ben de bugün beta hcg yaptırdım hastanede yumurtam 9 gün önce çatladı ve biz birlikte olduk.
adetime 8 gün var ve ben röntgen çektirmek için randevu aldım 3 ay önceden ama tedavi sonucu acaba kalmışmıyımdır diye yaptırdım sonuca göe radyasyona girmemek için. sonuç 2.8 doktorun dediği çok yeni bir gebelik rahme yeni yerleşiyor ve gebesin folibol verdi.
ya forumu okudukça sevinsem mi üzülsem mi anlamadım :2:
ben dün beta hcg yaptırdım ve 5.94 çıktı ve bilgilerinize güveniyorum ne dersiniz
slm arkadaşlar adetım 7 gün gecıktı kan testı yaptırdım 77,8 cıktı deger düşük dedı pazartesı tekrar yaptırılacak moralım bozuk dua edın
aman bırak yanaşmasın soyunu sopunu ilerletecez die anamız aglıo bide nazlanıyolareşşn toy daha genc o adam olana kadar cekeceksin sabret inan bana her şey zamanla düzeliyo derdi olmayanmı var canım ya bizimkde bu olsun boş ver allah senn için ne hayırlısı ise onu verssin şekerim yüksek cıkmış canım sıkıldı 100 mg stediler yapsam mı bilmiyorum canım sıkıldı yaa bana dua et hep sana dua edyorum rabbme emanet ol
cnm ben iki ay oldu doğum yapalı erken doğum yaptım şiddetli preklampsi yani gebelik zehirlenmesinden dolayı
ben 4 senden berı yalvarıyorum çocuk çocuk dıye daha yenı gonlu oldu çocugu ben taşiçam adam tırıplerde
arkadaşlar çatlatma iynemi vurulduktan sonra 12. ci günü yani adetime 5 kala yaptırdım kan değerim 4.34 cıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım adetime 2 kala 1.74 cıktı negatif deyilmi daha yükselme olmazzz
arkadaşlar benim değerim 0.28 açıklarmısınız lütfen
bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 11.7 çıktı.bu ne demek oluyor bilgi verirseniz çok sevinirim
Canım folik asiti hiç bırakma. Zaten fazlası her gün idrarla atılıyormuş.. Ama kontrol için doktora git.Hayırlısı olsun canım. İyi haberlerini bekliyoruz...
slm adetime 6 gün vr bugun kn verdim sonucum 0.03 çıktı yükselme şansı vrmı acaba
arkadaşlar benim 65.16 çıktı normalmi sizce????
slm adetime 6 gün vr bugun kn verdim sonucum 0.03 çıktı yükselme şansı vrmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?