayırlısı neyse o olsun..
senin değerlerin nasıldı? benim de senin gibi olabilir:44:

kızlarr benim bebeğim yokmuş kesemiz boşmuş.salı günü kürtaj oluyorum..nasip değilmişş allah bunu hayırlı görmüş inş. tekrardan hamile kalınca sağlılı kucaklmak nasip olur..

arkadaşlar benim sat 13 ekimdi ve ben kasımın 25 inde betahcg yaptırdım ve değerim 13779 çıktı yani adetimin üzerinden 12 gün geçmişti sizce bu değer normalmi eksiği fazlası varmı yardım lütfen...bu hafta içi doktora gidicem ama meraktan bayılıcam:)

kızlar merhaba adetim 1 gün geçti kan testim 200.86 çıktı bundan önceden 1 düşüğüm olduğu için çok korkuyorum bu değer normal mi düşük mü nolur bişey söyleyin

kızlar merhaba adetim 1 gün geçti kan testim 200.86 çıktı bundan önceden 1 düşüğüm olduğu için çok korkuyorum bu değer normal mi düşük mü nolur bişey söyleyin

canım en ıyısını doktorun bılır bende düşük yaptım ama hamıle kalamadım burdakı arkadalsradan okuduguma göre haftasına göre degısıyor ıyı rakamın sen canını sıkma keyfıne bak strest hamılelıkte zararlı canım allahın izniyyle bebişini kucagına almayı nasip etsın bunların hayalını kur

yok tatlım yapmam benim kızımda zayıfmış başka bişey yok 1760 gram mış doktor zayıf dedi 15 gün snra çagırdı canım o zaman 34 haftalık olucam ben hamur işi yemedim ekmek ise günde iki dilim tatlı günde bi kez ama az makarna yok patates yok meyve tadımlık tı canım sıkıldı benimde kızım zayıfmış ya

canım bizide haberdar et bizde öğrenelim canım

canım benim şimdi geldim doktordan kızım 1764 grammış zayıf dedi ne yapıcam bilmiyorum 15 gün snra tekrar çagırdı bakalım ne olucak yogurt süt ye dedi meyveyi tadımlık ye dedi moralim sıfıra indi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…