Canım çok geçmiş olsun... Bi daha olur, strese gerek yok canım. Folik asitini düzenli alıyorsun değilmi?
Bi daha aynı şeyleri yaşayacaksın diye bişey yok, psikolojik olarak hazırsan korunma tabi...
Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri
folik asitle ilgili doktor bişi söylemedimi devam edeyimmi ben canım bide tekrar bebek yapmaya başlmadan önce adetimi beklemelimiyim ameliyattan sonra bir hafta ufak kanamalarım oldu ama regli değildi ayyy çatlıycam en iyisi bi randevu alıpda doktora gideyim canım başınızı şişirdim iyice
slm kızlar bugün kan testi yaptırdım 3.88 çıktı negatif yani ama kafam karıştı geçen ay 1.20 idi neden yükseldiki bide değerlerde 4. haftada 3 ile 426 arası diyo blemiyorum istesemde istemesemde bekliycem ama siz ne düşünüyorsunuz bide geç dölleme olasılığı fazla
arkadaslar gecen ay adetten 6 gun snra doktora gıtmıstım B-HCG degerim 0.98 cıktı bu normal mı sızce?
slm kızlar.yeniyim ben.bişey sorcam bugün 4.gün gecikmemin.dün test yaptırdım 20,9 çıktı.düşük gibi korktum burayı uzun zamandır tkip ediyorum,cv yazarmısınıss nolurr
Çooookkk teşekkür ederim içime biraz da olsa rahatlattınız doktor hamilesin ama tekrar 3 gün sonra kontrol edelim dedi. Benim 2 kez daha başıma geldi ama o zaman değerler 15 ve 30 du, hemen kanamayla vücut attı. Onun için korkuyorum işte. Zeycane canım senin herşey normal gidiyor değil mi? Şu an kaç aylık hamilesin?
arkadaslar gecen ay adetten 6 gun snra doktora gıtmıstım B-HCG degerim 0.98 cıktı bu normal mı sızce?
slm kızlar.yeniyim ben.bişey sorcam bugün 4.gün gecikmemin.dün test yaptırdım 20,9 çıktı.düşük gibi korktum burayı uzun zamandır tkip ediyorum,cv yazarmısınıss nolurr
ben tam olarak nasıl yazacagımı ve nasıl konuya girecegimi bilmiyorum beni gören varsa bir merhaba yazarmı ............
Adetine kaç gün var canım?
Birde testi yaptırdığın hastanenin cihazına göre değişir. Bazılar 5'den küçük olursa negatif diyor. Bazıları 1 den küçük olursa negatif diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?