Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım çok geçmiş olsun... Bi daha olur, strese gerek yok canım. Folik asitini düzenli alıyorsun değilmi?

Bi daha aynı şeyleri yaşayacaksın diye bişey yok, psikolojik olarak hazırsan korunma tabi...

folik asitle ilgili doktor bişi söylemedimi devam edeyimmi ben canım bide tekrar bebek yapmaya başlmadan önce adetimi beklemelimiyim ameliyattan sonra bir hafta ufak kanamalarım oldu ama regli değildi ayyy çatlıycam en iyisi bi randevu alıpda doktora gideyim canım başınızı şişirdim iyice

Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri

slm kızlar bugün kan testi yaptırdım 3.88 çıktı negatif yani ama kafam karıştı geçen ay 1.20 idi neden yükseldiki bide değerlerde 4. haftada 3 ile 426 arası diyo blemiyorum istesemde istemesemde bekliycem ama siz ne düşünüyorsunuz bide geç dölleme olasılığı fazla

Canım folik asiti hiç bırakma. Zaten fazlası her gün idrarla atılıyormuş.. Ama kontrol için doktora git.Hayırlısı olsun canım. İyi haberlerini bekliyoruz...

Adetine kaç gün var canım?
Birde testi yaptırdığın hastanenin cihazına göre değişir. Bazılar 5'den küçük olursa negatif diyor. Bazıları 1 den küçük olursa negatif diyor.

slm kızlar.yeniyim ben.bişey sorcam bugün 4.gün gecikmemin.dün test yaptırdım 20,9 çıktı.düşük gibi korktum burayı uzun zamandır tkip ediyorum,cv yazarmısınıss nolurr

slm kızlar.yeniyim ben.bişey sorcam bugün 4.gün gecikmemin.dün test yaptırdım 20,9 çıktı.düşük gibi korktum burayı uzun zamandır tkip ediyorum,cv yazarmısınıss nolurr

Canım 48 saat sonra değer 2 katına çıkıyorsa sorun yok demektir. Değerin düşük diyemeyiz...

cnm ben iki ay oldu doğum yapalı erken doğum yaptım şiddetli preklampsi yani gebelik zehirlenmesinden dolayı

arkadaşlar çatlatma iynemi vurulduktan sonra 12. ci günü yani adetime 5 kala yaptırdım kan değerim 4.34 cıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım adetime 2 kala 1.74 cıktı negatif deyilmi daha yükselme olmazzz

Slm. Biraz düşük sayılır, ama endişelenme, 2 gün sonra tekrar ölçtür. Yükseliyorsa, geç döllenme olmuştur, yok değer düşüyorsa, geçmiş olsun. İnşallah yükselir. Hayırlısı olsun bakalım :)

teşekkür ederimmmm güzel dilekleriniz için.insan ne kadar takıyomuş ya Allahım isteyen dileyen herkese versin inşallah..hep negatif değerler aldım uzun zamandır bunada inanamıyorum ve çok korkuyorum.hayırlısı öptmmm hepinisi dualarım sizinlee

Merhaba
Bu baslikta yazan arkadaslarin uzman olmadigini tamamen kisisel tecrubelerini paylastigini mutlaka ve mutlaka hekiminizden destek almanizi onemle bildiririm.

Sitemizde bir uzmana sorularinizi sorup cevaplar almak istiyorsaniz

http://www.kadinlarkulubu.com/bahceci-grup-f1063/

adresini inceleyerek dogru kategoride ilgili doktora sorunuzu yoneltebilirsiniz.

ben tam olarak nasıl yazacagımı ve nasıl konuya girecegimi bilmiyorum beni gören varsa bir merhaba yazarmı ............

Adetine kaç gün var canım?
Birde testi yaptırdığın hastanenin cihazına göre değişir. Bazılar 5'den küçük olursa negatif diyor. Bazıları 1 den küçük olursa negatif diyor.

öncelikle cvp verdiğin için tşk cnm inan biribişey yazmış mı diye onlarca kez baktım

adetime 1*2 gün vardı cnm ama geç dölleme olabilir mi diye düşünüom zaten 14. günde değil sonrasında daha çok çalıştık:26: bide hastanenin cihazı 5 ten aşağısını gebelik kabul etmio yazıodu

şimdi ne düşünüon

ben de bugün beta hcg yaptırdım hastanede yumurtam 9 gün önce çatladı ve biz birlikte olduk.
adetime 8 gün var ve ben röntgen çektirmek için randevu aldım 3 ay önceden ama tedavi sonucu acaba kalmışmıyımdır diye yaptırdım sonuca göe radyasyona girmemek için. sonuç 2.8 doktorun dediği çok yeni bir gebelik rahme yeni yerleşiyor ve gebesin folibol verdi.
ya forumu okudukça sevinsem mi üzülsem mi anlamadım :2:

slm arkadaşlar adetım 7 gün gecıktı kan testı yaptırdım 77,8 cıktı deger düşük dedı pazartesı tekrar yaptırılacak moralım bozuk dua edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…