kızlar adetim geçti kan değerim 0,15 1 bile değil hamile değilim dimi
Canım değil gibi duruyor ama bekle bikaç gün daha. Bir arkadaşımda da çıkmamıştı, adet günü yaptırdı kan testi de idrar testi de negatif. 2 gün sonra yaptırdı değer yükselmişti, şu anda 4 aylık hamile :)
Canım sen ne durumdasın
Yükseldi mi değer yaptırdın mı bir daha test
Canım bu sabah idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı. Bugün adet günüm biliyorsun... 3 gün önce idrar testi yaptığımda tek çizgi çıkmıştı. Demekki değer yükseliyor. Birde mide bulantılarım arttı, bu sabah kahvaltıdan sonra kustum. Göğüsler şişti acıyor. Yani herşey normal gibi seyrediyor. Kan testi yaptırmaktan vazgeçtim.
Ama yarın idrar testini tekrarlıycam...
Canım değil gibi duruyor ama bekle bikaç gün daha. Bir arkadaşımda da çıkmamıştı, adet günü yaptırdı kan testi de idrar testi de negatif. 2 gün sonra yaptırdı değer yükselmişti, şu anda 4 aylık hamile :)
Tamam canım bu sefer oldu sanırım
İnşallah kucağına da alırsın sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Benim de adetim erken oldu adet günüm geldiğinde de bitti
7 gün süren adet 3 gün sürdü
Ocağa umutluyum
Ovulasyon testi kullancam
canım adet günümden 2 gün sonra yaptırdım benim ilk bebişimde adet günümde 13,75 çıkmıştı 5 ,in üstü çıkardı die düşünüyorum ben bebek istemiyorum küçük bi oğlum var zatten o bi büyüsün sonra bakarız :)
kızlar yaaaa en son adetim 2 kasımdı. ilk kez gecikme yaşıyorum. beta hcg 11.81 çıktı ama doktor hamilesin veya değilsin diyemem diyor.. ne demek bu?? gebeymiş gibi dikkat et diyor. film ilaç ağır hareketler falan.. ama hemen moda girme diyor. öfffff. 11.81in anşamı ne. eğer hamileysem 6 haftalık mı son adetime göre mi?? birşey bilmiyorummmmm
arkadaşlar beta sonucum 6.49 bu demeki hamıle değilmiyım
Canım değeri düşük bulmuştur doktorun. Normalde adet gününde hcg nin 100 civarı olması gerekiyormuş, senin adet gününü bayağı geçmiş sanırım. Kimyasal gebelikte olabilir. Ağrın var mı?
Arkadaşlar beta hcg değerim 31.75 çıktı adetim 6 gün geçti normalmi bu lütfen cevaplarmısınız korkuyorum düşük değilmi yaaa....
canım 6 gün gecmiş aslında düşük bir değer ama seni korkutmakta istemem belki gec döllenme olmuştur ondan kaynaklı olabilir..peki dr. söylemedimi iki gün sonra tekrarlanıcak diye..eğer tekrarladığın zaman artış varsa normal demektir..bol şanslar canımmmm
kimse yokmu??
Merhabalar. Benim adet günüm yarın ve bugün kan testi yaptırdım sonuç 7.07. Dün ateşim 36.9du, bugün 36.5e düşünce şüphelendim adetim geliyor mu diye ve kan testi yaptırdım. 3 gündür idrar testlerimde hafif silik bir çizgi çıkıyordu. Bugün kan testim 7.07 çıktı. Sizce nasıl bir değer? Son adet tarihim 19 Kasım, tahmini ovulasyon günüm 04 Aralık, adetten sonra 16.günüm. Bugün ise 31.günüm. Tahmini ovulasyondan 2 hafta (15Dpo)geçti. Benim gibi adetinden 1 gün önce bu değere yaklaşık bir değerle karşılaşan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?