canım ben 2 kere yaşadım kimyasal gebeliği kadınların yüzde 80ni yaşıyomuş bunu farkında olmadan kanaman olursa korkman lazım canım şimdilik içini ferah tutmaya calıssonradan toparlayabılenlerı gordunuz mu pekii.. ben cok korkuyrm yadaha ılk hamılelıgım.. cok umıtlenmıstım... bugunse yıkıldım sankı.. sizce de herşeyi solemek için erken mi ?
canım ben 2 kere yaşadım kimyasal gebeliği kadınların yüzde 80ni yaşıyomuş bunu farkında olmadan kanaman olursa korkman lazım canım şimdilik içini ferah tutmaya calıs
peki şimdi cocugun var mı ? korkuyrm ya. grcktn ck krkyrm ya Allah hepımıze yardım etsin.. carsamba tekrar gıdıcem... dktr dha bısey solemek ıcın erken dedi ultrosona flan baktı..
sag yumurtlıgmda kıst cıktı.. ama gebelıkte sorun olmaz... bebgde engellemez dedi..
henüz çocugum yok canııım bu ay bekliyorum inşallah oldugunu buraya yazarım :)
inş.. canım benım.. Allah gonlunuze gore versin.. carsambaya kadar nasıl beklıcem bılmıorm.. eşimde askerde.. nasıl sevınmıstı varya.. sımdı nasıl solıcem ona bılmıormAllah'ım ne olur bı mucıze olsun... olsun da bebiişm olsun.. ne olur Allah'ım.. sen sana muhtac olanları gorursun.. sana sıgınıyoruz... dualarımızı gerı cevırme...
inş. yaa senın ıcın de uzuldum canım yanasıl takmıyım canım ya geldıgımden beri ölü gibiyim ya dunyam basıma yıkıldı sankı... Allah'ım ne olur yardım et
takmamak çok zor biliyorum ama beklemekten başka çare yok tekrar ettiğinde değerin yine yükselmezse (inşallah yükselir ) bu seferde kendiliğinden düşşün diye dua edeceksin canım kimyasal gebelik en kolayı bunun dış gebeliği kürtajı var allah korusun hakkında hayırlısı ne is o olsun sakin olmaya çalış bebğine zarar verme
sagol canım.. ama senınde dedıgın gibi takmamak elde degıl... peki bırden yukselenler de oluyo mu ? hiç gordun mu boylesini..?
bu durumu yaşarken çok araştıdım çok az ve nadirde olsa vardı canım nasibinde varsa seninle kalır zaten rabbim esirgesin
canım moralını bozma herseyın hayırlısı canım dualarımız senle çarşamba günü bize müjdeyı vereceksın iyi düşün canım iyi olsun
Kızlar adet tarihim 18 aralık, bugün beta hcg yaptırdım 18,7 çıktı. Sizlerin kaçtı,yazarmısınız?
kızlar nerdesınız kayboldunuz gıttınız
selam kızlar benim sat ım 12 kasımdı bu ayın 11. de yaptırdık kan tahlilini bhcg 570 çıktı sizce nasıl bu değer ?
degerın cok guzel ıkız mı acaba doktora gıtsene
degerın cok guzel ıkız mı acaba doktora gıtsene
canım yüksek mi bu değer ? böyle durumlarda ikizmi oluyor acaba :) ayy öyleyse havalara uçarız
doktorum ayın 25 inde gelmemi söyledi bekliyoruz henüz . zaten keseyi göremedik henüz doktor erken olduğunu söylemişti. çok meraktayz aslında...hayırlısı bakalım.
merhaba doktor sana ikiz olabilir dedimi bana öyle dedi benım regl gunum 4 gun gecince 1130 çıktı olabılır dedı cuma gunu gidicem öğrenicem ama senınde ikiz olabılır pekı 2 gunde bır bhcg yaptırdınmı 2 gunde 2 kat artması gerekıyo ya 3 veya 4 kat arttıysa öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?