slm ben 7 aylık evliyim ve hamile kalmayı çok istiyorum.5 aydır korunmuyoruz vr bu ay adetim 3 gün gecikti kan testi yaptırmak istiyorum ama sigortam yok.fiyatıyla ilgili bi bilgi verirseniz çok sevinirim
slm arkadaş ben catlatma iyne vurulduktan sonra 12 ci gün yaptırdım kan değerim 4.34 cıktı adetime yani 5 gün önce yaptırdım sizce beim değerim artarmı
slm arkadaş ben catlatma iyne vurulduktan sonra 12 ci gün yaptırdım kan değerim 4.34 cıktı adetime yani 5 gün önce yaptırdım sizce beim değerim artarmı
kızlar bilen varsa cvplayın ltfen bende düşük yaptım adet görmedim daha bugün 36 günüm ne zaman gelir adet düşükten sonra bilginiz varmı???
slm arkadaşlar benim bi sorum olcak ben şimdi doktordan geldm 20 gündr adet olmadım ve beta hcg testim 150.9 çıktı ve salı günü tahlil sonuçlarına bakcaklar am ben meraktan ölcem bilgisi olan yazsın lütfen tablolardan bişi anlamadım
keşkeee boyle olsa canım benim doğru korunmadım yumurtlamam geç oldu hisettim takip ettimde yumurtalarım çatladında hisediyorum test aldım yaptım negatif :2::2::2:bugun düşükten 37 gün geçtı halen adet belirtisi yok cevapladın için çok tşkler allah razı olsunDüşük sonrası adet bazı kişilerde 28-30 güne, bazı kişilerde ise 35-40 gün arası başlar. başlamadıysa ve o dönemde korunmadıysanız, test al, belki tekrar hamilesindir. Düşüğün ayağı içindedir derler. :) Hadı hayırlısı
Arkadaşlar ben bugün beta hcg test yaptırdım sonuç 129 çıktı reglimin üzerinden 5 gn geçti, sizce normal mi aranızda böle durumla karşılaşıp hamileliği düzgün giden var mı lütfen yardım edin....
Canım beta hcg 1500 olmadan kese gözükmez. Doktor yatıp dinlenmeni önerebilir. Sonuçta değer 387 den 510 a çıkmış. Belkide geç döllenme olmuştur...
Ama kahverengi lekelenme devam ederse tehlike çanları çalıyor demek...
evet canım meğerse benim için tehlike çanları çalıyomuş yaşadığım dış gebelikmiş 1 ocakta sancılanarak hastaneye gittim hemen ameliyata aldılar çok şükür tüplerim zarar görmedi doktor korunma vermedi ne zaman istersen anne olabilirsin dedi tabi ben yaşadığım şoku atlatamdım çok korkuyorum ama bi yandanda anne olmak için can atıyorum hakkımızda hayırlısı şunu belirtmek istiyorum özellikle doktor çok önemli ilk takibi yapan doktor yüzünden ölümden döndüm şimdi ameliyatımı ypan doktorla devam edecem inşallah yakında güzel haberlerle burda olurum hamile olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbim yar ve yardımcısı olsun hepinizin
kızlar bilen varsa cvplayın ltfen bende düşük yaptım adet görmedim daha bugün 36 günüm ne zaman gelir adet düşükten sonra bilginiz varmı???
Arkadaşlar ben bugün beta hcg test yaptırdım sonuç 129 çıktı reglimin üzerinden 5 gn geçti, sizce normal mi aranızda böle durumla karşılaşıp hamileliği düzgün giden var mı lütfen yardım edin....
Düşürmüşümdür, biliyorum, kimyasal gebelik olduğunu da. 1-2 gün daha geçsin, doktora gideceğim, bakalım tam temizlenmiş mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?