kızlar mrb cok onemlı benım ıcın gebelık testı aldım ve normalde yarın adet olmam lazım klomen kullandım bu ay artık beklıcek dermanım kalmadı gebelık testı nı en erken ne zman yapabılırım bılen varsa lutfen yardım etsınnnnnn:44:
kızlar mrb cok onemlı benım ıcın gebelık testı aldım ve normalde yarın adet olmam lazım klomen kullandım bu ay artık beklıcek dermanım kalmadı gebelık testı nı en erken ne zman yapabılırım bılen varsa lutfen yardım etsınnnnnn:44:
canım benım 1 gun once yapınca sılık cıkmıstı..
ama yarın adet gununse adet gununde yapıncada sılıkte olsa cıkıyor...
hayırlısı olsun canım..
ama arkadasın dedıgı gıbı geç döllenme olduysa..yanı yumurtlaman 14 gun degılde 20 gunde olduysa o zama gorunmeyebılır...
sabret canım muradına eninde sonunda ereceksin herkes kendi yaptıgından utansın acaba kendi kızına bu yapılsa ne yapar o kaynana
bu adamlar nıye böyle ki
canım tahammülüm kalmadı artık pgluna neler söyledı allah üzerıne yemın ettım esim bana degıl annesıne ınandı canım cok yandı anlatamam sana aksamdan berı aglıyorum
kızlarr benim bebeğim yokmuş kesemiz boşmuş.salı günü kürtaj oluyorum..nasip değilmişş allah bunu hayırlı görmüş inş. tekrardan hamile kalınca sağlılı kucaklmak nasip olur..
canlarım nasılsınız benım cocuk yapma ertelendi esim yanaşmıyor
canımmmm benimm slmmm sakın ama sakın üzme kendını herseyın yerı ve zamanı varrrdır..Sabret benım kocada aynen arada oluyor ıste ne yapcann kısmet bazı seylerhakkımızda hayırlsı olsunnnn
canım kaynanasını kaynana yerıne aldırıyorlar mı kı canım herseyde benım kaynana var kaynanasını taktırmıyorlar canım kızına laf söyleyen bosanmayı göze almıstır sen nasıl oldun canım kendı derdımden senı soramadım bebıs nasıl
canlarım nasılsınız benım cocuk yapma ertelendi esim yanaşmıyor
çok şükür hayatım ben iyiyim kızımda iyi teyzesi yarın kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne dyecek çok merak ediyoruz babasıyla nasıl bi karaktere sahip oldukları belli insanda önce saygı olması lazım sen hiç kafanı yorma canım akışına bırak herşeyi rabbim herşeyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?