Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Geçmiş olsun. Kuvvetle muhtemelen kanaman başlamıştır.
Biyokimyasal gebelik gibi görünüyor.

Genellikle tutunma 12. gün başlıyor ve bhcg tutunmadan sonra salgılanıyor.
Bence artabilir. Bhcg artışları için bir gün önemli bir süre.
Kaybedecek birşeyin yok, tekrar baktırmanı öneririm.

Genellikle tutunma 12. gün başlıyor ve bhcg tutunmadan sonra salgılanıyor.
Bence artabilir. Bhcg artışları için bir gün önemli bir süre.
Kaybedecek birşeyin yok, tekrar baktırmanı öneririm.

günaydın bişey sorucam doktormusun acaba:26:

günaydın bişey sorucam doktormusun acaba:26:

Yok değilim ama daha önce geç döllenme ve biyokimyasal gebelik geçirdim ve gece gündüz yerli yabancı sitelerden çok araştırma yaptım. Onlarca makaleler, araştırma yazıları okudum. Bir çok doktorla konuştum. Ovulasyon testleri topiğimizde de çok konuştuk tartıştık bu konuları.
Yaşadıklarımdan tecrübe ettiklerim, basit baz bilgiler işte...

süper valla söylemesen doktor sanırdım seni o kadar güzel anlatıyorsun ki tebrik ederim

süper valla söylemesen doktor sanırdım seni o kadar güzel anlatıyorsun ki tebrik ederim

:Teşekkür ederim.
Benimkisi merak sadece, bebek düşündüğümden beri okuyup araştırıyorum...
Tabi tüm arkadaşlarıma kesinlikle doktor gözetiminde olmalarını tavsiye ediyorum.

cnm benim değerde dün gece düşüş oldu 169 dan 151 e düştü 2 saat sonrra yenilediler 155 oldu bugun doktora gittim gebeliğin var ama yolunda gitmeyen bişeyler var dedi ama ben onu istiyorum

:Teşekkür ederim.
Benimkisi merak sadece, bebek düşündüğümden beri okuyup araştırıyorum...
Tabi tüm arkadaşlarıma kesinlikle doktor gözetiminde olmalarını tavsiye ediyorum.

arkadaşlar bir soru sorucam beta sonuçlarım sırasıyla 44.76 59.40 83.1 169.87 151.0 155.89 neden inio neden çıkıo yardım edin lütfen

cnm aynı yerde mi yaptırıyorsun testlerini..
doktor %10 oynayabilir demişti bana yaptıgın yere göre ve basımada soyle bişey gelmişti benim 2200 olan değerim 3 gun sonra 1500 cıktı inanmadım ertesi gunu uni.hastanesinde 6400 cıktı ..boylede gariplikler oluyor

Son düzenleme:
test aldım hiç çıkmadığı kadar koyu çift çizgi çıktı dün mu birşey vardı bilmiyorum ama kanamam olmadı hala hastalanmadım. Peki 6400 çıktıktan sonra ne oldu

test aldım hiç çıkmadığı kadar koyu çift çizgi çıktı dün mu birşey vardı bilmiyorum ama kanamam olmadı hala hastalanmadım. Peki 6400 çıktıktan sonra ne oldu

biraz lekelemeler baslamıstı hafif kanamayada cevirince devlet hastanesnin acilinde yaptırıım dedim 1501 dusuyor dediler hmen kurtaj yok dedim pazar gunuydu ...ptesi universite hastanesne gittik 6400 e yukselmiş :) şaşırdım yanii bu arada kese ancak alttan gozukebiliyrdu ..prof.karından goruntuledi ..içimiz rahat etti bıraz takip edecez dedi 4 gun sonra gittim 10 bin olmus dusuk buldu 7 haftalık olmustu bu arada kahverngi kanamalar devam ediyordu ilaç içiyordum neyse işte 3-4 gun sonra cok zar zor kalp atısları gozuktu ama dr dusuk tehliken devam edyr sat ına gorede geriden gelyr dedi belki gec dollenme bakacaz dedi aspirin(bebe) ve progestrona devam dedi 1 hafta sonra gittim 1 hafta once durmus kalbi büzüşmüş garibim oyle dolasmısım 1 hafta artık iyiice darlanmıstım belirsiz 1 ay gecrimekten bii yere daha gosterdim o da kalbi durmus deince tmm dedim kurtaj yapılsın oyle işte cnmmm

