merhaba benım bıldığım kadarıyla değerler 2gune bi 2 kat artışı düzenli göstermiyorsa dış gebelik gibi bi sorundan süpheleniliyor... değerlerinin 2000lere kadar yükselmesine kadar bekle............
bu arada benimde sizlere bi sorun olucak adetim 2gün geçti betahcg değerim 0.83umutlanmamam gerek demi ?
Canım seni çok iyi anlıyorum inan okurken bile içim yandı.
Bunları ben de yaşadım, ben de çok istedim ama olmadı.
Ama unutma o gerçek bir bebek değil. Sakın sağlığını tehlikeye atma, lütfen. Kontrollerini aksatma, en iyisini doktorun bilir.
geç döllenme olabilir belkide,,idrarda çift çizgiyi silik dahi görsen dahi gebelik var amma sağlıklı veya değil... tahlilini yarın yine yaptır yükselme olucakmı bakalım...
arkadaşlar merhabalar allah herkesin gonlune gore versin bende tup bebek yaptrdm bugun transferimin 4.gunu ve normalde 12.gun bakmam gerekyor beta hcg ye fakat sabredemycem okadar 8.gun baktırmak istiyorum aranızda bu konuda tecrubeli olanlar bana yardımcı olabilir mi acaba 8.gun cıkışı gorebilirmiyim gebelik varsa
kızlar benim beta değerim adetten 5 gün önce 5.34 tü.dün adetten 5 gün sonra yaptırdım 1950 olmuş.hamileyim.Darası isteyen herkese
hayırlısı olsun fulya darısı bizim başımıza inşallah ilk bebeğin mi
evet ilk canım darası isteyen herkesin başına betanın adete 5 gün kala tam sınırda olması şüphe yaratıyordu.ama dün aldığın sonuçta epey yükselmiş olması şüpheleri kaldırdı.
en kısa zamanda sizlerinde olsun.ümitsizlik yok:79:
inşallah canım ben geçen ay ilk bebeğime hamile kaldım ama kimyasal gebelik sonucu düştü..inşallah senın bebeğin sana sıkı sıkı tutunur..kan tahlillerini ihmal etme cnm
selinciğim sana birşey sormak istiyorum.senin kan değerin kaç çıkmıştı düşük olduğunda ?
anladım canım ben benim gibi bir değerden mi düştü diye merak etmiştim yani benimde öyle bir tehlikem var mı diye. çok teşekkürler cevapladığın için
kızlar benim beta değerim adetten 5 gün önce 5.34 tü.dün adetten 5 gün sonra yaptırdım 1950 olmuş.hamileyim.Darası isteyen herkese
canım allah tamamına erdırsın canım kucagına almayı nasip etsın cümle ile canım
Selam canım. Öncelikle Allah tamamına erdirsin diyorum.
Ben bu konuda sayısız yerli,yabancı makale okudum. Öğrendiklerime göre 8.gün erken.
Genellikle implantasyon yani yerleşme ovulasyondan 6-12 gün sonra oluyor.Bazı kadınlarda çok erken, bazı kadınlarda daha geç. Kişiye göre değişiyor.Ama araştırmalar kadınların %84ünde yerleşmenin 8-10.günlerde olduğunu göstermiş. Yerleşmeye müteakiben bhcg salgılanıyor, kanda belli bir doygunluğa erişmesi,idrara çıkması belli bir vakit alıyor.Bu da 2 gün kadar. O yüzden 12.gün baktırıyorlar.
8.gün negatif çıkarsa, emin olamazsın yinelemen gerekir, stres olursun ve stres bebeğin tutunmasına engel oluyor.Bebeğin daha tutunma aşamasındaysa ona zarar verirsin.İnşallah tutunur bebişin canım,rahat ol...Baktırma 8.gün.
teşekkür ederim canım.evet normal yolla ilk denemerabbim sag saglim kucagına alacagın gunleri gostersin inşallahnormal yolla gebelik mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?