Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar adetim geçti kan değerim 0,15 1 bile değil hamile değilim dimi

Canım değil gibi duruyor ama bekle bikaç gün daha. Bir arkadaşımda da çıkmamıştı, adet günü yaptırdı kan testi de idrar testi de negatif. 2 gün sonra yaptırdı değer yükselmişti, şu anda 4 aylık hamile :)

Son düzenleme:

Canım sen ne durumdasın
Yükseldi mi değer yaptırdın mı bir daha test

Canım sen ne durumdasın
Yükseldi mi değer yaptırdın mı bir daha test

Canım bu sabah idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı. Bugün adet günüm biliyorsun... 3 gün önce idrar testi yaptığımda tek çizgi çıkmıştı. Demekki değer yükseliyor. Birde mide bulantılarım arttı, bu sabah kahvaltıdan sonra kustum. Göğüsler şişti acıyor. Yani herşey normal gibi seyrediyor. Kan testi yaptırmaktan vazgeçtim.
Ama yarın idrar testini tekrarlıycam...

Tamam canım bu sefer oldu sanırım
İnşallah kucağına da alırsın sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Benim de adetim erken oldu adet günüm geldiğinde de bitti
7 gün süren adet 3 gün sürdü
Ocağa umutluyum
Ovulasyon testi kullancam

canım adet günümden 2 gün sonra yaptırdım benim ilk bebişimde adet günümde 13,75 çıkmıştı 5 ,in üstü çıkardı die düşünüyorum ben bebek istemiyorum küçük bi oğlum var zatten o bi büyüsün sonra bakarız :)

Canım mutlaka ovulasyon testi kullan. Akıntı yanıltabilir, çünkü benim ovulasyon bittikten sonrada yumurta akı gibi akıntım oldu.

Gittigidiyordan 20 ovulasyon+5 gebelik testi 20tl ye almıştım. Ordan bakarsın sende,eczanelerde pahalı.
Umarım bu ay sende hamile kalırsın ve sağlıklı hamilelik geçiririz:)

Tamam o zaman sorun yok :)) Ben sana umut vermek için söylemiştim,istemiyorsan yoktur diyeyim bari :))

canım test normalinde poztf ama adet gecmiş deger cok düşük gec döllenme se normal ama olmayada bilir kaptırma kendni inş hamilesindir

adet sancısına benzer bir ağrı var çok hafif. tüm bunlar ne demek yaaaa??

Arkadaşlar beta hcg değerim 31.75 çıktı adetim 6 gün geçti normalmi bu lütfen cevaplarmısınız korkuyorum düşük değilmi yaaa....

Arkadaşlar beta hcg değerim 31.75 çıktı adetim 6 gün geçti normalmi bu lütfen cevaplarmısınız korkuyorum düşük değilmi yaaa....

canım 6 gün gecmiş aslında düşük bir değer ama seni korkutmakta istemem belki gec döllenme olmuştur ondan kaynaklı olabilir..peki dr. söylemedimi iki gün sonra tekrarlanıcak diye..eğer tekrarladığın zaman artış varsa normal demektir..bol şanslar canımmmm

gidecem yine 2 gün sonra ama ne bileyim korkuyorum inş. geç döllenmedir...

Merhabalar. Benim adet günüm yarın ve bugün kan testi yaptırdım sonuç 7.07. Dün ateşim 36.9du, bugün 36.5e düşünce şüphelendim adetim geliyor mu diye ve kan testi yaptırdım. 3 gündür idrar testlerimde hafif silik bir çizgi çıkıyordu. Bugün kan testim 7.07 çıktı. Sizce nasıl bir değer? Son adet tarihim 19 Kasım, tahmini ovulasyon günüm 04 Aralık, adetten sonra 16.günüm. Bugün ise 31.günüm. Tahmini ovulasyondan 2 hafta (15Dpo)geçti. Benim gibi adetinden 1 gün önce bu değere yaklaşık bir değerle karşılaşan var mı?

Son düzenleme:

böyle olan sonra hamile olan var tıp olarak 5 üstü zaten hamile gec döllenme de böle oluyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…