Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bu doktor sana nasıl gebesin diyebilmiş çok şaşırdım benm bildiğim 5ten aşşağısı asla kabul edilmez benden sana bi tavsiye arkadşım sakın kendini fazla kaptırma inşallah doktorun dediği çıkar ama benm btea 30 ken bile tam hamilein diyemeyiz demişlerdi senn 2 ve hamilesin demiş çok şaşırdım...

merhaba bende 4 gun once doktora gittim hcb 3.69 çıktı doktor 3 gun sonra bırdaha gel dedi ama uzak oldugu için gidemedim laborat teknisyene gösterdim 15 gunluk hamilelik var dedi ben bu ay ikibuçuk gunluk adet gordum benım bu kadar az adet gormem tarıh yazmamıs sizce hamilemiyim ne dersiniz

ben 4 senden berı yalvarıyorum çocuk çocuk dıye daha yenı gonlu oldu çocugu ben taşiçam adam tırıplerde

cnm ben iki ay oldu doğum yapalı erken doğum yaptım şiddetli preklampsi yani gebelik zehirlenmesinden dolayı

Çok geçmiş olsun canım, ayrıca Allah analı babalı büyütsün inşallah. Salı günü ben de tekrar doktora gidicem inşallah herşey yolundadır dua edin kızlar bana...

ben 4 senden berı yalvarıyorum çocuk çocuk dıye daha yenı gonlu oldu çocugu ben taşiçam adam tırıplerde

aman salla canım benım kıde aynı bana dıyor kı fol yok yumurta yok dıye adam ezıyet edıyor hamılelık süphesıne sevıneyım mı bılemedım burnumdan geldı canım

ben aşılamadan sonra 9ç gün yaptırdım 1 çıktı maelesef bakalım 14 günü bekleyeceğiz salı gününü
tam 14 gün sonra olmazsa adet oluyor zaten umarım bu ay adet olmam artıkkkkk

Canım folik asiti hiç bırakma. Zaten fazlası her gün idrarla atılıyormuş.. Ama kontrol için doktora git.Hayırlısı olsun canım. İyi haberlerini bekliyoruz...

tamam canım salı gününe randevum var daoktorum korunmana gerek yok dedi ama ben bi muayane olmak istiyorum regli olmadım daha kafama takılanlar var hepimiz için hayırlısı bebek isteyen tüm arkadaşlar bi gün BENDE HAMİLEYİMMMMM :))) nidalarıyla burda olurlar inşallah :)

slm adetime 6 gün vr bugun kn verdim sonucum 0.03 çıktı yükselme şansı vrmı acaba

benimde adetime 6 gün kala vrdim 1 çıktı ben de yükselmesi için dua ediyorum
aşılamamın 9. günüydü
adetimin 23. günü
erken dedielr ama az da olsa neden yüksek değil düşünüyorum
ama umarım yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…