canım sıkkın pınarcım tokluk şeker 164 aclık 89 cıkmış senn kaç cıkmıştı offfffffff canım sıkıldı bebegn böbregine hatta kalbnn durmasına sebeb oluyomuş mantar cıktı ,drar enfeksiyonu cıktı ne yapacam ben yaa kahroldum nerden cıktı bu şimdi bana dua et canım yaa lütfen bebişime b şey olmasın bde oynamaıo lk kez 1 hafta geriden geliyo hep kocam yüzü nden durmadan kavga ediyorum of benimde dlim 2 metre adam olmam ben cok agresif takar oldum her şeyi şu cocugu bi dogursam cok öptüm inş. sen ben gibikötü haberler almassın yarın sen bari ii haberler ver tatlım öptüm ikinixi
aman bırak yanaşmasın soyunu sopunu ilerletecez die anamız aglıo bide nazlanıyolareşşn toy daha genc o adam olana kadar cekeceksin sabret inan bana her şey zamanla düzeliyo derdi olmayanmı var canım ya bizimkde bu olsun boş ver allah senn için ne hayırlısı ise onu verssin şekerim yüksek cıkmış canım sıkıldı 100 mg stediler yapsam mı bilmiyorum canım sıkıldı yaa bana dua et hep sana dua edyorum rabbme emanet ol
canım benım esının anlayışlı davranması gerek hamılelikte olur sınır sen içini ferah tut iyi düşünmeye calıs kı ıyı seyler olsun kötü enerjiyi at canım benımcanım sıkkın pınarcım tokluk şeker 164 aclık 89 cıkmış senn kaç cıkmıştı offfffffff canım sıkıldı bebegn böbregine hatta kalbnn durmasına sebeb oluyomuş mantar cıktı ,drar enfeksiyonu cıktı ne yapacam ben yaa kahroldum nerden cıktı bu şimdi bana dua et canım yaa lütfen bebişime b şey olmasın bde oynamaıo lk kez 1 hafta geriden geliyo hep kocam yüzü nden durmadan kavga ediyorum of benimde dlim 2 metre adam olmam ben cok agresif takar oldum her şeyi şu cocugu bi dogursam cok öptüm inş. sen ben gibikötü haberler almassın yarın sen bari ii haberler ver tatlım öptüm ikinixi
kalb canım sen nasılsın küçük cimcime nasıl dualarımız senle canım benım abreldan senden hamilelikle ilgili cok sey ögrenecez tabı hamıle kalabilirsem
canım benim üzüldüm 150 çıkmıştı benimde daha 24 haftalıktı yapıldıgında daha snra diyetle toparlamıştım işi canım insanın hormaonları degiştigi için agresifleşiyor eşinin bunu hoş görmesi lazım ama tatlım fazlası zarar veriyor tabiki rabbim hayırlısını versin canım duam seninle inan bana bi an önce düzelirsin kendine dikkat et üzme kendini hayatım
canım benim üzüldüm 150 çıkmıştı benimde daha 24 haftalıktı yapıldıgında daha snra diyetle toparlamıştım işi canım insanın hormaonları degiştigi için agresifleşiyor eşinin bunu hoş görmesi lazım ama tatlım fazlası zarar veriyor tabiki rabbim hayırlısını versin canım duam seninle inan bana bi an önce düzelirsin kendine dikkat et üzme kendini hayatım
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.. bişey öğrenmek istiyorum..
SAT 3 Kasım.. hala adet görmedim.. bugün B-HCG yaptırdım.. 48 çıktı.. gebelik var ama bu kadar gecikmeye çok düşük bir değer değil mi? laborant 2 haftalık olabilir dedi..yani geç döllenmeden bahsediyor.. ama benim adetlerim düzenli 26 günde biroluyor..
Bu durumda olanlarınız var mı? bir problem görünüyor mu?
kızlarr benim bebeğim yokmuş kesemiz boşmuş.salı günü kürtaj oluyorum..nasip değilmişş allah bunu hayırlı görmüş inş. tekrardan hamile kalınca sağlılı kucaklmak nasip olur..
yarın kendi dr gidecem bakalım o ne diyecek o ne derse ona güewniyorum tetanozda olma demişti gerek yok zaten ameliyatımı o dr yapcak 80 tl eryorum muayenesne ama cok fazlası degiyor gideym içim rahat etsin sana geldigm gibi haber vercem öptüm kocaman canım hatice senide tatlım kendinize ii bakın allah başka büyük dert vermesn inş.[/QUOT
canım bizi habersiz bırakma dualarım senle afyon kaymagı :)
kızlar merhaba adetim 1 gün geçti kan testim 200.86 çıktı bundan önceden 1 düşüğüm olduğu için çok korkuyorum bu değer normal mi düşük mü nolur bişey söyleyin
ay tatlım nst ye baglandım doğumhanede yaa ne güzel millet olmuş 35 haftalık 37 haftalık o günleri görecekmiyim keşke bi an önce gelse bak ebuş gibi yapma inan ameliyatlı dogum yaptıgım gibi girip haber vercem sanaa sende ver bırakma bizi canım yaa
kızlar doktora gıttım bugun persembe gunu gıttıgımde bhcg 177 çıkmıstı bugun gıttım 1132 çıktı doktor ikiz olabılır dedı pazartesi bırdaha gıtcem ultrasona gırcem aranızda bole yasayanlar varmı ıkız olabılırmı cevaplarsanız sevınırım
canım benim şimdi geldim doktordan kızım 1764 grammış zayıf dedi ne yapıcam bilmiyorum 15 gün snra tekrar çagırdı bakalım ne olucak yogurt süt ye dedi meyveyi tadımlık ye dedi moralim sıfıra indikalb canım sen nasılsın küçük cimcime nasıl dualarımız senle canım benım abreldan senden hamilelikle ilgili cok sey ögrenecez tabı hamıle kalabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?