Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım evde kuılladığımız testler adet günün geçmeden doğru sonuç vermiyor.heleki gebeliğin geç dönemde başladıysa o aman en bi 10 gün falan beklemen lazım.ama kan testini şu anda yaptırsan öğrenebilirsin. inşallah istediğin gibi bir sonuç çıkar.

canım benım 1 gun once yapınca sılık cıkmıstı..
ama yarın adet gununse adet gununde yapıncada sılıkte olsa cıkıyor...
hayırlısı olsun canım..
ama arkadasın dedıgı gıbı geç döllenme olduysa..yanı yumurtlaman 14 gun degılde 20 gunde olduysa o zama gorunmeyebılır...

Son düzenleme:

ay canım ya 37 haftalık olmuş allah yardımcın olsun darısı başımıza yaa

sabret canım muradına eninde sonunda ereceksin herkes kendi yaptıgından utansın acaba kendi kızına bu yapılsa ne yapar o kaynana

canım kaynanasını kaynana yerıne aldırıyorlar mı kı canım herseyde benım kaynana var kaynanasını taktırmıyorlar canım kızına laf söyleyen bosanmayı göze almıstır sen nasıl oldun canım kendı derdımden senı soramadım bebıs nasıl

canım tahammülüm kalmadı artık pgluna neler söyledı allah üzerıne yemın ettım esim bana degıl annesıne ınandı canım cok yandı anlatamam sana aksamdan berı aglıyorum

canım yeni gördüm hiç üzülme senin üstünde ne kadar stres varsa esınınde üzereinde var.. bir anlık öfkeyle kararlarma sinirlerin yaztıssınnn bekle onlaın ınadına eşinle iyi gecınmeye calısss benım basımdan da gectıı sakın sakınnn gör bakk sabır...sen kazanacaksınn inşş..

kızlarr benim bebeğim yokmuş kesemiz boşmuş.salı günü kürtaj oluyorum..nasip değilmişş allah bunu hayırlı görmüş inş. tekrardan hamile kalınca sağlılı kucaklmak nasip olur..

canım hakkında hayırlısı olsunn belkıde bolesi daha hayırlıdırr..kendıne cok iyi bakk..

canlarım nasılsınız benım cocuk yapma ertelendi esim yanaşmıyor

canımmmm benimm slmmm sakın ama sakın üzme kendını herseyın yerı ve zamanı varrrdır..Sabret benım kocada aynen arada oluyor ıste ne yapcann kısmet bazı seyler hakkımızda hayırlsı olsunnnn

Merhaba dentrky,
bence biraz daha bekle çünkü klomen adet günün de çoğunlukla gecikme yapıyor.Bu ay ben de ilk defa kullandım.Hep okumuştum gecikme yapıyor diye hakikaten öyleymiş benimde 4 gün geçti ve hastalandım maalesef.İnşallah senin öyle olmaz.
ilk defa mı kullandın sen de? Yumurta takibi yapıldı mı canım senin. Bayrama denk geldiği için ben yaptıramadım.Artık bu ay yaptıracağım.

canımmmm benimm slmmm sakın ama sakın üzme kendını herseyın yerı ve zamanı varrrdır..Sabret benım kocada aynen arada oluyor ıste ne yapcann kısmet bazı seyler hakkımızda hayırlsı olsunnnn

canım adam benı koydu gıttı gezmeye sana gezmek yasak dıye benım canımı yaktı kaynana allahda onun canını yaksın kızıyla başka bırsey demıyorum bebek artık düşünmüyorum zatende bu strestte olmaz olsada kızına kazayla bırsey söylesem kapı önüne konacam barı evladım cekmesın bu sıkıntıyı derdımde sıgaraya başladım hiç içmezdim annem gelınce benı sıkayet edecekler miş bende anneme dedım benım yanımda olmazsam yüzümü göremezsın dedım görümcem ıyıde neden bana yol göstermedı köstek oldu hastalıklı ılan ettı benı nerde benım bunun iyiliği

kızlarrr uzun aradan soramerhaba umarım herkes iyi bir pazar geçirmiştir.
sizlere sorum olacak kafam karıştı da, adetiminden sonra ovulasyon testiyle yumurtlama günümü testbit ettim yumurtlamadan 6 gün sora fenalaştım başka nedenle hastaneye yattım dr a belki hamile olabilirim dedim hcg ye baktı kanda değisin dedi ama 6 günde çıkarmı diye sormamışım çünkü onu düşüncek halde değildim hasta yatıyordum sora öğrendim ki 12. günde çıkarmış acaba yanılma olabilirmi adetime 7 / 8 gün var burada hafif akıntı gögüslerde aşırı hassasiyet karın ve bel ağrıları var kusura bakmayın biraz uzun oldu ama başkasına sormak pek içimden gelmiyo herkese sevgiler.

canım bır daha kan testi yaptır şüpheden kurtulursun ama adetınede epeyı var benım dort gun vardı yaptım 1 cıktı adetım bır gun gecınce yaptım 107 cıktı

Slm arkadaşlaradetim geçtikten 5 gün sonra doktora gittim ve 7748 çıktı hamilesin dedi amatahmini kaç haftalık olduüunu söylemedi sizce kaç haftalık olabilir 10 gün oluyo yaptıralı salı günü gel dedi ama geçmiyo zaman

çok şükür hayatım ben iyiyim kızımda iyi teyzesi yarın kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne dyecek çok merak ediyoruz babasıyla nasıl bi karaktere sahip oldukları belli insanda önce saygı olması lazım sen hiç kafanı yorma canım akışına bırak herşeyi rabbim herşeyi bilir

canlarım nasılsınız benım cocuk yapma ertelendi esim yanaşmıyor

aman bırak yanaşmasın soyunu sopunu ilerletecez die anamız aglıo bide nazlanıyolareşşn toy daha genc o adam olana kadar cekeceksin sabret inan bana her şey zamanla düzeliyo derdi olmayanmı var canım ya bizimkde bu olsun boş ver allah senn için ne hayırlısı ise onu verssin şekerim yüksek cıkmış canım sıkıldı 100 mg stediler yapsam mı bilmiyorum canım sıkıldı yaa bana dua et hep sana dua edyorum rabbme emanet ol

canım sıkkın pınarcım tokluk şeker 164 aclık 89 cıkmış senn kaç cıkmıştı offfffffff canım sıkıldı bebegn böbregine hatta kalbnn durmasına sebeb oluyomuş mantar cıktı ,drar enfeksiyonu cıktı ne yapacam ben yaa kahroldum nerden cıktı bu şimdi bana dua et canım yaa lütfen bebişime b şey olmasın bde oynamaıo lk kez 1 hafta geriden geliyo hep kocam yüzü nden durmadan kavga ediyorum of benimde dlim 2 metre adam olmam ben cok agresif takar oldum her şeyi şu cocugu bi dogursam cok öptüm inş. sen ben gibikötü haberler almassın yarın sen bari ii haberler ver tatlım öptüm ikinixi

kızlar doktora gıttım bugun persembe gunu gıttıgımde bhcg 177 çıkmıstı bugun gıttım 1132 çıktı doktor ikiz olabılır dedı pazartesi bırdaha gıtcem ultrasona gırcem aranızda bole yasayanlar varmı ıkız olabılırmı cevaplarsanız sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…