Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

yok canım doktorum herhangi bişey söylemedi bana 25 arlıkta gelin dedi o kadar bir daha da test yaptırmadık henüz.
arkadaş öyle deyince heves geldi :)

ama canım senınde degerın yuksek olabılır bence inş olur canım bende merak edıyorum cuma gunu gıdıcem inş ikizdir senınde inş ikiz olur

kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz kız hatce neler yaptın merak ettim dgrusu sende ne var ne yok durumlar nasıl

canım annemler geldı teyzemlerle ınt pek girip yazma imkanım olmadı cocuklar gırdıgnde ayak üstü bakıp cıktım ne olsun canım 17 sınde adet olacam sanırım karnım agrıyor baya strestten sabahları ve akşamları mide bulantısı var sanırım bu ayda olmadı canım

ama canım senınde degerın yuksek olabılır bence inş olur canım bende merak edıyorum cuma gunu gıdıcem inş ikizdir senınde inş ikiz olur

canım senın adına cok sevındım senı meral edıyordum canım allah analı babalı büyütsün kucagına almayı nasip etsın darısı benım gıbı isteyenlerın basına ne kadar takmıyorum desemde olmuyor

kalb cnm nasılsın uzun zaman oldu yeni girebildim arkadaşım çok zor geçti günler gbelik zehirlenmesi yaşadım ve 15 gün önce ölüyodum az daha beni kurtarmak için bebeği acil aldılar küvezden yeni çıktı daha taburcu olmayı bekliyoruz iki güne kadar 31 haftalık olmuştu ama zehirlemeden dolayı bebeğim içerde kilo kaybı yaşamış gelişimi 29 haftalıktı 1590 gram doğdu yoğun baımda 1450 ye düştü ödemi inince yaşamaz dediler önce allaha kaldı dediler rabbim bebeğimi bana bağışladı eve yeni geldim sana haber vermek için girdim hemen tekrar yazmaya çalışırım cnm bebişede kendinede iyi bak diğer kızlar sizlerde iyi bakın aklınıza takılan herşeyi doktoruna söyleyin mutlaka ihmale gelmiyo gerçi beni doktorum bu hale getirdi ilgisizdi ama herşeyin hayırlısı tabi hoşçakalın kızlar görüşmek üzere

canım benm gecmiş olsun rabbim bebwgini sana bagışlasın cok geçmiş olsun habersiz bırakma bzii allaha emanet ol

iyi akşamlar arkadaşlar size bişey sorcam yardımcı olurmusunuz ,ben geçen ay ayın 14 ünde adet oldum normaldede 30-32 günde bir olur adetim bugünle beraber 2 günüm geçti ve kanda b-hcg baktırdım sonuç 590 çıktı normalmi sizce yardımlarınızı bekliyorum Allahım bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip et yarabbim

canım gayet normal gözün aydın stres yapmaa bebişin alcan inş kucagına

arkadaşlar benim reglim bir hafta geçti test yaptım negatif çıktı regl olmadım 13.cü günde yani pazartesi tekrar yaptım çift çizgi çıktı ertesi gün hemen doktora gittim bebeği ve keseyi göremedi doktor sadece rahim duvarında kalınlaşma var dedi beta hcg testi istedi test ertsesi gün öğleden sonra çıkacaktı ertesi gün bende hafif hafif kahverengi kanama ve sancı oldu hemen doktoru aradım bu kanamayla bebeğin düşmüştür bu hamilelikten umudunu kes dedi beta hcg sonuçlarım çıkınca konuştuk 387.60 çıktı 48 saat sonra tekrar yaptır dedi ona göre durumuna bakarız dedi sizce o kanamayla düşmüşmüdür bazı arkadaşların yazdıklarını okudum sonrasında güzel şeyler yaşanmaış tabi önce takdir Allahın ama düşüncelerinizi paylaşıesanız sevinirim. (
sonuçta yazanları aynen buraya yazıyorum 387.60 referans değerleri 5.3

kızlar merhaba yeni üye oldum ben nasılsınız??
ben salı gunu test yaptırdım beta hcg 54.86 cıktı dr um cumartesıyı beklememı soyledı
cok heyecanlı bır durum bana yardımcı olun

nasıl doktor o yaaaa
öyle mi denir
sen içini ferah tut canım
inşallah sana tutunmuştur bebişin

kızlar yaaaa en son adetim 2 kasımdı. ilk kez gecikme yaşıyorum. beta hcg 11.81 çıktı ama doktor hamilesin veya değilsin diyemem diyor.. ne demek bu?? gebeymiş gibi dikkat et diyor. film ilaç ağır hareketler falan.. ama hemen moda girme diyor. öfffff. 11.81in anşamı ne. eğer hamileysem 6 haftalık mı son adetime göre mi?? birşey bilmiyorummmmm

Canım değeri düşük bulmuştur doktorun. Normalde adet gününde hcg nin 100 civarı olması gerekiyormuş, senin adet gününü bayağı geçmiş sanırım. Kimyasal gebelikte olabilir. Ağrın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…