Arkadaşlar merhaba benim bi sorum olacak tüp bebek yaptık 13 şubatta kan testim vardı yaptırdım sonuç ortadaki değer 16,08.. sondaki değer de 4,9 yarın testi tekrarlıcaz doktor gerekli yükselmeyi görmesse ilaçları kesicem kimyasal gebelik olabilir dedi .. bu konuda bi bilgisi olan varmı kan değerim yarına yükselmiş olabilirmi
( çok endişeleniyorum 1 aşılama denedik tutmadı.. ilk tüp bebek denemem buda tutmadımı yoksa :18: (
tüp bebek yaptırdım 12 gün tahlil yaptır dediler ben dayanamayıp bugun yaptırdım bugunde 11 gün 0.39 çıktı
hemşire dediki yarın gel yine yaptır belki kana yayılmamıştır artar belki dedi arta bilirmi sonuç 1 günde neolur cvp verim kafam çok karıştı
Genellikle tutunma 12. gün başlıyor ve bhcg tutunmadan sonra salgılanıyor.
Bence artabilir. Bhcg artışları için bir gün önemli bir süre.
Kaybedecek birşeyin yok, tekrar baktırmanı öneririm.
günaydın bişey sorucam doktormusun acaba:26:
süper valla söylemesen doktor sanırdım seni o kadar güzel anlatıyorsun ki tebrik ederimYok değilim ama daha önce geç döllenme ve biyokimyasal gebelik geçirdim ve gece gündüz yerli yabancı sitelerden çok araştırma yaptım. Onlarca makaleler, araştırma yazıları okudum. Bir çok doktorla konuştum. Ovulasyon testleri topiğimizde de çok konuştuk tartıştık bu konuları.
Yaşadıklarımdan tecrübe ettiklerim, basit baz bilgiler işte...
süper valla söylemesen doktor sanırdım seni o kadar güzel anlatıyorsun ki tebrik ederim
:Teşekkür ederim.
Benimkisi merak sadece, bebek düşündüğümden beri okuyup araştırıyorum...
Tabi tüm arkadaşlarıma kesinlikle doktor gözetiminde olmalarını tavsiye ediyorum.
arkadaşlar bir soru sorucam beta sonuçlarım sırasıyla 44.76 59.40 83.1 169.87 151.0 155.89 neden inio neden çıkıo yardım edin lütfen
cnm aynı yerde mi yaptırıyorsun testlerini..
doktor %10 oynayabilir demişti bana yaptıgın yere göre ve basımada soyle bişey gelmişti benim 2200 olan değerim 3 gun sonra 1500 cıktı inanmadım ertesi gunu uni.hastanesinde 6400 cıktı ..boylede gariplikler oluyor
test aldım hiç çıkmadığı kadar koyu çift çizgi çıktı dün mu birşey vardı bilmiyorum ama kanamam olmadı hala hastalanmadım. Peki 6400 çıktıktan sonra ne oldu
biraz lekelemeler baslamıstı hafif kanamayada cevirince devlet hastanesnin acilinde yaptırıım dedim 1501 dusuyor dediler hmen kurtaj yok dedim pazar gunuydu ...ptesi universite hastanesne gittik 6400 e yukselmiş :) şaşırdım yanii bu arada kese ancak alttan gozukebiliyrdu ..prof.karından goruntuledi ..içimiz rahat etti bıraz takip edecez dedi 4 gun sonra gittim 10 bin olmus dusuk buldu 7 haftalık olmustu bu arada kahverngi kanamalar devam ediyordu ilaç içiyordum neyse işte 3-4 gun sonra cok zar zor kalp atısları gozuktu ama dr dusuk tehliken devam edyr sat ına gorede geriden gelyr dedi belki gec dollenme bakacaz dedi aspirin(bebe) ve progestrona devam dedi 1 hafta sonra gittim 1 hafta once durmus kalbi büzüşmüş garibim oyle dolasmısım 1 hafta artık iyiice darlanmıstım belirsiz 1 ay gecrimekten bii yere daha gosterdim o da kalbi durmus deince tmm dedim kurtaj yapılsın oyle işte cnmmm
cnm üzüldümbakalım bende ne çıkıcak ama ben çok istiyorum
cnm üzüldümbakalım bende ne çıkıcak ama ben çok istiyorum
cnm aynı yerde mi yaptırıyorsun testlerini..
doktor %10 oynayabilir demişti bana yaptıgın yere göre ve basımada soyle bişey gelmişti benim 2200 olan değerim 3 gun sonra 1500 cıktı inanmadım ertesi gunu uni.hastanesinde 6400 cıktı ..boylede gariplikler oluyor
cnm benim değerde dün gece düşüş oldu 169 dan 151 e düştü 2 saat sonrra yenilediler 155 oldu bugun doktora gittim gebeliğin var ama yolunda gitmeyen bişeyler var dediama ben onu istiyorum
Dış gebelik olabilir.Benim değerim 46 çıkmıştı tam iki gün sonra 99 çıktı.Doktor bi tane daha bhcg istedi ona göre iç mi dış mı anlayabilirz dedi.
Değer iki kattan az artış gösteriyorsa ya da bir inip bir çıkıyorsa dış gebelik ihtimali üzerinde duruyorlar canım.Sen hcglerini takip etmeye devam et.Zaten Allah korusun dış gebelikse de daha en başında anlaşılır.En az zararla atlatırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?