cnm üzüldüm bakalım bende ne çıkıcak ama ben çok istiyorum

doktor ne dedi sana ?kaç gun gecti reglinden ..ya işte daha regl gunumuz gelmeden merak salıyoruz bu süreç geçmek bilmyr ve sonra da cok uzuluyorz ...bii tane dogursak 2.sini eminim ki farkında olmadan aaaaaaaaaaa hamileymişim dıecezz

Dış gebelik olabilir.Benim değerim 46 çıkmıştı tam iki gün sonra 99 çıktı.Doktor bi tane daha bhcg istedi ona göre iç mi dış mı anlayabilirz dedi.
Değer iki kattan az artış gösteriyorsa ya da bir inip bir çıkıyorsa dış gebelik ihtimali üzerinde duruyorlar canım.Sen hcglerini takip etmeye devam et.Zaten Allah korusun dış gebelikse de daha en başında anlaşılır.En az zararla atlatırsın...

Arkadaşlar başarısız bi aşılama geçirdim sonrasında ilk tüp bebek denemesini yaptık.
13 şubatta kanda gebelik değerim 16,08 di.. Bugünde 33,45 çıktı.. Doktorum ilaçları kesti.. Gebelik varsa zaten sonlanmaz.. Ama yoksa bi kaç gün içinde adet olursun dedi. Haftaya cumaya kadar olmazsan gel kan değerine tekrar bakalım herhangi bi değişiklik görünmezse dış gebelik olabilir dedi. Durumum ne olur.. Herşey bitmişmidir acaba ??

merhaba benım bıldığım kadarıyla değerler 2gune bi 2 kat artışı düzenli göstermiyorsa dış gebelik gibi bi sorundan süpheleniliyor... değerlerinin 2000lere kadar yükselmesine kadar bekle............
bu arada benimde sizlere bi sorun olucak adetim 2gün geçti betahcg değerim 0.83 umutlanmamam gerek demi ?

Arkadaşlar birde bişey daha sormak istiyorum.. Şimdi gebelik testinde bi ortada değer var 33,45 ortada yazan değerim . sonda sağ tarafta yazan bi değer var oda 4,9.. Ortadaki değermi önemli olan kafam karıştı ya..

evet kesinlikle katılıyorum teste nerde başlandıysa orda devam edilmeli...

cnm benim değerde dün gece düşüş oldu 169 dan 151 e düştü 2 saat sonrra yenilediler 155 oldu bugun doktora gittim gebeliğin var ama yolunda gitmeyen bişeyler var dedi ama ben onu istiyorum

Canım seni çok iyi anlıyorum inan okurken bile içim yandı.
Bunları ben de yaşadım, ben de çok istedim ama olmadı.
Ama unutma o gerçek bir bebek değil. Sakın sağlığını tehlikeye atma, lütfen. Kontrollerini aksatma, en iyisini doktorun bilir.

Betahcg 1500-2000 mertebelerine gelmeden iç gebelik mi yoksa dış gebelik mi %100 emin olunamaz. Ancak bu seviyelere gelinmesine rağmen rahim içinde gebelik materyali gözlenemiyorsa o zaman dış gelikten söz edilebilir. Zaten biyokimyasal gebelikler bu seviyelere pek ulaşamıyor.
Ama biyokimyasallarda da ikiye katlama olmayabiliyor, o yüzden ikiye katlamayan her vakaya hemen dış gebelik diyemeyiz.
Ama biyokimyasallar fazla uzamadan kendiliğinden sonlanır, fazla adet gecikmeleri yaşanmaz.
Eğer sürünerek artış devam ediyorsa, doktor iğne ile sonlandıracaktır diye tahmin ediyorum gebeliği.
Çünkü diğer türlü geç kalındığında operasyona gerek olabilir. Buna gerek olmadan iğneyle düşük başlatırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…